Taky jsem rád,že jsi zpět.teď už to bude jen a jen lepší.Držím pěsti!!!!Jo a udělej něco s tím bohumilopisem.Vypadá to jako by jsi to nepsal ty.Věřím,že až budeš ve 100%ní formě i ten bohumilopis bude stejný jako dřív.
Drž se chlape.
.
Bohumil napsal:
Ahoj kluci...pred chvilku tu byl mildaKM a přivezl mi tableta.
Předem bych vám chtěl všem moc poděkovat,byl to fakt zahul a ty stamprle na moje zdraví opravdu zafungovali.je to každý den o trošku lepší. Plán je na vánoce doma ale nevím,snad se to podaří.sakra to je strašné nezvyk už to tu datluju půl hodiny,ale co však mám čas.nic du to tu počítat 3 měsíce sem tu nebyl...bohumil, fn brno 15 patro.
Tak paráda Včera jsme si na tebe s Evčou, Ďolem a Zdeňkou dali ve Vídni několik punčů - všeci tě pozdravují. V týdnu se zase zastavím kamaráde. Je fajn, že jsi na tom tabletu našel tu klávesnici
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Bohušu vítej
Hrozně ti závidím, že budeš muset hoodně papat. Já mám teď plnou lednici zabíjačky a manželka se bojí, že se nevejdu do futer. Už teď musím chodit mírně bokem abych neurval obložky.
Bohumil napsal:
Sakra,já starej popleta zapoměl poděkovat za ten model.no co myslíte jezdil sem sním po posteli jako blázen až se sestry kroutili hlavami. ono se to tady ale ani pořádně nedá,nejlepsi to bude osobně na radarce.potrepat každému rukou,...už se na vás moc těším kluci.snad vás dojede co nejvic
Kolik už máš na tým modelu najeto?
Vítej zpět
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."