Vlku, myslíš, že by se tam nechaly udělat díry, aby šla nasadit i zadní sedačka? Nebo by to bylo moc zeslabené?
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Ahoj, nechci dělat reklamu, ale jsem spokojen s tímto.[https://www.facebook.com/media/set/?set=a.791948530837287.1073741851.542303155801827&type=3]
Případně totok[http://www.uksa.cz/plotna.html] ( sry, nějak mi ty odkazy nejdou)
Upravil kolous dne 31.05.2016 20:33
geofre napsal:
Vlku, myslíš, že by se tam nechaly udělat díry, aby šla nasadit i zadní sedačka? Nebo by to bylo moc zeslabené?
to newim, ja to robil pre seba s tym ze som neriesil moznost nacvaknut na tuto velkorozmerovu plotnu zadnu sedacku
V pripade potreby nahodit zadnu sedacku plotnu demontujem zo skrutkovych spojov - 5min zalezitost
vyroba tejto plotny bola cielena pre jazdu v jednej osobe a ziskat podklad pre rozmerovejsiu batozinu ktora bude na mieste spolujazdca a nie az v zadu za sedlom spolujazdca - lepsie rozlozenie hmotnosti na moto, ked navalis na zadok na zadnu plotnu za madlo tak to je negativne.
Na tuto big plotnu si este projektujem zakazkovu batozinu kde vleze vse potrebne na 2-4 dni bez bocnych kufrou/batozin a teda budem mat optimalne zatazene moto pri jazde na solo
... ale kuknem ci by slo dorobit otvory pre operativne zacvaknutie zadneho sedla bez demontu plotny - pak i pisnu
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Nevíte kde bych sehnal zahrádku na horní víko vario kufru??Mám vyrobeny zelezny ale mám obavy jestli to víko vydrží.[img][/img]
Upravil Drevak75 dne 03.06.2016 22:48
geofre napsal:
to newim, ja to robil pre seba s tym ze som neriesil moznost nacvaknut na tuto velkorozmerovu plotnu zadnu sedacku
V pripade potreby nahodit zadnu sedacku plotnu demontujem zo skrutkovych spojov - 5min zalezitost
vyroba tejto plotny bola cielena pre jazdu v jednej osobe a ziskat podklad pre rozmerovejsiu batozinu ktora bude na mieste spolujazdca a nie az v zadu za sedlom spolujazdca - lepsie rozlozenie hmotnosti na moto, ked navalis na zadok na zadnu plotnu za madlo tak to je negativne.
Na tuto big plotnu si este projektujem zakazkovu batozinu kde vleze vse potrebne na 2-4 dni bez bocnych kufrou/batozin a teda budem mat optimalne zatazene moto pri jazde na solo
... ale kuknem ci by slo dorobit otvory pre operativne zacvaknutie zadneho sedla bez demontu plotny - pak i pisnu
to geofre: ANO, po dorobeni otvorov, pre nasadenie zadnej sedacky to nebude preslabene, mozne to je, len este treba vyskusat ci k zacvaknutiu sedacky nebude robit problem ten samotny plech - hrubky 3-4mm
ale tuto skusku si musis urobit sam, mne sa nechce demontovat tu moju platnu ktoru plne vyuzivam
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Tak jsem si udělal přídavná světla z Hella Micro DE - Relátka spínají až po nastartování a rozsvícení světel (přídavné palubní elektro) a světla samotná jsou přes druhé (podružné) relátko připojena na vypínač na řídítkách - vypínač od SW Motech + doplněn ze zadní strany silikonem :-)
Mno a jinak klasika - návrh, výkres, papírové modely, po odladění model z tenkého plechu, nakonec aktualizace výkresu, vypálení laserem, naohýbání, montáž, kabeláž... zkouška :-)
Tyhle světla mám už dlouho (byly už na Africe) a max. spokojenost. Zkušenosti z provozu jen ty nejlepší. Dostatečná viditelnost a zbytečně neoslňují protijedoucí.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tak jsem vzhledem k absenci hrazdičky na trhu pro 1150 zbastil toto. Sraní s tím teda bylo na celý den, tak doufám, že to něco vydrží. Vyrobeno z 12mm duté hliníkové trubičky.
No držím ti palce Je to fakt opruz. Ten hliník je strašně křehký. Musíš to naplnit jemným pískem nebo prachem a pak pomalu pod hořákem ohýbat. Jinak se to zmáčkne a hned praskne. Kdybych věděl co je to za pakárnu tak jsem se do toho nepouštěl.Ještě jsem to pak ladil aby to sedělo asi 3x jsem s tím chtěl praštit. Podruhé už se mi to dělat opravdu nechce, promiň.
Upravil Soldier dne 04.09.2016 12:54