Tak mám vyvolaný fotky z narozenin
Pak tam mám Mařu tulícího se ke Kašákovi .. velice milá fotka, Rudu gytáristu, Tonda s Evčou se mi trochu mázli .. Tondu s Emilem a sedícího Boba
Upravil Pertla dne 12.12.2012 14:59
Pertla napsal:
Tak mám vyvolaný fotky z narozenin
Pak tam mám Mařu tulícího se ke Kašákovi .. velice milá fotka, Rudu gytáristu, Tonda s Evčou se mi trochu mázli .. Tondu s Emilem a sedícího Boba
Evča se nemázla, ale trochu jsem se tam máznul já
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jo máš pravdu. Už jsem se na ně v mailu díval. Tak jinak - mázlí jsme oba, ale namazanej jsem byl jenom já
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Byl sem překvapenej jaký z toho lezou pěkný fotky. Včera sme se o tom bavili s tátou a ten s tou praktikou fotil v 16 letech. Ted je mu 50
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
No vyfotím je normálně digitálem, takhle zdigitalizovaný jsou strašně přepálený a takový nevýrazný barvy. Z tý digitalizace jsem vcelku zklamanej. Nicméně z nich mám raodst Na to že jsem nevěděl jak to s tím bleskem dopadne, dobrý
Eman_ napsal:
Zítra jedem nakupovat k Pardálovi do Rockway kšeftu,nepřidá se někdo?
Sem zvědavej na ty novinky.....
Kdybych měl chechtáky,tak jedu taky...obměnil bych svůj oblek Adventure 2011 za 2012-ku...nejvíc nejlepší hadry za pár šušní...a taky bych si vzal Sidi Crossfire SRS...
Já si počkám na 2013...... Pardal slíbil že.........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jo hele,Mali,Tvuj dres už nechci Objednal jsem si od Metal Mulishy,heč
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.