Na jaře jsem potkal Ardinu (BG) pět Rakušáků viz.foto vraceli se z Turecka.Měli úplně jiné kufry než je u nás nutností a byli v pohodě.Ono je totiž velký rozdíl být cestovatelem nebo si hrát na cestovatele.
3axap přiložený následující obrázek:
vlastimil napsal:
Na jaře jsem potkal Ardinu (BG) pět Rakušáků viz.foto vraceli se z Turecka.Měli úplně jiné kufry než je u nás nutností a byli v pohodě.Ono je totiž velký rozdíl být cestovatelem nebo si hrát na cestovatele.
unás není nic nutností,klidně můžeš věci které si bereš s sebou,dát do kapes a jetnebo si na smeťáku sežeň ten hnědý topcase a můžeš vyrazit kam chceš,já ti nic nevnucuji,ukazuji ti jen nějaké možnosti,jak ti zpříjemnit cestování
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
se přiznám,že jsem to nestihl zvážit,je to velikostně jak topcase a ten ty 4 kila má,toto je ze slabšího materiálu,není potřeba to drtit z 2mm plechu
kufr nepotřebuje nosič,drží to na 4 pásovinách,je to pevnější než ten nosič co jsem tam měl předtím,kupovanej
znáte to,zastavíte u lesa,chcete si dát svačinu,uvařit kávičku,mrknout do mapy a ono se to na sedlo všechno nevleze,asi by to chtělo nějaký rychlý cestovní stolek
bystricke přiložený následující obrázek:
Dobry, jen musis davat moto asi na hlavni stojan.....ale porad lepsi, nez sundavat kufry a davat mezi neco mezi ne,aby jsi mel stolek. Aspon nikdo snad nemuze nadavat, ze je to zas okopirovany Libi se mi to
Dneska jsem Bystřo testoval ty tvoje kufry a nosnost mají teda super
Ještě musím koupit ty origo spony na víka kufrů abych to měl na jeden klíč a bude to dokonalé. Mám dotaz...nemáš nějaké hezčí samolepky než ty co dáváš v základu?
LukyGs přiložený následující obrázek:
LukyGs napsal:
Dneska jsem Bystřo testoval ty tvoje kufry a nosnost mají teda super
Ještě musím koupit ty origo spony na víka kufrů abych to měl na jeden klíč a bude to dokonalé. Mám dotaz...nemáš nějaké hezčí samolepky než ty co dáváš v základu?
Nestačí tam dokoupit jen zámečky? Já mám taky rozdílné klíče a navíc si dělám schránku na nářadí a chtěl bych si koupit sadu zámečků a sjednotit to. Nevím tedy jak vypadají ty Bystřovo, já mám kufry od Huskyho.