Mr GS napsal:
to Kubrt: Jak to budeš sabotovat? Mě se to taky přestává líbit
Vhodim prázdnou obálku...
Nebo jak píše Zetor, naser.u do urny,co se do ní vejde *pissed*
a rozdíl mezi tímhle a nejít tam vubec,je jakej?
Když nepujdeš vubec,automaticky se jim hlas dělí pulkou,když pujdeš a vhodíš prázdnou obálku,hlas je neplatný. Nepomuže to,ale Ty budeš mít dobrej pocit,že jsi nevolil ani jednoho z těch vocasů
nevolit nikoho nebo volit dva ze dvou vyjde na stejno...a lepší pocit budu mít,když se s tím nebudu muset srát vůbec,ne? ...no,ještě uvidím jestli mě něco přesvědčí pro Karla...ale Zeman nehrozí vůbec
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
to Kubrt: Jak to budeš sabotovat? Mě se to taky přestává líbit
Vhodim prázdnou obálku...
Nebo jak píše Zetor, naser.u do urny,co se do ní vejde *pissed*
a rozdíl mezi tímhle a nejít tam vubec,je jakej?
Když nepujdeš vubec,automaticky se jim hlas dělí pulkou,když pujdeš a vhodíš prázdnou obálku,hlas je neplatný. Nepomuže to,ale Ty budeš mít dobrej pocit,že jsi nevolil ani jednoho z těch vocasů
nevolit nikoho nebo volit dva ze dvou vyjde na stejno...a lepší pocit budu mít,když se s tím nebudu muset srát vůbec,ne? ...no,ještě uvidím jestli mě něco přesvědčí pro Karla...ale Zeman nehrozí vůbec
Lojzo... nedám hlas ani jednomu... prostě tam vhodím prázdnou obálku... Ani jeden muj hlas nedostane. Ani kníže Šišla,ani ten prolhanej vejpitek
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
zetor napsal:
Vejři...kvůli tomu pocitu,že nedal 50% hlasu ani jednomu nééé..??!!
Ty seš kámo jedinej,kterej mě chápe. Boskám Tě
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
zetor napsal:
Vejři...kvůli tomu pocitu,že nedal 50% hlasu ani jednomu nééé..??!!
a k čemu je takovej pocit dobrej?
Uplně k hovnu ale mužu pak všem vpálit do gesichtu,že jsem nepodpořil ani jednoho a že jsem pro to něco udělal a jen o tom netlachal
A do ****u s politikou.Jdu spát,brzo ráno jedem na střelby