Regis napsal:
Ak chceš s pukmi, tak Ti ich za príplatok spraví, ale štandartne to robí s týmto
Na viac fotiek ešte čakám, až budú, môžem ich dať sem alebo Ti ich poslať emailom
Jak ten systém chycení funguje? Dole nasunes a nahoře chytis sroubem ?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Toho třetího jsi mohl klidně vynechatzbytečně mu děláš reklamu
Já mám alu Zarges,mám je 18let a mají už dost za sebou,ale jsou pořéd OK
Kdybych jednou kupoval nové,tak by se mi líbily ty BGV.Má s nima někdo zkušenosti?Zajímá mne hlavně vodotěsnost a pevnost při pádech.
Asi to upadlo v zapoměnímá tedy někdo nějakou zkušenost s těmi kufry BGV?
Asi to upadlo v zapoměníhelplessmá tedy někdo nějakou zkušenost s těmi kufry BGV?
Nevím zda tuto otázku míníš vážně, pokud´jo, mám je rok. Jediný problém - zatékalo přes jeden nýt úchytky, zalepeno. Co do pevnosti konstrukce - možná až moc pevná (při pádu bez poškození), zadní stěna je zdvojená a zdvojení je i ve spodní části, kde je přinýtované dno. Kluci jsou taky velmi ochotní, bez příplatku jsem si mohl vybrat rozměr a barvu, tašky v ceně. A jsem vděčný, že mi z vlastní zkušenosti rozmluvili černou barvu, jinač bych tahal v Albánii dvě trouby. Zámky by mohly být robustnější, oceňuji těsnění v místě dosednutí víka.
Upravil rop dne 20.02.2013 14:38
https://www.zonerama.com/rop1
Volal som Momulovi a idem si kupit knemu kufre len co sa otepli.Dobra cena aj snosicama a doplnky.Bud tam pujdem na masine alebo nakladnim autem ked pujdem okolo.
Asi to upadlo v zapoměníhelplessmá tedy někdo nějakou zkušenost s těmi kufry BGV?
Nevím zda tuto otázku míníš vážně, pokud´jo, mám je rok. Jediný problém - zatékalo přes jeden nýt úchytky, zalepeno. Co do pevnosti konstrukce - možná až moc pevná (při pádu bez poškození), zadní stěna je zdvojená a zdvojení je i ve spodní části, kde jsou niply. Kluci jsou taky velmi ochotní, bez příplatku jsem si mohl vybrat rozměr a barvu, tašky v ceně. A jsem vděčný, že mi z vlastní zkušenosti rozmluvili černou barvu, jinač bych tahal v Albánii dvě trouby. Zámky by mohly být robustnější, oceňuji těsnění v místě dosednutí víka.
Díkto jsem potřeboval vědět.Mimo jiné jsem také uvažoval o černých,takže máš pravdu.
Ja sundani vika, vozim vzadu na nosici rolku a pokazdy kdyz chci do kufru ji sundavat je peknej opruz. Navic obraceny viko pouzivam jako podlozku pod varic,nebo na chleba atd,proste at neni jidlo na zemi.
Za mne sundavaci.
ja som kupoval kufry BGV asi pred mesiacom. este som ich nenahodil nemam nosic :-(
mam strieborne a vsetky dekle su samostatne.
suhlas s tym ze zamok je na pohlad nie zrovna najpevnejsi ...
lysak napsal:
Ja sundani vika, vozim vzadu na nosici rolku a pokazdy kdyz chci do kufru ji sundavat je peknej opruz. Navic obraceny viko pouzivam jako podlozku pod varic,nebo na chleba atd,proste at neni jidlo na zemi.
Za mne sundavaci.
moje vyuzitie kufra
xNOKIAx přiložený následující obrázek:
[152.37Kb]
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Zdar co vlepujete na vnitřní stěny alu.kufrů aby vám v nich věci tak netřískaly o stěny a
taky aby to trochu tepelně izolovalo?Nějaký miralon,yekor nebo něco jiného?