Kdo jste to byl?! ...aneb, potkáváme se na každým rohu
Přidané 12.06.2013 16:58
Dnes před čtvrtou jsem v Lípě zdravil z plechovky dvojici - 1150GS a 1200GS(ta byla okufrovaná) Že by Kenvelo +1?
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Přidané 12.06.2013 22:46
Za posledni tyden jsem nemel moc cas sem psat, potkal jsem opravdu hodne GS a nekteri na mne mavali, jako by mne i poznali, prizna se nekdo?
Tipoval bych treba na tu zlutou 12adv, ale nikdo z dua Emilio-Bluesbery to nebyl
Maiali nel Fango!
Přidané 13.06.2013 20:40
plesm napsal:
Jo to je, vracel jsem se zpátky na Makarskou z výletu po okolí je fakt, že člověk potkával cestou samý GS, že nestačil zdravit...
Ja zrovna stal na nejakym odpocivadle. V protismeru na ceste do MNE. Taky bych to ignoroval, ale ceskych spz bylo za celou cestu strasne malo. Vsichni cekaj na hnusny vedra
Přidané 14.06.2013 10:18
Alda napsal:
plesm napsal:
Jo to je, vracel jsem se zpátky na Makarskou z výletu po okolí je fakt, že člověk potkával cestou samý GS, že nestačil zdravit...
Ja zrovna stal na nejakym odpocivadle. V protismeru na ceste do MNE. Taky bych to ignoroval, ale ceskych spz bylo za celou cestu strasne malo. Vsichni cekaj na hnusny vedra
Počkej, nestáli jste s baťůžkem cca 5km před Dubrovníkem? Na odpočívadle v kopci, pravda... Jo, já jsem taky ujel před deštěm u nás, v Chor. je teďka ještě příjemně, první půlka černa je ideální, pak jim tam začínají prázdniny...
Přidané 14.06.2013 12:43
Minulej týden v Durmitoru,banda na GS,Varan a Tenerko,kopec jako kráva a chcalo,jen letmo jsme se pozdravili,jeli jste z Albánie.My 3 Gs a jedno TDM 900.
Přidané 14.06.2013 13:14
Včera okolo čtvrt na jednu na D1 před KM směr Brno mě (já v plechovce) předjížděla červená 1200GS, kufry, šedé hadry (na zádech vyšito HONDA), Olomoucká SPZ (2M ....). Jel takovým pohodovým tempem
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Přidané 15.06.2013 08:42
včera 14.6. v obci Roudnice vrazil motorkář do ZP blatníku Karosy, přijel jsem chvilku po nehodě, už nebylo s čím pomáhat, řidič byl při vědomí, poděkoval jsem lidem z busu i z vesnice, že ho celkem stabilizovali, ale poprosil jsem je, ať příště pokud možno motorkáři nesundávají helmu, pokud to není nezbytně nutné... jen doufám, že to nebyl nikdo odtud, moto sice nebylo BMW, ale...
asi z toho vyvázne bez následků, přeji brzké uzdravení!
autobus jel ze Syrovátky do Libčan a motorkář jel po hlavní a zprava ze Lhoty do Roudnice... nebezpečnou státní silnici č. 11, kde mě straší Kašák s kamionem, projel v pohodě, vjel do obce Roudnice (nevím, jakou rychlostí, ale bus měl jen jednu promáčklinu cca 5 cm hlubokou za zadním kolem na bůčku) a na první křižovatce mu nedal autobus přednost...
někdy holt neuděláš nic, ani kdyby ses pos*al, tak držím všem palce, ať nakroutíme co nejvíc km bez nehod
odkaz: Před sedmnáctou hodinou vyrazil vrtulník a posádka záchranářů z Hradce Králové k dopravní nehodě do Roudnice na Hradecku. http://www.udalos...decku.html
VasekPraha přiložený následující obrázek:
[185.05Kb]
Upravil VasekPraha dne 15.06.2013 08:45
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Přidané 15.06.2013 18:25
...tak dneska jsem potkal Pardála na Malevilu,
jel Malevil Cup, trasu 100km, jenže na moto a já to dřel na kole, byť se synem a jen krátkou trasu ;o))
PS: říkal, že skoro nestíhal, jak jeli kola rychle ;o))
www.jantruhlar.cz
Přidané 15.06.2013 18:32
Tak pardal dela zavadeci moto jo? Super to jsem od doby co jsem prestal zavodit na mtb chtel taky zkusit. By me zajimalo jak dava vyjezd na hvozd a ty sjezdy pekelne