zetor napsal:
Hoši...dneska je (a bude) epesní počasí...
Všichni povině ven...!!!
ja ti nevim... na moto mi vyhovuje tak 15-20...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio Alzamora napsal:
Pan Zmijon by nám mohl napsat,jaké bude počasí o víkendu v GaPa.....
emile bude chcat vzhledem k soucasnemu stavu pocasi je to jasny teplo je jak svi.na takze asi takhle bourky dest vitr a to znamena ze alpy nepusti frontu z ktera jde z anglie k nam tipuju tak 20 stupnu s bourkama a vetrem v noci bude tak 12 takze prezit se to da ale o to lepsi to bude v tom ze kdyz prejedes na druhou stranu alp tak se kurev.sky ohrejes ale urcite se to s nepromokem da letos vydrzet snezit pravdepodobne nebude
Upravil zmijon dne 02.07.2012 23:19
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Lokalita: Moravské Budějovice
13°prsi a mirne fouka ,silnice- Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Ahoj všem dnes ve 12.00 jedem s kamarády směr Jílové Zbraslav Mníšek Beroun a zpět.
Zatím je u nás (Sedlčany) hnusná mlha a nemizí
Je tu někdo od Prahy a koukne mi zda je už venku hezky ?
Dík moc.
u nas nadhera 16 stupnu dneska velke ukonceni sezony v Olomouci skoda ze jen nemuzu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
U nás (Městec Králové - zhruba napolovic mezi Prahou a Hradcem Králové) mlha od noci a cca 10 stupňů. Dnes nebude tak hezky jako předešlé dny - mlha si zůstane celý den.
22... ty smejde! hnus! tady je inverze
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jel jsem z NA do Rumburka a zpátky.Vyjel jsem za krásného sluníčka v 9.15 hod, Za 15 km mlha jak prase, přes Dvůr Král. , Jičín, Mimoň až do Svoru, posledních 15 km zase nádherné sluníčko. Zpátky ve 14°° hod a to samé. To je k na...ní. Ale už jsem zase doma.
KUKY se vrací
Pardubicko,Přeloučsko a Hradecko - mlha jak de.bil... Od Borohrádku do Vamberka vymetýno a teplo... zpět k Přelouči opět mlíko a kosa...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
severní morava 13°C ve stínu a celý den krásně motorky tady vrčí v jednom kuse
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90