bIuesbery napsal:
Nejraději bych to prubnul,ale nemám jak...kdybych já ten starej vůl neprodal před týdnem eskobarase,tak bych vyndal přední sklo a otestoval to na dálnici i v blembáku....
Hele Bluesbery, nezapomeň dorazit...Na tebe se obzvlášť těším. Já myslel, že v takovým věku jsem já expert na pí.čo.vi.... jen já, ale asi jsem se mýlil.....
Tak jasný... Radiovka .. Stenly....
Stenly- motocyklista varnsdorfský
bIuesbery napsal:
Kurvoa,kdybych si na toho čerepetku pardála vzpomenul,tak jsem si koupil na cestu nějakou bundu od něj - čtyři iX,jen tak na muj mundur.....
Já furt nevím,jestli mám jet v moto munduru nebo mám na lyže takovej spešl hábit,ale ten bych nerad zničil.....
Hele , já mám z pracovních pomůcek - odbchodu takovou bundu, co nosej v zimě popeláři ( a je podobná , jako maj policajti) a v tý se dá spát i na sněhu....
bIuesbery napsal:
Nejraději bych to prubnul,ale nemám jak...kdybych já ten starej vůl neprodal před týdnem eskobarase,tak bych vyndal přední sklo a otestoval to na dálnici i v blembáku....
to jedeš na TTR nebo na tom modrým fichtlovi Emile?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
bIuesbery napsal:
Na co řetězy?
V jaké je to nad mořské výšce?
Vem autolano z práve na dvě tuny.....
Nedáme ještě Stelvio?
Mám do jara volno,tak se můžu zinkat všude možně....
Emile, neříkej, že jsi vyzvedl to čerpadlo, přidělal mu kolečka a benzínovej motor Pak sem frkni nějakou fotku. Já zase o víkendu pro změnu hákuju Tak si to tam kluci užijte. Jednou se tam snad dohrabu i já. Akorát na to chci pořídit jinej stroj než hrocha.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
bIuesbery napsal:
Já vezmu nějakou slífku,mám jí víc jak 30litru různých druhů,tak snad něco poberu....
Jinak pořád nevím co na sebe,dnes sem se zkusil obléci,jak si myslím,že by mě nebyla zima a čeče nemohl jsem se hnout natož zavázat boty a kvůli našlapování si rozepínat bundu je blbost.....
Už jsem jak blondýna.....přečtu si nějaký kosmopilitan nebo četynk na ženských portálech...
Hele , Emilio, sázím flašku akumulátorové vody ( slivovice) , že stejně nedorazíš. Kalíš , vodu, předsedo....a kecáš!!!
Brý ranko, nejedete náhodou někdo v pátek z Prahy, nebo okolí? Nejlíp na velkejch, ať se v tom neplácám při velký nepřízni počasí sám:-) Měl jsem ject na lyže, ale padlo to, tak vezmu Hrocha na vejlet.... To bude nadšenej...
Adolf napsal:
Brý ranko, nejedete náhodou někdo v pátek z Prahy, nebo okolí? Nejlíp na velkejch, ať se v tom neplácám při velký nepřízni počasí sám:-) Měl jsem ject na lyže, ale padlo to, tak vezmu Hrocha na vejlet.... To bude nadšenej...
Jsi asi jedinej pražák který jede na velké motorce všichni pražáci i když to máte docela blízko tak jedou na malých motorkách...my jedem od Ostravy na velkejch tak se kdyžtak můžem někde na cestě k hranicím potkat.
Já pojedu na velkym, ale až v sobotu, v pátek nestíhám. Sice né přímo z Prahy, ale z Kladna, což je co by slonem dohodil.....
Upravil kaca dne 26.01.2012 08:29