tady ho mám v plný parádě
Kubrt přiložený následující obrázek:
[156.02Kb]
Upravil Kubrt dne 20.02.2011 19:19
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hoši,díky
To Mali : nejní probléééémeček
To Jarys : jednou třeba jo
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
no,kdybych jel,tak bych si musel k Erichovi přidělat sajdu s takovým jedním kovovým "kazatelem"
no to asi určitě jinak je fakt super, podobně jsem měl udělanou Africu jenže pak stačil jeden čur.k s naklaďakem co mi zavřel zatáčku a fertig
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Toli : jo jo,přesně toho,pokud teda myslíme stejnýho
Jarys : Díky,díky... Kolikrát to ani nemusí být náklaďák...stačí srna a je fertig *pissed*
... zatim k tomu chybi motorka, ale podarilo se mi ziskat krasnej velkej i malej technicak na Jawa 50/555 rv. 1958 ... ted este k tomu sehant nejakej ten strojecek a bude v garazi na cem pracovat ...
teda Milane Co na to říkal tatík,když si ho rozbaloval?