Ahoj Radošku, no jasně to je pořád ona, mám jí moc rád, vlastně stále radši víc a víc, proto tak vypadá. Je to ta 08čka, momentálně s 42tkm s dvěma prasklýma žárovkama v potkávacím světle, jako jedinných závadách či problémech na tyto kilometry. Je ale pravdou, že pružící jednotky teď již byly ve věčných lovištích, takže holka dostala k Vánocúm nové pružící jednotky, ale ještě jsem s nima nejel, tak se moc těším na jaro, spolu s ní. Pokusím se přidat ještě nějaké fotky, že byla i ve špíně
Stanislav - nádhernej "pařez".
Wing - pěkně jsi ji vyšlechtil. Jinak jsem rád, že jsi se konečně zase ozval na fóru. Vítej zpátky
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tak ještě poslední fotečka, že ta motorka to nemá zas až tak jednoduché..... No následná péče a údržba je o to náročnější, když má vypadat stále k světu. Tu je holka celá bílá, prosolená od mořského písku a o naleštění se též hoši nedá hovořit že..... ale o tom to je.
Ahoj kluci, všechny Vás též moc pozdravuju na Valentýna. V jiných fórech se nám kolegové nějak z nudy a nedočkavosti jara už netrpělivě hádají, tak pro ty z Vás , koho zima už nebaví též zde je pár fotek, pro ukrácení dlouhé chvíle. jak jsem se na podzim meganudil a pod sedlo GSA se snažil vbastlit věci, "skoro v nemožné kombinaci". Na fotkách najdete 2 nezávislé okruhy výstupú na vyhřívané oblečení s 2 relátky a pojistkama na oba okruhy, satelitní gsm alarm GT s náklonovým čidlem a perimetrem a anténami / siréna a signalizátor perimetru je pod spodní stranou kastlíku na nářadí a zadní pružící jednotkou ,to není na fotkách bohužel vidět/ a Icomem Baehr, což je neuvěřitelně moc kabelú a objemných konektorú. No předělával jsem to kluci snad 10krát, pokaždé něco zavazalo, neb to nešlo z jiných dúvodú. Berte to prosím jen jako tip, pro Ty, kteří by něco podobného chtěly spáchat též. Hrál jsem si s tím tuším asi 2 měsíce, tak třeba to někomu z Vás pomúže nebo ušetří čas s vymýšlením co a kam, jako inspirace. Tak zatím čus . Vejde se tam pod sedlo všechno, ale je to děs....