komaiz napsal:
Kdyby byl zájem možu vzít do Machova dvě sady dálkových světel Hella FF50 cena za sadu 1300kč. Někdo jsi je objednal a pak už jse neozval a leží mě to doma.
vevis napsal:
... pokud na GS sjedes alespon doskok,tak ti udelim nejakou cenu!
Hele, vezmi s sebou alkoholtester a mezi dobrovolníky o sjezd doskoku dělej selekci, ať nejsi v novinách......
Bohuzel tester nemam,ale jestli nekdo mate,tak ho urcite vemte!!!
A jak jsi to myslel?Ty dobrovolnici musej,nebo nesmej nadejchat?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To Klasika: rád tě po těch letech zase uvidím ty "stará" vojno.
To Vevis: Mohl by se mnou dorazit jeden panáček na 2ventilu s motorem Twin Cam 96" ??
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
To Klasika: rád tě po těch letech zase uvidím ty "stará" vojno.
To Vevis: Mohl by se mnou dorazit jeden panáček na 2ventilu s motorem Twin Cam 96" ??
Žádný HD!!!!! A nebo si vemte furgona ať tam nenmusím hákovat (toho si vemte stejně, ptž ta díru v motoru pane Hrábě je podezřelá)
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Hrabe_X: hele panáčku, doufám, že dorazíš z pátka na sobotu. Mám čas akorát na tenhle jeden večer. V sobotu do večera potřebuju být na jiné akci. Akcí moc, času málo
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
vevis napsal:
No jiste! Jinak jatra trenuju,ale nevim,jestli to bude stacit!
Vzhledem k tomu, že se mi asi podaří doject na celej víkend, tak možná nebudeš muset v pondělí do práce, bo se žádného takového dne nedočkáš.
Ondroj Chorchoj Remusoj.... Až přeskočís s TM takovou hromadu hlíny, jakou dokázal v kilu skočit tenhle maník s HD, když nevybral zatáčku, budeš mu moct i tykat.
Tondo, budu tam a těším se.
Upravil Hrabe_X dne 07.07.2011 10:26
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
vevis napsal:
No jiste! Jinak jatra trenuju,ale nevim,jestli to bude stacit!
Vzhledem k tomu, že se mi asi podaří doject na celej víkend, tak možná nebudeš muset v pondělí do práce, bo se žádného takového dne nedočkáš.
Ondroj Chorchoj Remusoj.... Až přeskočís s TM takovou hromadu hlíny, jakou dokázal v kilu skočit tenhle maník s HD, když nevybral zatáčku, budeš mu moct i tykat.
Mu v tom zakokrhalo že tak poskočil či jak? A jinka je to Husa od Bergu
Přijede i ten důchodce z Brna? Že by se mu v tom Tonda povrtal
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Mu v tom zakokrhalo že tak poskočil či jak? A jinka je to Husa od Bergu
Přijede i ten důchodce z Brna? Že by se mu v tom Tonda povrtal
Se kochal.
Jestli přijede dědek bláznivej, co si říká křestním jménem pana Beama, tak se zase nevyspíte, páč ho po půlnoci našplápnu, jak strejc panelku u rybníka.
H.
To Jarda + okolí Práglu friends:kamarádi v kolik a kde dáme zítra srázek at uděláme vláček k panu Vevisovi?Co takhle u mě na statku limču a pak jako loni zajedeme ke mě na chalupu tam kafíčko menší off v pískovnách v okolí Chlumce no a pak to natáhneme na HK,Náchod.Návrhy hier
Poslednich par info.Po Machove pojedete k restauraci Kukulda cca.3km.Tak prosim pomalu,at na sebe zbytecne neupozornujeme.
Kdo jede od Prahy,tak asi bude jako vzdy ucpany Nachod.Ale mista tam je dost a kolona se necha i s kuframa bez problemu predjet!Mistama to jde dobre i zprava.
Je taky moznost Nachod uplne objet.Na konci obchvatu Ceske Skalice se date doleva,jako zpet do mesta a hned prvni doprava na Cerveny Kostelec a z nej do Hronova.Je to asi o 2km delsi,ale uplne v pohode.
A jak uz jsem psal,tak radsi bez navigace!Pokud uz se ocitnete v obci Zdarky,tak je musite projet po hlavni po asfaltu prudce doleva.Asi po 2 km bude cedule na Machov.Hlavne nejezdete ve Zdarkach rovne do lesa podle navigace!
Bob napsal:
To Jarda + okolí Práglu friends:kamarádi v kolik a kde dáme zítra srázek at uděláme vláček k panu Vevisovi?Co takhle u mě na statku limču a pak jako loni zajedeme ke mě na chalupu tam kafíčko menší off v pískovnách v okolí Chlumce no a pak to natáhneme na HK,Náchod.Návrhy hier
Naše střední skupina baworských vojsk plánuje vyrazit co nejdřív (kolem 13.h, až Jéňa dorazí z práce), vzít to do Krkonoš, překročit hranici za Malou Úpou (Pomezní Boudy), při obchvatu Polskem navštívit patronátní obec povědomého jména Miszkowice a na Broumovsko zaútočit až průsmykem Starostín, pak směr Police nad Metují a Machov tentokrát dobýt ze severu. Toť jeden z návrhů
MikiberG napsal:
Vevis: Je to v tý hospodě pod dopadištěm?
Jo to je ona.
Servisaku bohuzel jsem se na ne nejak vykaslal.Ale podepisu se ti do pamatniku!