vladislav enduroskola napsal:
Má tam klasické šoupačky a do nich udělané otvírací malé dveře...
Celkem se toto řešení využívá....
Nejsou to šoupačky. Je to auto origo bez bočních dveří(dělá se jich minimum) a do toho napáraný dveře z doublekabiny,kerý se dělají s valníkem nebo plachtou...
Teda vy jste odbornici..Michelska Pekarna,promovany inzenyri hadr....uz jsem cetl nebo slysel o autech hodne pycovin,ale tohle nema nic spolecnyho s jednadvacatym stoletim...
No nic....kdyby nekdo chtel z Michelsky Pekarny poucit,jak se i na 30m u vetsiho auta pozna,zda-li ma bocni soupacky,tak od tech soupacek dozadu cca v pulce dveri je pojezdova lista.... a to,ze napr Merceses je odjakteziva obrovska skladacka,kde se da objednat nebo doobjednat uplne vsechno,motory pasuji ze vseho do vseho,kdyz ti neni specificky model napr G63 apod snad ani psat nemusim...
Mozna nejsem na webu bmwgs ale spis zena a zivot.com
Ó,děkujeme za osvětu. Takže vidíme auto bez kolejničky,píšu že šoupačky nemá a ty na to napíšeš tenhle blábol Nikdo netvrdil,že tam ty boční dveře někdo páchal sám,ale fšichni vidíme,že to nejsou standardní boční dveře určený pro dodávku,ale dveře,který sou primárně montovány jako zadní u doublekabiny,tudíž s normálníma pantama ve sloupku.
A o mercedesech mě poučovat nemusíš,měl sem 4ks dodávek a v rodině jich prošlo přez 10 kousků.
Soused taky vykutil obytný automobil,většinou ,ale stál v garáži,a bohužel nestavěl ho sám ,ale ve dvou .Tak se to později neobešlo o tahanice,kdo ,kdy si ho půjčí.
Neměl tam sice sprchu,ale jinak to bylo dobře posrtavený.
KUKY napsal:
Tak to si asi chtěla dát po obědě šlofíka.
Jedete s námi na velikonoce UK??
Zatím to vypadá že jo, jen nevíme který den budeme moci odjet. Ještě se domluvíme. Snad se to stihne, příští týden bychom měli jít na servis a pak ještě na to nezávislé topení. Akorát mi někam zmizelo Tvoje tel. číslo, můžeš mi ho prosím napsat do SZ? Nebo napsat SMS a uložím si Tě. Díky.
Tak už za sebou máme letos pár akcí. Auto bylo po jarním servisu a šlape jako GS:-). Největší byla 10-tidenní Normandie na přelomu dubna a května. Viděli jsme profláklý Mont Saint Michel, projeli jsme se po okruhu Le Mans...
Ivan přiložený následující obrázek: