georg napsal:
Mám na 12ADV snížené Sargent (měřím 174) a naprostá spokojenost. Moc jsem toho zatím nenacestoval ale 700-900 km v tahu s malými zastávkami na kafe jsem loni několikrát jel a naprostá pohoda. Zadek ani záda žádný problém a to jsem již postarší pán a pohodlnější. Vyvěsit nohy vzhledem k mé výšce mohu klidně nebo se postavit. Ale to používám na protažení nohou ne odlehčení prdele.
Sargent mám z TT ve standartu bez vyhřívání. Za mě mohu jen doporučit.
Já mám 179-180 ..asi budu muset opravdu vyrazit si to vyzkoušet, zda třeba nezvolit i snížení..(nebo zvýšení sedla)
Potřeboval bych i nějakej "předkop" na pravou nohu na padací rám abych si tam moh natáhnout haxnu - včudu koleno po úrazu... i když si občas stoupnu, tak v jedné pozici je to špatné
Život je krásnej, ale člověk musí bejt pořád trochu nalitej. 11GS rv.97
Máte někdo zkušenost s novým typem výplně GF-Tech300 od DDT ???
Objednávám sedlo, tak nevím, zda zvolit tuto novinku, nebo CFH.
Prdel neřeším, dával jsem na středním origo sedle 1150 GSA za sebou okolo 800 km a šlo to.
newman
Jsem na tom taky dost bídně (originál na 11GS.. ).. takže uvažuju o novém, zřejmě Sargent (po návštěvy a vyzkoušení u TT...)
Díky za novější poznatky..
Nevim, jestli jsem to sem nekam psal, ale mam zkusenosti dost bohaty, ikdyz teda na 12 GS.
Na orig. sedle jsem najel cca 60000km a byl jsem nestastnej.
Pak jsem na par stovek km zkusil Airhawk a bylo vsechno mnohem horsi. Jak pise Medik - prdelka nesedi, ale plave. To jsem neprekousnul.
Pak jsem poridil Sargent, najel dalsich cca 50000km a byl jsem naprosto nadsenej!
Ted jsem na 11tku poridil jednodilny Kahedo, ale jeste ho nemam vyzkouseny. Orig. sedlo mi vyhovovalo, ale jeste jsem na nem nestihl dat poradnou porci km. Vadilo mi ale ze sedim hrozne nizko, pripadal jsem si jak na chopperu. Tak uvidime.
ddtcustomseats asi trochu podražily a nebo mají fakt drahé a kvalitní materiály
Cena za sedlo na F800gs s jejich vyjádřením:
Cena za D-cushion styl s výplní GF-TECH 300 je od 10800kč + popř. výšivka 500kč, barevné prošití +200kč.
(a nebo že by ta výplň byla tak extrémně drahá?)
To už spíš budu asi přemýšlet nad sedlem od Touratechu a aspoň budu mít jedno náhradní....
macabe přiložený následující obrázek:
macabe napsal:
ddtcustomseats asi trochu podražily a nebo mají fakt drahé a kvalitní materiály
Cena za sedlo na F800gs s jejich vyjádřením:
Cena za D-cushion styl s výplní GF-TECH 300 je od 10800kč + popř. výšivka 500kč, barevné prošití +200kč.
(a nebo že by ta výplň byla tak extrémně drahá?)
To už spíš budu asi přemýšlet nad sedlem od Touratechu a aspoň budu mít jedno náhradní....
Moc pěkný provedení. Cenu nevím. Já mám od nich CN na CFH , provedení na ADV 1150 za cca 7300,-.
newman
Emper napsal:
[quote]georg napsal:
Potřeboval bych i nějakej "předkop" na pravou nohu na padací rám abych si tam moh natáhnout haxnu - včudu koleno po úrazu... i když si občas stoupnu, tak v jedné pozici je to špatné
"předkopy" budou v novém katalogu Touratech 2014. Je to sice určené na novou 1200GS ale asi to půjde na ledacos dalšího. Kód bude 045-5317. Montuje se to na horní část padacího rámu Touratech.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
macabe napsal:
To je pěkná cena 7300Kč, mě ale zarazila cena "OD"10 800Kč.
Asi příplatek za materiál a výšivku. Já jdu po zralé úvaze do výplně CFH. Nebudu se zbytečně rozmazlovat. Je to motorka, ne pohovka... To bych mohl za chvíli řešit, že na mne fouká a podobně.
Za tuhle cenu (pro mne) není co řešit. Objednávám. Jen ten termín.......
newman
Emper napsal:
[quote]georg napsal:
"předkopy" budou v novém katalogu Touratech 2014. Je to sice určené na novou 1200GS ale asi to půjde na ledacos dalšího. Kód bude 045-5317. Montuje se to na horní část padacího rámu Touratech.
Díky za tip - určitě na to kouknu.
Život je krásnej, ale člověk musí bejt pořád trochu nalitej. 11GS rv.97
macabe napsal:
To je pěkná cena 7300Kč, mě ale zarazila cena "OD"10 800Kč.
Asi příplatek za materiál a výšivku. Já jdu po zralé úvaze do výplně CFH. Nebudu se zbytečně rozmazlovat. Je to motorka, ne pohovka... To bych mohl za chvíli řešit, že na mne fouká a podobně.
Za tuhle cenu (pro mne) není co řešit. Objednávám. Jen ten termín.......
Tohle mi odpověděli na možnost přešití stávajícího sedla - dle obrázku na jejich webu - 1100GS
Dobrý den,
úprava vašich sedel je samozřejmě možná. při výběru pěn je nutné zohlednit vaši váhu, kolik km jedete na jeden zátah a popř. i jestli jezdíte více dní po sobě. Gel nepoužíváme, není funkční, netlumí nárazy,... a nelze vložit na celou sedací plochu, proto používáme komfortní pěnové systémy.
Nejčasteji používáme výplň GFH.
Přesto lze vybrat ze tří variant.
GF-10 od 5300kč
GFH od 7300kč
GF-TECH 300- od 10800kč
Popř. výšivka + 500kč.
Na fotce je použit materiál imitace alcantary na sedací části, černý karbon a červená hladká. Doplněno o bílý lem.
--
S pozdravem,
Právě jsme se vrátili z DDT, Moňa si nechala sedlo snížit a zúžit.
Sedlo jsme zavezli pánovi koncem listopadu a na místě se dohodla, jak to chce.
Moňa si úmyslně přečalounění prodražila o dvě výšivky tedy dle ceníku cca 1000 Kč
Takže za to, co vidíte na fotce, podle mě krásných 2500 Kč plus ty výšivky.
mara přiložený následující obrázek:
mara napsal:
Moňa si úmyslně přečalounění prodražila o dvě výšivky tedy dle ceníku cca 1000 Kč
mara napsal:
Moc pěkný......
Díky, je.
Pán je šikovnej. Dělal mi předloni sedlo na 1150 ADV tak jsme je využili znovu.
Blbá fotka, ale pro představu...
mara přiložený následující obrázek:
Nevim, jestli jsem to sem nekam psal, ale mam zkusenosti dost bohaty, ikdyz teda na 12 GS.
Pak jsem na par stovek km zkusil Airhawk a bylo vsechno mnohem horsi. Jak pise Medik - prdelka nesedi, ale plave. To jsem neprekousnul.
Pak jsem poridil Sargent, najel dalsich cca 50000km a byl jsem naprosto nadsenej!
Ted jsem na 11tku poridil jednodilny Kahedo, ale jeste ho nemam vyzkouseny. Orig. sedlo mi vyhovovalo, ale jeste jsem na nem nestihl dat poradnou porci km. Vadilo mi ale ze sedim hrozne nizko, pripadal jsem si jak na chopperu. Tak uvidime.
Mohu jen potvrdit, já jezdil origo na 1150, pak přesedl na Sargent a nastaly prdelové lázně Aldo díky !
Mohu jen potvrdit, já jezdil origo na 1150, pak přesedl na Sargent a nastaly prdelové lázně Aldo díky !
Jeste, ze jsem ti prodal motorku se sedlama, s kuframa atd, jinak by mi hrozilo, ze si koupim dvouvacku advika. Takhle se mi do toho nechce, vybava je draha.. Nejak ne a ne sehnat sponzora na LC
Pěkné - tak teď už jen aby se na něm dobře jezdilo.
Jaký je tam vevnitř materiál ?
Já mám s DDT velice dobrou zkušenost z minula, dělali mi sedlo na Advíka.
Tehdy moje návštěva a objednávka po předchozí telefonické domluvě proběhla asi takto.
„Dobrý den, potřebuji sedlo snížit tak, abych seděl cca o 2 cm níž, výplň a potah nechám na Vás, víte, co děláte“
p. Došek opravdu ví, co dělá, měl zadání, aby sedlo vydrželo špatné zacházení a navrhnul mi kombinaci barev a struktury materiálu potahu.
Manželčino sedlo, bylo domluveno v podstatě stejně, prostě mu řekla, že by chtěla sedět co nejníže a sedlo aby bylo co nejužší za zachování určitého komfortu.
U sedel jsme neobjednali žádné „lepší materiály“ jak pro potah tak pro výplň.