Měl bych skladem dvě sady E 07+ v rozměru 110/80/19 a 150/70/17 po 4500,- a dvě sady E 07+ 170/60/17 a 120/70/19 po 4700,-. V případě zájmu adresu a telefon na email ruda.ilona@seznam.cz. Pneu nové DOT 2022
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Prodány sady v rozměru 150/17 a 110/19. Všem co budu po Vánocích odesílat se ozvu.
Upravil joe dne 21.12.2022 13:43
Budu dělat čistku ve skladě. Kdo má zájem něco za rozumný peníz, tak si hlídejte sekci soukromá inzerce. Mezi svátky se na to vrhnu.
joe napsal:
Budu dělat čistku ve skladě. Kdo má zájem něco za rozumný peníz, tak si hlídejte sekci soukromá inzerce. Mezi svátky se na to vrhnu.
Rudo, mám na druhých diskách už zteřelé špunty. Chtěl bych mít rezervu, kdyby mě zase někde něco prdlo a nejsem vybíravej. Na 1100GS jsem jako smrt, beru všechno. Nejlépe za Emilkovu cenu :-)
Ne, to zase ne.
Je mě v podstatě jedno, co to je, protože to beru jenom jako rezervu, když zase někde rozervu gumu, tak aby mě z domova poslali rovnou celé kolo. Obuté.
Jen si za těch 14 let nejsem schopnej zapamatovat rozměry.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jak jsem již zveřejnil jinde, tak v nejbližší době končím po dvanácti letech s prodejem pneumatik a rozpouštím sklad z důvodu změny obchodní strategie f. Mitas. Pokud máte zájem o pneumatiky této značky (mám-li skladem), neváhejte. Předpoklad ukončení prodeje duben - květen 2023 (do vyprodání záso. Některé pneu za zajímavé ceny
Upravil joe dne 11.02.2023 20:14
Pokud by se tady našel někdo, kdo má pneuservis na motorky a měl by zájem odkoupit sklad pneumatik (cca + - 200 ks) nebo o někom víte, tak mu předejte kontakt. Pneumatiky většinou v rozměrech na malá, střední a velká endura. Cena za komplet velice zajímavá (podle mě ). Jinak pár sad tam ještě na GS mám.
joe napsal:
Pokud by se tady našel někdo, kdo má pneuservis na motorky a měl by zájem odkoupit sklad pneumatik (cca + - 200 ks) nebo o někom víte, tak mu předejte kontakt. Pneumatiky většinou v rozměrech na malá, střední a velká endura. Cena za komplet velice zajímavá (podle mě ). Jinak pár sad tam ještě na GS mám.
200 bych jich nepotřeboval, ale zkusím alespoň přeposlat kamarádovi do motoservisu..
joe napsal:
200 bych jich nepotřeboval, ale zkusím alespoň přeposlat kamarádovi do motoservisu..
Za sebe bych měl ale dotaz.. E-07 DAKAR bez "+" na R1150GS (110/80 R19 TL + 150/70 R17 TL) bys neměl?
Bohužel už nemám.