bikerhp napsal:
Dovolil bych si nesouhlasit s tím, že se fotit se zrcadlovkou je boj. Je to naprosto stejné jako s kompaktem, jen nemůžeš měnit objektivy. A pokud si tam nenavolíš nějaké manuální režimy, které nedokážeš zvládat, tak je, de facto, jedno čím fotíš - zda zrcadlovkou, nebo kompaktem. Stejně většina lidí zůstane u automatického režimu na kompaktu, i zrcadlovce.
To je přesně případ, kdy skutečně zrcadlovku nepotřebuješ !
Tohle bych zrovna vůbec nikomu neradil ! Koupit si zrcadlovku a fotit na automat, to přeci nemyslíš vážně ?!
To si nerozumíme - buď jsi to špatně pochopil, nebo já ještě hůř napsal. To nebyla rada, ale konstatování, že to tak, bohužel, v drtivé většině případů dopadne ... a na to pak stačí ten lepší mobil s přisvětlovací diodou.
Tož néjni důležité na čem kdo valí, ale esli do teho cíla dovalí ...
Pokud člověk nerozumí tomu co je priorita clony, času, co je ISO, jak se vzájemně ovlivňují a neví kdy který režim použít tak je nesmysl kupovat zrcadlovku. Fotky na automat nikdy nebudou vypadat tak jak by chtěl (pokud vůbec ví jak by měly vypadat).
To není urážení nikoho, ale pokud nevíš naprosté základy fotografie tak je defakto nemožné se posouvat někam dál a dělat lepší fotky. A vím o spoustě lidí, kteří fotí zrcadlovkama a tyto základy vůbec neovládají...
Instalačku je potřeba stáhnout z webu, licenci dodám. Jen pro šťouraly - není to crack, ale ofiko verze ! Používám jiný software a tento nevyužívám, tak je škoda, aby zahálel. Nicméně není v češtině a lokalizace do CZ asi ani neexistuje ... ale nejsem si na 100% jistý, nějak jsem po tom nepátral.
---------------------------------------------------
Co o programu uvádí prodejci:
Nový a vylepšený program PaintShop Pro X8 je software, který zvládne precizně a s grácií upravit, editovat a zpracovat vaše fotografie. Tento program zajisté ocení nejen profesionální fotografové, ale také začátečníci, kteří si chtějí upravit jen své osobní fotografie. Najdete zde například vylepšené štětce, výběry barev a vrstev, kreativní texty a mnoho dalšího.
Corel PaintShop Pro X8 má vše, co potřebujete k úpravě fotografií, či grafické tvorbě. Zvládnete upravovat fotografie, vytvářet nová tisková data, ať už pro letáky, plakáty, ale také pro webový obsah. Vše můžete jednoduše sdílet na online sítích. Veškeré funkce programu jsou vylepšené a zrychlené tak, aby vám co nejvíce usnadnili práci. PaintShop obsahuje mnoho maker, můžete přidávat různé pluginy, obsahuje různá přednastavení, štětce, texty, vše můžete přidat či upravit. Program je určen jak pro začátečníky, tak profesionály, kteří potřebují perfektní program, který zvládne vše.
---------------------------------------------------------
Zde je i nějaká recenze ... YouTube Video Tož néjni důležité na čem kdo valí, ale esli do teho cíla dovalí ...
Nemáte někdo zkušenost s focením pod vodou, popř. nemáte někdo na půjčení spolehlivé pouzdro na zrcadlovku? Bavíme se o focení mimina v bazénu, takže žádné hloubkové ponory. Rád bych ty fotky využil nejen pro zachycení okamžiku a uchování pro další generace, ale třeba i pro tisk na plátno nebo min. A4 fotku.
Pěkné pouzdro na Megapixelu najdu za dvojku a upřímně, to se mi dávat nechce. Nemyslím si, že bych to využíval tak často, aby se mi do toho chtělo investovat.
xHackerM napsal:
Nemáte někdo zkušenost s focením pod vodou, popř. nemáte někdo na půjčení spolehlivé pouzdro na zrcadlovku? Bavíme se o focení mimina v bazénu, takže žádné hloubkové ponory. Rád bych ty fotky využil nejen pro zachycení okamžiku a uchování pro další generace, ale třeba i pro tisk na plátno nebo min. A4 fotku.
Pěkné pouzdro na Megapixelu najdu za dvojku a upřímně, to se mi dávat nechce. Nemyslím si, že bych to využíval tak často, aby se mi do toho chtělo investovat.
A4 tisknu a vypadají pěkně... Od té doby co mám tuhle s(h)račku, tak k moři, outdoor atd. vůbec netahám zrcadlovky... Vlastně už nikam... pouze Iphone a Tough...
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6