Chlapi moc díky !Občas mě něco napadne a zvlášť u toho dárku pro tatíka, jsem měl velkou radost.Jak to vzniklo, jste si určitě přečetliNo tatík uronil i slzu, připomělo mu to mládíUž se třepe na jaro až vyrazí někam na výlet
Upravil Milan V dne 22.02.2011 17:02
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Milan V napsal:
Chlapi moc díky !Občas mě něco napadne a zvlášť u toho dárku pro tatíka, jsem měl velkou radost.Jak to vzniklo, jste si určitě přečetliNo tatík uronil i slzu, připomělo mu to mládíUž se třepe na jaro až vyrazí někam na výlet
A z druhe strany i s öhlins tlumicem!Svezeni na tom je .
PS:myslim,ze se nam dvouventilem a dokonce ve stejnych barvach brzy pochlubi dalsi zdejsi clen.Ale vic nereknu.
vevis přiložený následující obrázek:
[175.58Kb]
Upravil vevis dne 01.03.2011 21:21
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
A z druhe strany i s öhlins tlumicem!Svezeni na tom je .
PS:myslim,ze se nam dvouventilem a dokonce ve stejnych barvach brzy pochlubi dalsi zdejsi clen.Ale vic nereknu.
Ta je teda moc pěkná, všechna čest
Ať dělá jen radost.
Ještě na to znova koukám a musím říct, že to nemá chybu! Barva super - ten bílej horní rám tomu sekne, öhlins a ještě ty Krasuser kufry... to je fakt stylovka!
Maiali nel Fango!
Fanos Rusicka napsal:
Vevis-a jám vím kdo další si udělal skoro stejnou radost,ale taky neřeknu.V sobotu jsem ji viděl na vlastní augle.Krásný to strojky jsou
On uz se dokonce i pochlubil ve vlakne pochlubte se svymi dvouventily.Jenom to tam v opojeni z te Ivovi trochu zapadlo!Tak mu ji tam koukejte pochvalit!Za ty prachy super kousek!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
milosch napsal:
Tak snad mě neukamenujete po té krásce co si dovezl Ivo Bohuslav, ale pořídil jsem jednoho lehčího miláááška
Parádní motorka, která není jen na leštění!!!
Myslím, že 99% BMW strčí ta babka v terénu do kapsy.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /