TOLI napsal:
No já sem těma kšiltovkama vyloženě zklamanej- těšil sem se na neverending story a ono to skončilo tak brzo
no Toli já bych tomu ještě nechal čas ,zatím jsou v Plzni. Zejtra amnestovaní přepadnou poštovní auto a čepice uvidíme max ve zprávách na Nově
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
TOLI napsal:
No já sem těma kšiltovkama vyloženě zklamanej- těšil sem se na neverending story a ono to skončilo tak brzo
no Toli já bych tomu ještě nechal čas ,zatím jsou v Plzni. Zejtra amnestovaní přepadnou poštovní auto a čepice uvidíme max ve zprávách na Nově
tak necháme Michala vyrobit teplé zimní trencle pro zimu 2013 a na léto budou jak dělaný ;o))
Měl jsem v úmyslu napsat něco podobného, ale připadalo mi to moc kruté, vzhledem k tomu co si Michal prožil.....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ty vole...ani mi nemluv...tvoje rada nemopohla...musím ještě přikoupit jeden odpor a pak to půjde...když dám dazadu na jeden blikač 3 odpory tak už to bliká pomalu...
Upravil zetor dne 10.01.2013 15:08
Ale jó. Dneska jsem byl na kontrole a vytažení stehů. Akorát už mám "depku" z toho jídla - samá kaše, všechno mixovaný, jogurt, kefír, puding..... Chvilku to bude trvat, než si ten jícen (sací ventil - jak psal TOLI ) zvykne a zase se začne po tý operaci normálně hejbat. Vydržet se to dá - ale už se těším za pár týdnů na kus masa
Upravil Tonda dne 10.01.2013 21:55
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tondo tak hlavně jestli ti to bude správně fungovat. Mě už to funguje výborně- můžu sežrat a vypít co chci a sem šťastnej
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tak já můžu taky sežrat skoro všechno co chci - akorát to musí Eva před tím než to sním hodit do mixéru
Upravil Tonda dne 10.01.2013 22:06
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Dostal sem prášky a konečně mi zavírá sací ventil a je tam i správná vůle takže sem se na silvestra krásně poblil
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.