LukyGs napsal:
A kde na Moravě ses vyskyt?
Jinak to výš...su ten chudák co neumí ani číst a ani psát a takové majstr jak ty si mě to furt dává najevo jak deb.il kterej si myslí že blbca něco naučí. Vím že si milý a obětavý chlapec co pokaždé podá pomocnou ruku (sem tam někoho upozorní ať se naučí česky když se dotyčný překlepne viz já nebo Schrek atd.) a napíše vlídné slovo které pohladí na dušičce a u srdce zahřeje......co to melu...kokos seš a basta
To víš,že jóó
ještě tady mám pro tebe pár vlídných slov YouTube Video
Jarys napsal:
Hele běžte si s těmahle kravinama do jinýho vlákna
No,pardóón že sem tak smělej a zabrousil jsem do tvýho vlákna...snad jsem ti nepřerušil nějakou plodnou diskuzi
Třeba budeš tak hodnej a nasměruješ mě do toho pravýho vlákna,kde tě nebudu rušit a plevelit tady konstruktivní debatu o sypajících cyklistech nebo překlepech na mobilu...to bych fakt nerad.Třeba bych si mohl založit svoje vlastní vlákno o hov.ně a zapsat se tak nesmazatelně do historie webu,hned tady za pana chytráka z moravy TOŠŠŠ COŠŠŠ??
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
LukyGs napsal:
A kde na Moravě ses vyskyt?
Jinak to výš...su ten chudák co neumí ani číst a ani psát a takové majstr jak ty si mě to furt dává najevo jak deb.il kterej si myslí že blbca něco naučí. Vím že si milý a obětavý chlapec co pokaždé podá pomocnou ruku (sem tam někoho upozorní ať se naučí česky když se dotyčný překlepne viz já nebo Schrek atd.) a napíše vlídné slovo které pohladí na dušičce a u srdce zahřeje......co to melu...kokos seš a basta
To víš,že jóó
ještě tady mám pro tebe pár vlídných slov YouTube Video
Kuwa ty si tak hodné...tak milé.
A ten černoch to si ty? Já jen že ten to do té kakaovky schytal
Luky,je to jen film...buď v klidu...nebylo ublíženo ani žádným zvířátkům Šlo jen o text,ale zase to ztroskotalo na tvojí třeskuté bystrosti zdrcen odcházím
...a černej nejsem...ale kdybych byl,tak si tě na příští radarce navlíknu
Jarys napsal:
No nějaký ty vlákna jste spolu měli na ty vaše výměny názorů.
Ne,neměli...co tady vyplodil pan trgikomiks nespadá do mý zodpovědnosti.Já nemám potřebu si furt zakládat nějaký vlákýnka a ukájet se u toho.Jestli ty jo,tak si založ taky vlastní a pak můžeš prudit,ať ti tam nikdo neleze
To víš, sem trošku mimo a za tvojí nezměrnou inteligencí klopítám (musíš na to myslet až mi zase budeš neco psat), zmátlo mě to MÁM TADY PRO TEBE PÁR SLOV. Sem myslel že ses vžil do role fest
LukyGs napsal:
To víš, sem trošku mimo a za tvojí nezměrnou inteligencí klopítám (musíš na to myslet až mi zase budeš neco psat), zmátlo mě to MÁM TADY PRO TEBE PÁR SLOV. Sem myslel že ses vžil do role fest
I kdyby jsi byl černej (fakt nejsi? Já tě nikdy neviděl ) tak s tím navlíknutím by jsi neuspěl
jo,to říkáš teď,ale až mě uvidíš,tak budeš žadonit
Jarys napsal:
Ne,neměli...co tady vyplodil pan trgikomiks nespadá do mý zodpovědnosti.Já nemám potřebu si furt zakládat nějaký vlákýnka a ukájet se u toho.Jestli ty jo,tak si založ taky vlastní a pak můžeš prudit,ať ti tam nikdo neleze
Jarys napsal:
Chybí ti tam A pane majster....trAgikomiks ju
Já jen pro pořádek...
vytáhni si ruku z poklopce,když si semnou píšeš
Mr GS přiložený následující obrázek:
Jarys napsal:
Já jen pro pořádek...
Jarys napsal:
Já jen pro pořádek...
To nejde, bo ty si tak boží....a to bezchybné psaní ti taky začíná pokulhávat
Jóó a když ochrnu na půl těla a odumře mě levá hemisféra,tak budeme ideální pár
Jarys napsal:
Já jen pro pořádek...
To nejde, bo ty si tak boží....a to bezchybné psaní ti taky začíná pokulhávat
Jóó a když ochrnu na půl těla a odumře mě levá hemisféra,tak budeme ideální pár
Měl?? Já ho mám v potkávačce v dálce je to naprd.. Strašně dlouho to trvá.. Ale u 1150 se to bude blbě dělat tam máte takovej blbej uzávěr svetla...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Měl?? Já ho mám v potkávačce v dálce je to naprd.. Strašně dlouho to trvá.. Ale u 1150 se to bude blbě dělat tam máte takovej blbej uzávěr svetla...
Aha...Já prvávě myslel,že jsi říkal,že jsi s tím byl nespokojený.
Přemýšlím o HID sadě do potkávačky...ale nevím nevím...a cena 900kč za komplet neni špatná...
ja jsem s tím spokojenej max svíti to luxusně. ale pak jsem to reklamoval dlouho to trvalo tak jsem dal žárovku a po čase se vrátil.. Co tam máš? H7
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
ja jsem s tím spokojenej max svíti to luxusně. ale pak jsem to reklamoval dlouho to trvalo tak jsem dal žárovku a po čase se vrátil.. Co tam máš? H7