Ivo Bohuslav napsal:
Vevis, to jsi asi netušil, že říjnovej Machov bude takhle našláplej, co? Jestli to takhle půjde dál, tak Machov brzy zastíní Srazy Motoklubu BMW.
no ale u toho vaseho klubu se neschazi komunita okolo fora, co je spolu v cca dennim kontaktu, ne?
btw: HELE CCA 3 TYDNY NAZPET KOUSEK ZA DAVLI SMER DO PRAHY -- BYLS TO TY?!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Spea - ToM napsal:
A jak tu hordu zvladnou "Hanibalky"?
Slečny asi pujdou na trestnou,jinak votrávěj celou hospodu.Ikdyž třeba mě milujou.Přemejšlel jsem,že bych vyrobil nějakou tlačenku,kdyby to teda nevadilo.
Upravil Kasak dne 19.09.2011 19:00
Když je hlad,je i husa dobrá.
Nevim jestli tam zensky budou obe,nebo jen Simonka.Kazdopadne by tam k nim mel byt i nekdo provozuschopnej!
Myslim,ze Hanibal te s tlacenkou urcite nevyhodi!Urcite bude mit navarino,ale vsichni vime,ze vetsinou mnozstvi lidi a jidla podceni.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No, tak mě by to teda asi nevadilo, když nebude jedna.
Ahoj, Fešáku. Jasně, že jsem to byl já, kdo by Ti asi tak jinej mával, prosim Tě. Nechtěl jsem Ti tady zbytečně přitěžovat, byl jsi zrovna tou dobou dost populární se svým novým žluťoučkým převlečkem.
To si to takhle jednou mažu károu od Měchenic na Zbraslav a kriste pane, co to nedojíždím? Popelnice navlíknutá do černýho relíčka, na mopédu s rozžhavenym vejfukem, už jenom uši na blembáku chyběly. Hned mi blesklo, no není tohle náhodou štreka Sedlčany - Praha? A byla.
Též Tě zdravím. Dej mi vědět, jestli koupíš Zetorovi tu klíčenku a nepojedeš do Machova, já mu jí tam vezmu.
[quote]Ivo Bohuslav napsal:
No, tak mě by to teda asi nevadilo, když nebude jedna.
Ta jedna by byla,jak když prdneš do Kerska.
Když je hlad,je i husa dobrá.
xljanek napsal:
Emile jedes na sraz pokecat a nebo se jenom poradne nazrat
On je pečlivě skrývanej abstinent, takže k tomu žrádlu přidáme pár frťanů a pobude s náma do neděle
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak jsem se dnes v hospode zastavil na pivo a Hanibala jsem informoval o poctu prihlasenych,o tom jak bych si to predstavoval atd!
Tak pro ty kteri tam jeste nebyli,tak verte ze v 1. prispevku jsem vubec neprehanel!Necekejte profesionalni pristup,urcite ne vse pujde zcela podle planu atd.Berte to spis jako akci pro odvazne.Jo a kdo je nejak precitlivelej,tak at pocita s tim,ze kuchyne nesplnuje zadne normy,ale vari se v ni dobre!
Hanibal se ridi heslem"Ono to nejak dopadne",tak to tak berte taky!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!