Autorem fotky č 10 je samospoušť na mém fotoaparátu,žádnej pravdomluvnej policajt.Děkuji Brňák Jim
Milan mi taky poslal informace a tak jsem vše zaktualizoval.
takže zatím jste dali dokupy toto.
Autor foto/název fotky
1 -- Pavel Mothejl / Mongolsko
2 --
3 --
4 --
5 --
6 -- jpbmw / Korzika
7 -- Pavel Mothejl / enduroškola v Maroku
8 -- Fun Tomas / ...
9 --
10 -- Brnak Jim / Žízeň v poušti
Upravil paja1 dne 09.11.2011 21:30
Pája
Budu rád, pokud na to kouknete, jestli tam nevidíte nějakou formální chybu.
Přes víkend udělám poslední korekci obsahu, v pondělí se upraví tisková data a můžeme to poslat do tiskárny.
Pája
Chvalim vyber fotek!Nektere jsou fakt paradni a zadna mi vylozene nevadi.A zastoupeni jednotlivych GS je taky vyvazene!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
paja1: ...prosím o jednu oragnizační odpověď na jednu organizační otázku, Pajo jezdím do práce do Ostravy, tedy přes týden su v Ostravě a na víkendy jezdívám domů....kde je sídlo tiskařské firmy? a zda je možný odběr i jinde než tiskařská firma??????? ...samozřejmě kalendář beru, mi se líbí ...
...nebo chlapi, je tu někdo z Ovy kdo si kalendáře bude vyzvedávat osobně a vzal by dva kousky i mně, že bych si tu po Ostravě pro ně zajel po předchozí domluvě??? ....kdyby se tu někdo takový našel pošlete mi prosím zprávu do PM určitě to využiju kdo to bere nějak při cestě...
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas napsal:
paja1: ...prosím o jednu oragnizační odpověď na jednu organizační otázku, Pajo jezdím do práce do Ostravy, tedy přes týden su v Ostravě a na víkendy jezdívám domů....kde je sídlo tiskařské firmy? a zda je možný odběr i jinde než tiskařská firma??????? ...samozřejmě kalendář beru, mi se líbí ...
...nebo chlapi, je tu někdo z Ovy kdo si kalendáře bude vyzvedávat osobně a vzal by dva kousky i mně, že bych si tu po Ostravě pro ně zajel po předchozí domluvě??? ....kdyby se tu někdo takový našel pošlete mi prosím zprávu do PM určitě to využiju kdo to bere nějak při cestě...
Tisk a distribuci v ČR zajišťuje: Computer MCL Brno , s.r.o. Brněnská 543 664 42 Modřice (www.mcl.cz)
Pája
radosek napsal:
Tak trochu jsem doufal, že ta "jedenáctka na polňačce" je vtip... nebyl...
No co, březnovou dám o čtrnáct dnů dýl, květnovou o čtrnáct dnů dřív a je to za náma...
Škoda, že není na únor...
Za mě je jednička ta březnová...
I tak ale dík za kalendářovou snahu. Peníze jsem poslal a těším se...
Jojo taky jsem doufal že to je vtip ale co naděláme, já už peníze taky poslal když už jsem se napsal do závazné objednávky.Ale mrzí mě některý výběr, třeba i ten šampon co je vyfocený s tou bílou 800gs to mi přijde jak nějaká reklamní fotka se šamponem
radosek napsal:
Tak trochu jsem doufal, že ta "jedenáctka na polňačce" je vtip... nebyl...
No co, březnovou dám o čtrnáct dnů dýl, květnovou o čtrnáct dnů dřív a je to za náma...
Škoda, že není na únor...
Za mě je jednička ta březnová...
I tak ale dík za kalendářovou snahu. Peníze jsem poslal a těším se...
Jojo taky jsem doufal že to je vtip ale co naděláme, já už peníze taky poslal když už jsem se napsal do závazné objednávky.Ale mrzí mě některý výběr, třeba i ten šampon co je vyfocený s tou bílou 800gs to mi přijde jak nějaká reklamní fotka se šamponem
Podle mě je to zrovna jedna z nejlepších fotek, pravá divočina. Myslim že ten "šampon" je australsko český člen místního fóra petrs. Mimochodem na motorkari.cz je slušnej cestopis kterej napsal
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Jináč já vim že už je na to pozdě tak bych to bral jako návrh na příští rok (Pokud toho paja1 nebude mít po letošku dost) ale mě by se líbilo kdyby ještě na těch fotkách bylo napsáno kdo to je (nebo kdo to fotil) a třeba i s vlastnoručním podpisem (jméno nebo přezdívka). Ikdyž vim že u některých fotek je neznámý autor a ten podpis je technicky a organizačně složitější
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Podle mě je to zrovna jedna z nejlepších fotek, pravá divočina. Myslim že ten "šampon" je australsko český člen místního fóra petrs. Mimochodem na motorkari.cz je slušnej cestopis kterej napsal[/quote
Neboj se, vím kdo to je a jeho cestopis jsem četl ale prostě tahle fotka mi už přijde tak mooooc okoukaná, nemůžu si pomoct. To je fuk zbytek fotek jsou krásné a každému se zavděčit přece nejde, tak už nebudu prudit a už jen čekám a těším se až mi kalendář dorazí
Tak by mně zajímalo, jak někteří zdejší členové přežijou, že ten šedej podklad všech fotek tvoří osmikilo?!
