u nás to vypadá dobře,Kyndr Gs už má vlhké sedlo a zahřáty motor ale stejně musíme počkat na Moranku . Snad se tam někde najdeme ,je jasné že co se tam objeví brambora tak se budem hroznovat . tel na mně 605 266 348
bylo to super a Nedojed mi ukázal parádní cesty a polňačky ale na jednom poli u vítkova jsem nedal boční svah a spadl na ten operovanej loket.Jsem rád že jsem dojel dom a čekám co sviňa ukáže ale pravděpodobně pomažu na rengen.Aranka už prudí že už jsem tam měl být.
to Petr_t: tak to asi bylo až poté co jsme se rozdělili ...tož snad to bude OK - držím pěsti!
to všichni: bylo to príma! ...těším se na Bystřického videa
(PS: jak jsem se v závěru trhnul, chytil jsem se na dálnici světel nějaké audiny a se zaťatýma zubama fičel tím mlíkem stošedesát až do Bělotína ...byl jsem tak nakonec opožděn jen o nějakých 20 minut a obešlo se to bez řečí ...naopak, všichni byli rádi, že jsem vůbes dorazil )
...a největší radost mi dnes udělal PavelGS, když jsem ho ráno uviděl na jeho modro-bílé krasavici ráno u pumpy ...kurňa Pavle, ty a ta tvoje bramboračka k sobě patříte, tak už neřeš výměny motorek a jezdi s náma "furt pryč"
jo jak jsme se rozdělili, parádní cesty tam zná Nedojed no byl jsem ale rád že jsem uviděl asfalt a od bílovce taky mlíko a kosa tak jsem mazal co loket dovolil. Poslední co bylo že jsem zajel do garáže vykop nožku a slezl s bedřicha .pak už musela asistovat Aranka.ruku k sobě v poho od sebe zítra jdu na rentgen tak uvidím.
Chlapi, díky moc za pěknou vyjížďku, i když jsem tu svou rablu pěkně zasvinil No snad mi to odpustí. Už jsem vyklepal i bláto ss trenek jak to tam v tom blátě se mnou zašpásovalo.
Chtěl bych poděkovat Pavlovi že nás protáhl tou mlhou.
Ještě bych chtěl složit poklonu před Tomem, že to dal ve své HD otevřené helmě
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Chlapi, díky moc za pěknou vyjížďku, i když jsem tu svou rablu pěkně zasvinil No snad mi to odpustí. Už jsem vyklepal i bláto ss trenek jak to tam v tom blátě se mnou zašpásovalo.
Chtěl bych poděkovat Pavlovi že nás protáhl tou mlhou.
Ještě bych chtěl složit poklonu před Tomem, že to dal ve své HD otevřené helmě