Stejně musí mít neuvěřitelně hroší kůži, tak dlouho s kamennou tváří zatlokat a s nevinným úsměvem přebírat medaile..
No podle toho co jsem četl, tak v tom rozhovoru řikal, že to celou dobu nepovažoval za špatnou věc. Přesvědčil sám sebe už od začátku že to je vlastně správný.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Stejně musí mít neuvěřitelně hroší kůži, tak dlouho s kamennou tváří zatlokat a s nevinným úsměvem přebírat medaile..
No podle toho co jsem četl, tak v tom rozhovoru řikal, že to celou dobu nepovažoval za špatnou věc. Přesvědčil sám sebe už od začátku že to je vlastně správný.
Sám sebe možná přesvědčil o správnosti dopování, ale dobře věděl, že ostatní balamutí.. Nechci ho soudit, je fakt, že se mluví o tom, že dopuje velká část jezdců.. Bohužel vývoj anabolik je trvele o krok dál než než vývoj prostředků pro jejich odhalování . Točí se v tom gigantické peníze a vo vo vo tom to je..
Kdyby se tomu nechal naprosto volný průběh, tak zavodit budou mezi sebou medicínské laboratoře , jejichž názvy budou hned za jmény jezdců..
Jako u nás ve fotbalové lize.. za jménem klubu název sponzora..
Upravil bluesbery dne 18.01.2013 08:42
Máš pravdu, taky ho nechci bránit, to že je to zakázaný moc dobře věděl a výmluva že dopujou všichni je opravdu k ničemu.
Mam pocit že už to v podstatě je závod medicínských laboratoří obzvlášť ve vytrvalostních sportech. Už jenom ten název laborky za sportovcem chybí
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Stejně jsou to cvoci. Ve jménu slávy a úspěchu si odvaří vlastní tělo. Ale zase na druhou stranu, proč jim to zakazovat? Já bych jim ty bobule oficiálně povolil. Stejně zobou a zobat budou, tak co? Že se 20 letýmu klukovi kousne pumpa v přímém přenosu? No, vybral si to sám a do toho rizika šel.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Stejně jsou to cvoci. Ve jménu slávy a úspěchu si odvaří vlastní tělo. Ale zase na druhou stranu, proč jim to zakazovat? Já bych jim ty bobule oficiálně povolil. Stejně zobou a zobat budou, tak co? Že se 20 letýmu klukovi kousne pumpa v přímém přenosu? No, vybral si to sám a do toho rizika šel.
Někteří lidé si odvaří vlastní tělo kvůli žrádlu,jiní kvůli chlastu atd.Důležité je,že jsou ve výsledku se svou činností spokojeni
Tak většina z vás do Alp jezdí,tak ví co je to za kopečky.Dávat 150km etapu s průměrem 45km/h bez pořádného paliva snad nejde.Tak jim to dopřejte.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Bylo to i docela jasny. Vsichni si pomahaj bud zakazanejma, nebo tema prostredkama ktery kontrolori jeste neobjevili. Bavil jsem se o tom s kamaradem kterej jezdi zavodne v hale na draze a rikal ze to co se tam deje si nedokazem nikdo predstavit. Sami to vidime jak jeden den odjedou tezkou etapu, vsichni na umreni, a rano zase plnej plyn.
F 650 GS (00)
Po bitvě je to vždycky jasný. Žel, bobule už lezou i do okrajových sportů. A v těch exponovanejch se nedá vítězit jenom s tréninkem a talentem od boha, ale nutno přikrmit, aby byl člověk dál ve špičce. Taky proto jsem nikdy neměl ambice hnát děti do vrcholového sportu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
houska napsal:
Jarmila Kratochvílová,Helena Fibingerová ?Jejich výkony byly čistý?Jen talent a usilovný tréning?Jenom aby jsme zůstali doma.
Ještě jsi zapomněl na Machuru a Zarembu.Ti se k tomu i přiznali.Jinak Fibingerka po těch hormonech vypadala jako chlap s jednou koulí.
Jo máš pravdu,ty měli odvahu promluvit,zbytek sportovců mlčí nebo zatlouká včele s Jiráskem.Měl jsem možnost vidět Fibingerovou na Strahově na mezinárodních závodech asi ze tří metrů.Ipřes lehký makeup bylo vidět,že se holí.Pod nosem,brada kotlety inu testoteron dělá divy.Obě zůstaly bezdětné.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
Hele zdejsi nezadani borci,tady dcera naseho ředitele! http://www.super....volna.htmlTeoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vsak si taky Zetor zaslouzi mladou,krasnou a chytrou holku!Tak snad mu to vyjde!
Mladá a krásná je.Jestli je chytrá,tak má Zetor smůlu.
Tak bohuzel pro Zetora asi nema byt po kom hloupa.
Upravil vevis dne 19.01.2013 19:47
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jak se máte tam na východě?V pondělí jedu do Kvasin a potom možná do Police nakládat.Nakládáte i klasik návěsy nebo jen mega?
Oboje,ale zalezi co povezes.Uz jsem zazil,ze chlapek nemel zvedaci strechu a nevesla se kvuli tomu jedna bedna.Vsechno se muselo vylozit a poslali jine auto.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!