Jo ja uz to tu chvilku vydrzim jaro je tu coby dup
No já myslím, že to ještě chvilku potrvá než bude jaro - ještě jsem nebyl s rodinou na horách Už se těším - jedeme na konci února (spolu s Držákem a Joem). Jizvy srůstaj, já už se taky cejtím jakžtakž OK, v dílně mám kvůli té operaci restů až běda. Kámoš už tvoří program na "laser" na ten tlumič záběru do převodovky od 2008 - jeden den jsem se celý dopoledne babral s měřením a výkresem (ještěže mám teď spoustu času) - tak snad to bude OK a vleze se to tam v pohodě a nebude to zbytečná práce.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Naživo mi to "Rallye" přišlo ještě horší než na fotce (myslím to modré barevné provedení). Jinak ale v té světle šedé barvě (spolu s červenou a černou) se mi líbí. Větrání mi přijde dostatečně dimenzovaný. Možná o nich budu uvažovat.
GS PRO botky jsou pěkný.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Naživo mi to "Rallye" přišlo ještě horší než na fotce (myslím to modré barevné provedení). Jinak ale v té světle šedé barvě (spolu s červenou a černou) se mi líbí. Větrání mi přijde dostatečně dimenzovaný. Možná o nich budu uvažovat.
GS PRO botky jsou pěkný.
Já mám asi zvrácenej vkus protože ty "montérky" se mi moc líbí.
Ale stejně asi u mě není nad R2P šedo-černý, myslím, falcons a servisák ho mají.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Jo tak ty se mě túze líbí
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
no já uvažoval o baworáckých GS botech, páč se mi fakt líbí, ale platit za značku BMW je naprd. Tady platíš spíš za kvalitu.
Tak abysme případně neeměli stejný tak budu uvažovat o těhle: http://www.dirtyk...white.html
sice to jsou ty samý, ale maj jinčí barvu
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
si to dopsal dřív než já, to já bych nejradši ty černo-bílý
jo to je asi pravda, ještě s mým smyslem pro čistotu bílá opravdu neni dobrej nápad.
problém ale je že boty bez vyzkoušení nekoupim :/