Bobajs vítej,mám velkou radost,večer je mikulášká zábava tak tam na tvé zdraví nasypu pár plzní + cubalibre drž se chlape a na jaře na radarce máš u mě lahvičku angl.ginu.
jezek napsal:
Zdenále vítaj.. a když už jsi tu tak vše nejlepší k naroděninám.. protože jsi se vlastně znovu narodil.. tak jsem rád, že jsi zpátky..
Jo,dá se to tak nějak nazvat... já to pojmenoval OPERACE SE NEZDAŘÍLA,PACIENT PŘEŽIL...jednu chvilku tojiž nevěděli co semnou,nakonec se to ale po šesté ooperací podařilo.
Sakra ten tabléta nepíše co csu já...
Kupredu spatki ni krok...
Bohumile to bude tím, že ti Milda přivezl malý Tablet a ty tvoje obrovské pracky tam mačkají Fšecko kolem přeci jenom jsi zvyklí na pořádnou prácu s železem a sem tam aj s plastem, když teda dojedu s mojů plastomrdků
A moc do toho nečuč abys nedojel dom jak ze solárka
Pozdravují naši a moja Peťka taky
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Sakra,já starej popleta zapoměl poděkovat za ten model.no co myslíte jezdil sem sním po posteli jako blázen až se sestry kroutili hlavami. ono se to tady ale ani pořádně nedá,nejlepsi to bude osobně na radarce.potrepat každému rukou,...už se na vás moc těším kluci.snad vás dojede co nejvic
Milan V napsal:
Bohumile to bude tím, že ti Milda přivezl malý Tablet a ty tvoje obrovské pracky tam mačkají Fšecko kolem přeci jenom jsi zvyklí na pořádnou prácu s železem a sem tam aj s plastem, když teda dojedu s mojů plastomrdků
No ruky se změnili teď je mám jak doktor mám 77 kilo...budu muset hodně papať....
Milan V napsal:
No ruky se změnili teď je mám jak doktor mám 77 kilo...budu muset hodně papať....
Vítej zpátky kamaráde. Jsi borec no a z nás už jsou pomalu alkoholici. Tolik štamprlí co sem vypil od tvé operace sem nevypil za celej život
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Milan V napsal:
Kdyz jsem za mlada sportoval,tak jeden kolega mel stejne jako ja 76kg.Jenze ja mel 183cm a on tusim 196cm.Na rozdil ode mne pozdeji vyhral mistrovstvi sveta v cyklokrosu.Takze ty jsi se Bohumile vlastne propracoval k postave vrcholoveho sportovce!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Bohumile konečně. Vítej zpět. Ale že jsi si dal na čas.
Tvl. 77kg, to jsi se i zkrátil ne??
Do vánoc určitě budeš doma.
Těším se na Radarku, tam bude asi veselo.
Splněný sen moje 1100GS