V půl osmé ráno, Vaasa Finsko, venkovní teplota -10 °C sníh 1 metr, silnice náledí. Tma jako v zadnici.
Škrabu auto a ruce sotva cítím. Slyším motocyklové zvuky. Otočím se a tam 5 studentů se školníma batůžkama na zádech na lehkých endurech táhnou směr škola. Hřebíky na pneu, žádnej stres.
no prostě respekt!
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Já myslim že Elefant to je pro tyhle týpky jarní dovolený
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
servisak napsal:
protože proně je -10 jako pronás +10
Myslim,že s tou zimou je to tak,že mínus 30 někde na Aljašce je snesitelnějších než u nás minus 5 a to kvuli vlhkosti vzduchu.Aspoň tak mi to vysvětloval chlapik,co se po Kanadě a Aljašce pohyboval.Suchej mráz tolik nezebe.
Když je hlad,je i husa dobrá.
To je prostě paráda
Pertla by ještě určitě dodal: "A startuje jenom když je teplo, tak taková rozumná cena by mohla být 18000Kč"
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tondo co žaludek? Já byl dneska na kontrole- prej mám nějakou bakterii co mi dělá zánět a může udělat vředy tak ted zase budu antibiotikovat a abych ne.s.ral kudy budu chodit tak ještě dostanu probiotika A příští měsíc jdu zas na hadici - dostal sem vybráno jestli předem nebo zadem tak sem si radši vybral předek to je věda horší jak ty motorky tohle zdravotnictví
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Srůstám, srůstám
Toli, říká se, že člověk by měl zkusit všechno - zepředu už ti to strkali, tak bys to měl zkusit zadem
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...