Sak-ra,jaktože na ni má Ivo bílej vrchní rám?Měl bys dát víc fotek,ať máme radost i za něj.Co je schované v té lednici?
Upravil Kasak dne 24.02.2011 15:21
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Sak-ra,jaktože na ni má Ivo bílej vrchní rám?Měl bys dát víc fotek,ať máme radost i za něj.Co je schované v té lednici?
Ten vrchni ram je striklej.Ale na jednom miste je kousek barvy odlouplej a je pod tim orig.cervena.S tou bilou to na vlastni oci vypada pekne.
Fotky zatim davat nebudu.To necham na hasicovi,az ji bude mit doma.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ty jo to vlákno o botičkách Marcelus se hustě rozjíždí pomalu to vypadá na trestní oznámení zlatě tady mezi squatterama
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
je to tam samá horká hlava,ale fandim Marcelovi... Nemám nic proti TomášoviTT nebo TT jako takovýmu,ale radši koupim věci od něj,něž za jednou tolik od TT,nebo Wund.,protože ty cajky udělaj uplně stejnou službu.
Ano,udělal jsem si plácačky pod válce,podle Wundrlichu,udělal jsem si rozšíření stojánku,který mě nestálo nic,jen hodinu práce.Ale koupil jsem si to rozšíření od Marcela protože je to parádně a betelně udělaný a protože to stálo 350Kč...
V našem vlákně je nejlíp
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jarys napsal:
Ty jo to vlákno o botičkách Marcelus se hustě rozjíždí
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“