Kasak napsal:
Co to,jako spařit,vylejt,zkalit?Tak si dej jedno pětipívo i za mě.
jóó , mám malinký trauma jak jsem minulej týden potkal jelena... furt vidím to paroží u krku...
Tak buď rád,aspoň máš trofej,konečně.
Právě že nic. Ten kund mi zrušil auto, vstal a šel do.... 3 dny ho hledali a nic... fen jeden.
Máš mít po ruce něco šikovného, včas ho dorazit aby se netrápil a kdo říkal, že musí být na Vánoce kapr?
Upravil Medik dne 07.12.2012 21:40
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kasak napsal:
Co to,jako spařit,vylejt,zkalit?Tak si dej jedno pětipívo i za mě.
jóó , mám malinký trauma jak jsem minulej týden potkal jelena... furt vidím to paroží u krku...
Tak buď rád,aspoň máš trofej,konečně.
Právě že nic. Ten kund mi zrušil auto, vstal a šel do.... 3 dny ho hledali a nic... fen jeden.
Máš mít po ruce něco šikovného, včas ho dorazit aby se netrápil a kdo říkal, že musí být na Vánoce kapr?
než jsem se z auta dostal tak byl pryč. V kufru na něho čekala sekera a kabar.... všechno špatně. Mohl být plnej mrazak. Takový **** se vidi málo kdy....
Petrla je celej francouzskej myslí si,že na to jdou ženský...akorát si to popletl a místo,aby žral šneky a lízal pindy,tak má pindu v garáži a šneka v trenkách
Je to totiž mladej moderní muž
Mr GS přiložený následující obrázek:
Mr GS> Říkáš zrovna Ty Ale když teda nejednou baby na francouze, zkusím jen koukat a mlčet, třeba je to rozpálí a budu mít konečně víc než jednu ženu Díky za rady, co bych bez Tebe dělal
Tondo letos jsem bez těhle dobrot.Přestěhoval jsem se a tady nemám udírnu.Chtěl jsem si udělat dřevěnou,ale nějak jsem to nestihl.Uvidim po novém roce,snad budu mít víc času a chuti.To tvoje opravdu voní z fotky.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Já jsem teď dovezl přes Jarouška dva čerstvě střelený kolouchy,jednoho pro mě a druhého pro Boba.Už jsem vyřízl svíčkovou a k večeři bude minutka.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Pertla napsal:
Mr GS> Říkáš zrovna Ty Ale když teda nejednou baby na francouze, zkusím jen koukat a mlčet, třeba je to rozpálí a budu mít konečně víc než jednu ženu Díky za rady, co bych bez Tebe dělal
No,trochu jsem zaváhal,než jsem pochopil ...ale aspoň vidno,v čem je ten tvůj komplex.Možná by sis to měl přečíst znova...
Neřek jsem,že nejdou baby na Francouze,taky nevím,že bych s tebou někdy jen koukal a mlčel(ikdyž koukám,co to meleš) ale přebírat kydy ostatních není moc vtipný...už vůbec ne na takovýho jokera,za kterýho se považuješ...dokud se karty neobrátí,samozřejmě.To se už pak moc nesměješ...překvapivě
Nikdy jsem neměl,ani netoužil po tom,mít víc,než jednu ženskou,takže na rozdíl od tebe,bych si v tom nikomu ani netroufal radit
...a nakonec,jsem ti ani neradil,jen konstatoval
...ale na závěr teda jedna malá rada:kdyby jsi někdy taky mlčel,tak bys slyšel,co se kolem tebe děje a možná bys i poznal,kdo jen machruje a má haj.zl na chodbě,kdo se přetvařuje a přitom je zm.rd a kdo je upřímnej a je kámoš,ale to by jsi někdy musel ztlumit reprák,protože,kdo moc mluví,nic se nedozví
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tonda napsal:
Kašáku, už máš hotový uzený? - já jo
Fůůůj... To já radši obilné klíčky...
Ty vole, tak to bych nedal - to bych raději hladem zdechl
Já bych to i dal, ale pomřeli y všichni okolo na důsledky tohoto sajrajtu při průchodu trávicím traktem
Tonda napsal:
Kašáku, už máš hotový uzený? - já jo
Tohle je vyloženě tejrání Udírnu mám jako hrom, ale nejsem na baráku a tak toho moc nevyudím. V Praze to nejde. Ještě pár let, než se přestěhuju.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
TOLI> A určitě mi ji cheš dát I když ne, kup si film a foť Já pevnou 50 mám a tělo vlastně taky Raději bch nějaký propriety ... jako blesky, objektivy apod.