Kubrt napsal:
Zetor : nakonec ne,bral jsem přes kámoše z práce,za nákupku
Jarys : Afrika se nás netýká,tam spíš pojede 6tka z Prostějova...
Ne,ne...jedou tam lidi od nás...ale já naneštěsti nic
Nekecej?
Je teda pravda,že kluci z naší 1.roty držej hotovost už pekelně dlouho... většina kvuli tomu nemohla jet an ido prvního AFG.
Nekecám.Je to prej "celý" pro Chrudim,ale vybrali 29 lidí z cca 50ti ...takže zbytek se přis.ral určitě někde z velení brigády a vsadím i na VP...ti musej být zase důležitě všude
Je to cajk jak tam pojedou kamarádi, známí a VP tak to zas bude ostuda až nebudou chtít jít do akce
Jarys,nemystifikuj...nechtěli tahat akorát vepři a v Mali žádná akce nebude.Je to výcviková mise
jo sorry blbě sem to napsal.
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Pred chvili tankoval kolega na OMV v Ostrave na Marianskohorske. Natankoval, zamknul, sel k pokladne a u pokladny vidi, jak nekdo utika od auta. Vysledek? Rozbite okno a uplne obycejna navi v (_._)
Pred chvili tankoval kolega na OMV v Ostrave na Marianskohorske. Natankoval, zamknul, sel k pokladne a u pokladny vidi, jak nekdo utika od auta. Vysledek? Rozbite okno a uplne obycejna navi v (_._)
U nas to byl firemni Ford Transit, vim ze se deji veci, ale tohle bych fakt necekal... Kolikrat jsem byl i ja ve stejne situaci (mame nejakou financni vyhodu na OMV Routex, kdyz tankujeme tam).
Ted jsem v Nemecku, kluci nechavaji navi pres noc v aute, nekdy to i zapomenou vypnout (sviti celou noc) a zatim se nic nestalo. Ja jim rikam, at nepokouseji osud, muze se najit **** a rano mit vsechny auta s rozbitym sklem...
U nas to byl firemni Ford Transit, vim ze se deji veci, ale tohle bych fakt necekal... Kolikrat jsem byl i ja ve stejne situaci (mame nejakou financni vyhodu na OMV Routex, kdyz tankujeme tam).
Ted jsem v Nemecku, kluci nechavaji navi pres noc v aute, nekdy to i zapomenou vypnout (sviti celou noc) a zatim se nic nestalo. Ja jim rikam, at nepokouseji osud, muze se najit **** a rano mit vsechny auta s rozbitym sklem...