PietroDiDopicci napsal:
Sem se teď poprvý najedl od Silvestra
Jsem si dal vcera par panaku te tve slivovice,kdyz jsme se s kamosem pokouseli dopit sud.(stejne tam asi 5 piv zustalo)A musim uznat ze je luxusni,lepsi nez mnohe domaci!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
PietroDiDopicci napsal:
Sem se teď poprvý najedl od Silvestra
Jsem si dal vcera par panaku te tve slivovice,kdyz jsme se s kamosem pokouseli dopit sud.(stejne tam asi 5 piv zustalo)A musim uznat ze je luxusni,lepsi nez mnohe domaci!
Tak snad sis to užil...další dostaneš až ke čtyřicátinám od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
PietroDiDopicci napsal:
To jsou kecy to není chlastem to musíš mít v sobě
...akorát by mě zajímalo,jestli jsem fakt usnukl ještě před tebou,nebo ne,protože já si nic takovýho nepamatuju,ale Martin tvrdil,že jsem spal
t yjsi mel oprenou hlavu o stul (jen chvlicku), myslim z ejsi klimbnul, ale statecne jsi tvrdil, ze jsi koukal pod stul na cosi, ale vevis pak behem chvilky uz tlacil celo regulerne.
nicmene, takova sranda uz s tebou dlouho nebyla, takze musis lejt s nama
PietroDiDopicci napsal:
To jsou kecy to není chlastem to musíš mít v sobě
...akorát by mě zajímalo,jestli jsem fakt usnukl ještě před tebou,nebo ne,protože já si nic takovýho nepamatuju,ale Martin tvrdil,že jsem spal
t yjsi mel oprenou hlavu o stul (jen chvlicku), myslim z ejsi klimbnul, ale statecne jsi tvrdil, ze jsi koukal pod stul na cosi, ale vevis pak behem chvilky uz tlacil celo regulerne.
nicmene, takova sranda uz s tebou dlouho nebyla, takze musis lejt s nama
Já jsem asi myslel jinou situaci.Ještě před půlnocí,jsem pod stolem hladil Radara nějakou dobu,ale tohle vůbec nevím
Jinak sranda je okolnostma a lidma kolem,ne chlastem,takže odmítám odpovědnost a hlavně ty stavy druhej den to už sranda nebyla od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Právě dávám na svůj werk ty LED blinkry a mám malej problém...i když dám na všechny blinkry odpory,tak to bliká pořád zkurveně rychle,jako když tam ty odpory nemám...kde se stala chyba...??
Upravil zetor dne 05.01.2013 12:17
ono je to jednoduchý ty máš rele na 2x21W žárovku a ten led má jen cca 3waty pač 1200 má v blikně jen 10W žárovku tak v tom je ten problém
... servis a diagnostika BMW Motorrad