A pochopitelně byl s námi i majitel auta a na všechno dohlížel. Bylo to skvělý, 3700 km bez jediného technického problému.
Ivan přiložený následující obrázek:
No a o týden později byl ještě Overland, setkání cestovatelů. Vloni 20 aut, letos asi 200. Kemp Slnečné skaly u Žiliny nemá chybu a potkali jsme tam i místního člena, Honzu Kováře, alias Kuky..:-). Tak jsme to zapíchli vedle jeho Possla.
Nedávno jsme byli na víkendu s koloběžkami na Branžeži, Český ráj je fakt krásný. A poprvé jsme pořádně vyzkoušeli sprchový / WC stan... Je to super!
Sprcha... Mimochodem jsem v Hornbachu koupil plastové terasové dlaždice, 40x40 cm, nacvakají se do sebe a v koupelně vznikne pevná podlaha...:-)
progranit: kdybys nemel vzadu nove LC, bylo by na interier
Mam otazku a ty bys to mohl vedet. Jak je to s prihlasenim takovyhohle auta? Asi to bude docela boj ne?
Videl jsem ted krasny tema na foru od jednoho itala co narouboval na 4x4 Iveco prives. Da se neco takoveho u nas, nebo je to legislativne nemozny? Dik
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
vojta napsal:
Videl jsem ted krasny tema na foru od jednoho itala co narouboval na 4x4 Iveco prives. Da se neco takoveho u nas, nebo je to legislativne nemozny?
...před časem jsem s někým řešil, tehdy byla odpoveď, že když to deklaruješ jako náklad, můžeš mít de fakto naloženo cokoliv....:-))
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Nástavbu ti musí postavit někdo kdo na to má papír z ministerstva dopravy a zapíše ti nástavbu do TP. Pak si požádáš o přestavbu na Obytný automobil výrobce vozidla a posléze Magistrát a změnu kategorie na M1-ano, i 15t Tatra(a cokoliv jiného) bude vedena jako osobní automobil...protože je obytná a nemá kde vozit náklad. Dostaneš povolení, provedeš vestavbu, jdeš na STK kde projdeš technickou kontrolou a máš hotovo....
Myslím si že posadit karavan na auto(Vím o kterém Ivecu mluvíš) je problém...musíš na DEKRA a nechat si to schválit.
A podle mě se mu ten karavan za chvíli rozpadne, protože na tohle prostě stavěn...,ale můžu se mýlit....
Jo a to LC by pokrylo tak elektroinstalaci,soláry,měniče a baterie a možná topení....
Upravil progranit dne 22.08.2017 08:58
progranit napsal:
A podle mě se mu ten karavan za chvíli rozpadne, protože na tohle prostě stavěn...,ale můžu se mýlit....
...pokud jej nespojíš natvrdo s rámem, ale přes silentbloky, aby se nekroutil s podvozkem, měl by to přežít, jestli jede po svých kolech nebo cizích by potom mělo být jedno...
Někde k tomu bylo na youtube video, jak by se správně mělo mít vůči sobě možnost hýbat....
Ty máš boudu natvrdo nebo pružně uloženou?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."