Jinak výběr slušnej, náboj fotky s 11kou má teda rezervy, podobně jako ta 8kilem a s F650 je zase taková mléčná a mázlá, atd... Prostě je za u mně tak 50 na 50 a i ta grafika mi celkově přijde stylově trošku příliš do 90 let (specielně úvodní stránka a rozstřelení tý krásný fotky z průjezdu vodou...), ale zase kvituju, že to někdo dal opravdu dohromady a věnoval se tomu, na rozdíl od loňského výsledku... A je dobře, že něco vznikne a že jsou tam opravdu naše fotky, to se počítá a chválí, hlavní poslání splněno.
Maiali nel Fango!
Hele, nepíšu to abych prudil, ale upřímně říkám, že dle mého vkusu a názoru to má graficky docela rezervy, zdá se mi taky např., že podklad fotky celkem ubíjí. A právě když něco vzniká, je myslím dobře mít připomínky, aby se to případně ještě dalo vyladit, aby se nad tím třeba ještě par lidí zamyslelo, konstruktivně se pohádalo a došlo se k co nejlepšímu výsledku. I když tady už to působí jako celkem připravený, takže jsem to nechtěl uplně rozvrtávat, ale nadšení předstírat kvůli tomu taky nebudu. Ale co jsem chtěl zdůraznit a co je hlavní myšlenka, že zaplať pánbůh, že to je alespoň tak jak to je a že opravdu bude "náš" kalendář a to že je ten největší přínos! A s tím souvisí velká pochvala Pajovi, že to přes trochu strach nahánějící počáteční nezájem ostatních nevzdal a dostal to tam, kde to je. Teď hlavně aby to vše šlo dál dobře a za rok jsme mohli dát, poučeni prvním exemplářem, dohromady další, ještě lepší a hezčí.
Maiali nel Fango!
No nějaké změny opravdu nehrozí, protože soubory jsou v tiskárně a není šance nic předělávat.
Zrovna tu lednovou fotku mám hodně rád i když je okoukaná a kvalitou dat zdaleka neodpovídá formátu A3. Prostě se mi na ní líbí ten pohled na cestu před sebou. Tak nějak vystihuje to co si já představím pod pojmem moto-cestování.
Debata k celkovému stylu kalendáře bude rozhodně přínosná, ale až pro další ročník. Snad to bude i se mnou, teda pokud tohle letos přežiji a někdo mě nezardousí v parku, za to že ta a ta fotka není to pravé ořechové a on má zkažený vánoční dárek. "Vaříme to nejlepší co umíme z dostupných surovin."
Letos je to hlavně o tom protlačit myšlenku a zrealizovat kalendář poskládaný z našich fotek.
Včera se našel další autor, jehož jméno se bohužel už na kalendář nedostalo. Tak aspoň díky touto cestou.
Úvod --
Leden -- petrs / ON a RideAbout
Únor -- Pavel Mothejl / Mongolsko
Březen --Pavel GS vyletnik
Duben -- peacemaker / Cesta
Květen -- .../ Patagonie
Červen --Pavel GS vyletnik
Červenec -- jpbmw / Korzika
Srpen --Pavel Mothejl / enduroškola v Maroku
Září -- Fun Tomas / Rumunsko
Říjen --
Listopad -- Brnak Jim / Žízeň v poušti
Prosinec -- TomasTT / Tunis
Jdu dál rozesílat potvrzení objednávek a vy držte palce ať se ten rozjetý vlak ještě někde nezadrhne.
Pája
Podělat už snad nepůjde nic. Kalendáře jsou ve výrobě. Po neděli (datum upřesním) se budou rozesílat. Proto ještě prosím lidi, co mají platbu převodem a prachy dosud neposlali o urychlené zaslání peněz, protože bych nerad lítal po jednom kalendáři na poštu.
Jinak smekám před Pájou, protože si myslím, že většinou nemáte ani páru, jaké úsilí tomu věnuje.