Dneska jsem si dal jako oddychovku rozpletani kol. Predek docela sel. Jen obcas neco nahrat a ok. Ale zadek. Byl problem z toho vubece dostat jeden drat na vyrobu ostatnich. Nakonec se povedlo (muselo). Docela chut je taky vyndavat zbytky dratu ze stredu. Narozdil od 11gs je vzadu buben a tudiz vysoka teplota pri brzdeni. Z tohoto duvodu jsou draty maximalne zazrany a vyndavat jdou rychlosti 2/hod. Zkratka takova vanocni prace!
Michal21 přiložený následující obrázek:
Michal21 napsal:
Dneska jsem si dal jako oddychovku rozpletani kol. Predek docela sel. Jen obcas neco nahrat a ok. Ale zadek. Byl problem z toho vubece dostat jeden drat na vyrobu ostatnich. Nakonec se povedlo (muselo). Docela chut je taky vyndavat zbytky dratu ze stredu. Narozdil od 11gs je vzadu buben a tudiz vysoka teplota pri brzdeni. Z tohoto duvodu jsou draty maximalne zazrany a vyndavat jdou rychlosti 2/hod. Zkratka takova vanocni prace!
Jsi prostě trpělivej. Já už bych s tím švácnul. Tak ať se ti dílo dál daří
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jak jsi to cistil?Ta moje rozvodovka by taky zaslouzila vycistit,natoz kdyz ji mam ted sundanou!
Ale ja asi nebudu mit tu trpelivost!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Jak jsi to cistil?Ta moje rozvodovka by taky zaslouzila vycistit,natoz kdyz ji mam ted sundanou!
Ale ja asi nebudu mit tu trpelivost!
Teda nejsem zadnej profik, mozna ani ten amater nejsem, ale kdyz jsem si renovoval Jawu tak jsem presne takovyhle cisteni a lesteni zmaknul obycejnym Silichromem snad uplne nejlip.
Dneska jsem se dal do opravy zavitu na hlavach. myslim ze se to docela povedlo. nakonec tam je zavit 51x2. puvodni by byl volnej. Jeste na to udelat matky a ventily a muze to jit na motorku. Delal jsem i dalsi veci, kouknete na fotky.
Michal21 přiložený následující obrázek:
to Michal: taky mne zajíma tak jako Vevise jak jsi vyčistil tu rozvodovku??
Čistil jsem ji chemii a vším možným ale pokaždé to má šedý efekt.
Do kartáče to mám strach dát aby to potom nechytalo korozi.
tak po konzultaci tady se neco zkusilo a ono to vyslo.
rozvodovka na kotouci s jemnymi dratky. je to jako cerstvy hlinikovy odlitek. vpodstate jako kdyz sis tu motorku koupil novou, tak to mozna trochu zajde, ale nic dramatickyho.
kdyby s tema zavitama mel nekdo problem at se klido stavi, dame pivo a udelame novy! kdyz uz mam ten pripravek.
jak jste mohli videt na fotkach tak jsem pretesnil brzdovy trmen. moc prijemna prace davat vsecko novy! Jedno ale musim rict: Maj to ale soudruzi z bremba pekne vymakly!
Dal jsem vyrobit draty a sem tam lestim rafky. tak za 14 dni bude pleteni. Teda az po vevisovo 21".