Máš tam vubec naftu? Podivej se na starej filtr a opiš si z něj číslo a podle toho kup.Nebo ho vindej a kup to podle něj.Musí sedět závit a průmer těsnění,ale většina filtrů to má stejný a lišej se jen objemem.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Máš tam vubec naftu? Podivej se na starej filtr a opiš si z něj číslo a podle toho kup.Nebo ho vindej a kup to podle něj.Musí sedět závit a průmer těsnění,ale většina filtrů to má stejný a lišej se jen objemem.
Naftu mám Hledání 10minut s mekánikem na telefonu bylo spíš 10 vteřin. Jo na výfuk jsem se dneska chtěl podívat, ale jak jinak ... zapomněl.
Do elitu nejedu, protože v prvopočátku to nejde nastartovat ... Takže když nic, zítra to rozeberu, mrknu na to očkem zkušeným a pak budu ještě chytřejší než dneska Jsem čekal že se nějaká chyba najde na diagnostice..
Zetora bít nebudu Má plnou hubu silnejch keců a le je to hodnej kluk a navíc mě natáhl na baterce! Takže by měl mlčet a dělat že mi chce strašně pomoct, nebo z toho udělám aféru jak Emil s Touratechem
Pertla napsal:
Naftu mám Hledání 10minut s mekánikem na telefonu bylo spíš 10 vteřin. Jo na výfuk jsem se dneska chtěl podívat, ale jak jinak ... zapomněl.
Do elitu nejedu, protože v prvopočátku to nejde nastartovat ... Takže když nic, zítra to rozeberu, mrknu na to očkem zkušeným a pak budu ještě chytřejší než dneska Jsem čekal že se nějaká chyba najde na diagnostice..
Co třeba žhavítka?U těch dízlů je to makačka,když to nevrčí.To neni jak u Zetora,že odpojíš trubku ke vstřiku a víš hned ,jestli tam jde nafta.
Upravil Kasak dne 06.12.2012 20:35
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak> Auto mělo snahu jako chytnout ... i chytlo ale za chvíli se to jakoby udusilo ... prostě nějak tak jako když si nezapneš benzín u motorky
Tak mi přijde že mi tam nejde nafta ... proto mě to vede k filtru.
Zkus do nádrže nalít trochu benzinu - rozpustí to parafin ve filtru. U staré audi 1,6 D to bylo i v návodu k obsluze. Na agipu mívají arktickou naftu, zkus tankovat tam.
BMW GS = stroj na radost