Tak jsem zpátky. Mám všechny pozdravovat. Jogurt si dal na svačinu. Polívky už mu šmakují a ještě mu dávají bramborovou kaši. Je to fakt paráda po tolika "nemluvících" návštěvách ho zase slyšet mluvit. Kecali jsme pěkně dlouho a o všem možném, že jsem málem nestihnul s dětma Mikuláše. Na Radarku se moc těší. Snad už to bude všechno OK. Jinak od včerejška je přemístěn. Je na stejném patře na Gastroenterologii, na stejné chodbě, ale už né na té JIP - je to oddělení na které se jde z výtahu doprava. Návštěvy od 14h do 18h.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Tak jsem zpátky. Mám všechny pozdravovat. Jogurt si dal na svačinu. Polívky už mu šmakují a ještě mu dávají bramborovou kaši. Je to fakt paráda po tolika "nemluvících" návštěvách ho zase slyšet mluvit. Kecali jsme pěkně dlouho a o všem možném, že jsem málem nestihnul s dětma Mikuláše. Na Radarku se moc těší. Snad už to bude všechno OK. Jinak od včerejška je přemístěn. Je na stejném patře na Gastroenterologii, na stejné chodbě, ale už né na té JIP - je to oddělení na které se jde z výtahu doprava. Návštěvy od 14h do 18h.
To znamena ze ten jicen a zaludek zacina pomalu,ale jiste normalne fungovat.Parada!Ja myslim,ze po tech mesicich krmeni hadickama mu ted i jogurt chutna jak klobasa.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
...jak bylo napsáno, čte se to kuwa dobře
velká pokora a poklona především Bohumilovi, lékařům a všem jeho kamarádům, kteří se starají, dodávají optimismus a myslím, že je skoro na čase jarní Radarku nějak přejmenovat/pojmenovat
www.jantruhlar.cz
Jak to tak pročítám tak to vypadá že jednyho Bohumila co nevidět na JIPkách po celé zemi vystřídá nejmíň 20 příslušníků GS fora kteří si připíjením na Bohušovo zdraví propálí vlastní kotel
Honza_BMW_VW napsal:
...jak bylo napsáno, čte se to kuwa dobře
velká pokora a poklona především Bohumilovi, lékařům a všem jeho kamarádům, kteří se starají, dodávají optimismus a myslím, že je skoro na čase jarní Radarku nějak přejmenovat/pojmenovat
Treba Bohúš párty.
...hele Vevis, vymysli to, nebo udělej anketu, složíme se na nějakou rozumnou plachtu/transparent a ten bude u vjezdu
já jsem si málo připíjel na Bohumilovou zdraví, takže moje kreativita, co se týká vymýšlení nápadů názvu, je na bodu mrazu, nehledě na to, že v Liberci sněží a jdu na běžky, konečně ;o))
Upravil Honza_BMW_VW dne 07.12.2013 10:00
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
nehledě na to, že v Liberci sněží a jdu na běžky, konečně ;o))
ty se máš.. Tady je jen cca 3 cm a musím uklízet a starat se o malýho ježka..
....před barákem a garáží už mám vyházeno, o hady (děti) se už nestarám, teď jsem v mezidobí, kdy čekám, až se začnou starat oni o mě ;o)). Užívej prťouska = malej had malý starosti, velkej had velký starosti a s náklady na ně je to úplně stejný ;o))
tak zpátky k Bohumilovi, jak bylo již poznamenáno, aby stačila kapacita/prostor....
www.jantruhlar.cz
...souhlas se Servisákem, jen je třeba to "přeložit" do řeči Bohumila. Myslím, že Servisák tam má gramatickou chybu a mělo by být "Toš vytaj BOHUŠU", hmm, to je divný, tak tedy nevím, kdo to "přeloží" správně
www.jantruhlar.cz
Ahoj kluci...pred chvilku tu byl mildaKM a přivezl mi tableta.
Předem bych vám chtěl všem moc poděkovat,byl to fakt zahul a ty stamprle na moje zdraví opravdu zafungovali.je to každý den o trošku lepší. Plán je na vánoce doma ale nevím,snad se to podaří.sakra to je strašné nezvyk už to tu datluju půl hodiny,ale co však mám čas.nic du to tu počítat 3 měsíce sem tu nebyl...bohumil, fn brno 15 patro.
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Předem bych vám chtěl všem moc poděkovat,byl to fakt zahul a ty stamprle na moje zdraví opravdu zafungovali.je to každý den o trošku lepší. Plán je na vánoce doma ale nevím,snad se to podaří.sakra to je strašné nezvyk už to tu datluju půl hodiny,ale co však mám čas.nic du to tu počítat 3 měsíce sem tu nebyl...bohumil, fn brno 15 patro.
Vitej starý brachu , jsi borec, jak jsi to vše zvládnul..!!! Drzím palce, A´t jsi do Vánoc doma .. ))
Bohumil napsal:
wow Bohušu, drz se!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bohumil napsal:
Tak jsme se dočkali!