V Německu to funguje ve městech už dlouho.Jen nevim jak to budou dělat tady,kde je průměrný věk vozů přes deset let.To budou ty města asi prázdný,ale kde se bude parkovat,to asi taky nikdo neví.
Upravil Kasak dne 06.02.2013 21:27
Když je hlad,je i husa dobrá.
Vystihuje to pojem deurbanizace Zrovna dnes mluvil nějakej "expert" na toto téma a říkal, že při zákazu vjezdu automobilů do centra např. Ostravy se kvalita ovzduší nezlepší, bude při nejlepším stejná, takže je to akorát tak dobrý k další "silniční dani"
V Německu to funguje ve městech už dlouho.Jen nevim jak to budou dělat tady,kde je průměrný věk vozů přes deset let.To budou ty města asi prázdný,ale kde se bude parkovat,to asi taky nikdo neví.
To je jednoduchý.Oni nemusí zakázat vjezd do center všem kromě nejvyšší normy E.Můžou to vzít třeba až od normy E2,E3...
E2 platí už od roku 94?? možná dřív,takže to by nevadilo,ale jde o to,že když vidím některý zmr** v trabantech,warťasích atd.tak mě vždycky bere cukání oka a to nemluvím o starých náklaďácích.Nekterý patřej fakt rovnou do šrotu a ne na silnici Když projede takovej dobytek,tak není půl hodiny vidět,takže se na to těším a zakázal bych jim to všude a ne jen v centrech měst...
Mr GS přiložený následující obrázek:
zetor napsal:
Mám známího,co má Gallardo,Nissana GT-R,Audi RS6 atd. a jak už neví co by,tak poslední rok jsem ho neviděl v ničem jiným,než ve Warťasovi...
Ten bude nasranej...
Tak když už neví,co by,tak já si s ním prohodím audi za audi...to není zlý,ne?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jo z těch starejch nákladáků bejvám taky dost překvapenej- když vidím jak se normálně po praze šine tatra 148 a brzdí celej provoz ,kola do áčka a oblak jaxviňa.Vejtřasku taky hodně potkávám, a co se týče aut tak všelijaký starý naftový mercedesy,peugeoty no hnus.Ale jak poznamenal kašák mělo by to jít ruku v ruce s dalšíma opatřeníma.
Upravil toli dne 07.02.2013 19:12
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Zetor : nakonec ne,bral jsem přes kámoše z práce,za nákupku
Jarys : Afrika se nás netýká,tam spíš pojede 6tka z Prostějova...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Ne,ne...jedou tam lidi od nás...ale já naneštěsti nic
Nekecej?
Je teda pravda,že kluci z naší 1.roty držej hotovost už pekelně dlouho... většina kvuli tomu nemohla jet an ido prvního AFG.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Nekecej?
Je teda pravda,že kluci z naší 1.roty držej hotovost už pekelně dlouho... většina kvuli tomu nemohla jet an ido prvního AFG.
Nekecám.Je to prej "celý" pro Chrudim,ale vybrali 29 lidí z cca 50ti ...takže zbytek se přis.ral určitě někde z velení brigády a vsadím i na VP...ti musej být zase důležitě všude
A ujela celej kilometr,to je pecka.Když jsem byl malej,tak jsme měli Škoda 100.Táta to parkoval u sloupu.Taky jsem to skusil natočit,ale byl tam kvalt,tak jsem poskočil jen do toho sloupu.To bylo ran.
Kubrt napsal:
Nekecej?
Nekecám.Je to prej "celý" pro Chrudim,ale vybrali 29 lidí z cca 50ti ...takže zbytek se přis.ral určitě někde z velení brigády a vsadím i na VP...ti musej být zase důležitě všude
Pošleme do Mali nejlepší vojáky,říká gen Opata.Tak se nediv,že nikam nejedeš.
A ujela celej kilometr,to je pecka.Když jsem byl malej,tak jsme měli Škoda 100.Táta to parkoval u sloupu.Taky jsem to skusil natočit,ale byl tam kvalt,tak jsem poskočil jen do toho sloupu.To bylo ran.
No já dostal taky pěkně nasekáno - taky jsem startoval - rok starou Š120GLS se zařazeným kvaltem - bylo mi 10let - blbý bylo, že auto stálo v garáži = předek Škůdky slušně pohmožděnej + vyboulený plechový vrata.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Kubrt napsal:
Nekecej?
Pošleme do Mali nejlepší vojáky,říká gen Opata.Tak se nediv,že nikam nejedeš.
Přesně tááák...navíc bych utržený peníze stejně zase nasypal do nějaký motorky,takže to nemá cenu se někde potit a ukazovat černochům,jak se to nemá dělat
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No já dostal taky pěkně nasekáno - taky jsem startoval - rok starou Š120GLS se zařazeným kvaltem - bylo mi 10let - blbý bylo, že auto stálo v garáži = předek Škůdky slušně pohmožděnej + vyboulený plechový vrata.
Jsem rád,že to bereš s humorem.Stejně neumíš střílet lukem,sekat mačetou,házet oštěpem a chodit vsandálech z diagonálních pneumatik.Na to jsou na štábu jiný borci.
Kubrt napsal:
Nekecej?
Je to cajk jak tam pojedou kamarádi, známí a VP tak to zas bude ostuda až nebudou chtít jít do akce
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Kubrt napsal:
Nekecej?
Je to cajk jak tam pojedou kamarádi, známí a VP tak to zas bude ostuda až nebudou chtít jít do akce
Jarys,nemystifikuj...nechtěli tahat akorát vepři a v Mali žádná akce nebude.Je to výcviková mise