PietroDiDopicci napsal:
Sem se teď poprvý najedl od Silvestra
Jsem si dal vcera par panaku te tve slivovice,kdyz jsme se s kamosem pokouseli dopit sud.(stejne tam asi 5 piv zustalo)A musim uznat ze je luxusni,lepsi nez mnohe domaci!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
PietroDiDopicci napsal:
Sem se teď poprvý najedl od Silvestra
Jsem si dal vcera par panaku te tve slivovice,kdyz jsme se s kamosem pokouseli dopit sud.(stejne tam asi 5 piv zustalo)A musim uznat ze je luxusni,lepsi nez mnohe domaci!
Tak snad sis to užil...další dostaneš až ke čtyřicátinám
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
PietroDiDopicci napsal:
To jsou kecy to není chlastem to musíš mít v sobě
...akorát by mě zajímalo,jestli jsem fakt usnukl ještě před tebou,nebo ne,protože já si nic takovýho nepamatuju,ale Martin tvrdil,že jsem spal
t yjsi mel oprenou hlavu o stul (jen chvlicku), myslim z ejsi klimbnul, ale statecne jsi tvrdil, ze jsi koukal pod stul na cosi, ale vevis pak behem chvilky uz tlacil celo regulerne.
nicmene, takova sranda uz s tebou dlouho nebyla, takze musis lejt s nama
PietroDiDopicci napsal:
To jsou kecy to není chlastem to musíš mít v sobě
...akorát by mě zajímalo,jestli jsem fakt usnukl ještě před tebou,nebo ne,protože já si nic takovýho nepamatuju,ale Martin tvrdil,že jsem spal
t yjsi mel oprenou hlavu o stul (jen chvlicku), myslim z ejsi klimbnul, ale statecne jsi tvrdil, ze jsi koukal pod stul na cosi, ale vevis pak behem chvilky uz tlacil celo regulerne.
nicmene, takova sranda uz s tebou dlouho nebyla, takze musis lejt s nama
Já jsem asi myslel jinou situaci.Ještě před půlnocí,jsem pod stolem hladil Radara nějakou dobu,ale tohle vůbec nevím
Jinak sranda je okolnostma a lidma kolem,ne chlastem,takže odmítám odpovědnost a hlavně ty stavy druhej den to už sranda nebyla
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Právě dávám na svůj werk ty LED blinkry a mám malej problém...i když dám na všechny blinkry odpory,tak to bliká pořád zkurveně rychle,jako když tam ty odpory nemám...kde se stala chyba...??
Upravil zetor dne 05.01.2013 12:17
ono je to jednoduchý ty máš rele na 2x21W žárovku a ten led má jen cca 3waty pač 1200 má v blikně jen 10W žárovku tak v tom je ten problém
... servis a diagnostika BMW Motorrad