TOLI napsal:
Vyzkoušet se má všechno ale vodsaď podsaď .Předem mi tam narvali 46cm a toho bych se zezadu nerad dočkal
To je jak když tě odpanní černoch
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Jen si dělejte srandu, dneska jsem dojel až do Brna ... včera jsem rozebral nádrž (ale nevím jestli jsem dal všechno správně ) byla čistá ... vyměnil palivový filtr .. a tradááá jede to
Pertla napsal:
Jen si dělejte srandu, dneska jsem dojel až do Brna ... včera jsem rozebral nádrž (ale nevím jestli jsem dal všechno správně ) byla čistá ... vyměnil palivový filtr .. a tradááá jede to
Nikdy to neprodám, mám totiž rád bolest
Zetore...neříkal jsem to hned?Měl prázdnou nádrž a divil se,že to nejede Ještě,že je to inženýr a tak ji rozebral,aby to zjistil Jde na to holt vědecky
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Pertla napsal:
Nikdy to neprodám, mám totiž rád bolest
Zetore...neříkal jsem to hned?Měl prázdnou nádrž a divil se,že to nejede Ještě,že je to inženýr a tak ji rozebral,aby to zjistil Jde na to holt vědecky
Jsem si říkal jak to zjistit, tak jsem to rozdělal. Ale příště dám na Tvé rady hned a doliju naftu. Nebo ne, řeknu panu otci ))))
TOLI napsal:
Vyzkoušet se má všechno ale vodsaď podsaď .Předem mi tam narvali 46cm a toho bych se zezadu nerad dočkal
46 čisiel to je esťe nič, ja videl video, kde zozadu šlo 60cm a to v žadnej minisonde. Hold, jedina priechodna cesta je ta zadna cesta!
Upravil JRM66 dne 16.01.2013 00:03
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
TOLI napsal:
46 čisiel to je esťe nič, ja videl video, kde zozadu šlo 60cm a to v žadnej minisonde. Hold, jedina priechodna cesta je ta zadna cesta!
možná to bude znít divně ale podle toho jak se tvářej pacienti u toho když to jde horem nebo spodem tak všichni řikaj že spodem je to příjemnější pač nic moc necejtíš, já zkoušel jen horní přístup a je to chuťovka
In pivo veritas!
Super tanec, hlavně ty dva vepředu, ty jedou.
Taky oblečení mě zaujalo ty hadry musim sehnat a pudem v nich někam na diskotéku dneška
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Stejně ti fandim Lanci