hicks napsal:
prave jsem poslal nejakyho id*ota z jejich infolinky do pr...
Neuveritelny obstrukce -- podle mne jsem nedostal jejich vyzvu, ale domoci se kopie... temer nemozne.
Jedna od nich rikala at poslu dopis a tenhle nechtel ani PROZRADIT JEJICH POSTOVNI ADRESU.
Neuveritelne... tak jsem byl adekvatne milej.
A řekli ti nakonec tu adresu?
Klárka ti doporučuje jediné, cituji: "no tak to má smůlu... Ať to napíše, podepíše, naskenuje a pošle mailem... A že po sdělení adresy jim to pošle písemně "
na webu bezpojisteni.cz pisou, ze emaily neprijimaj
korespondenční adresa pro zasílání písemností
Česká kancelář pojistitelů
Na Pankráci 1724/129
Praha 4 140 00
hicks napsal:
prave jsem poslal nejakyho id*ota z jejich infolinky do pr...
Neuveritelny obstrukce -- podle mne jsem nedostal jejich vyzvu, ale domoci se kopie... temer nemozne.
Jedna od nich rikala at poslu dopis a tenhle nechtel ani PROZRADIT JEJICH POSTOVNI ADRESU.
Neuveritelne... tak jsem byl adekvatne milej.
A řekli ti nakonec tu adresu?
Klárka ti doporučuje jediné, cituji: "no tak to má smůlu... Ať to napíše, podepíše, naskenuje a pošle mailem... A že po sdělení adresy jim to pošle písemně "
na webu bezpojisteni.cz pisou, ze emaily neprijimaj
korespondenční adresa pro zasílání písemností
Česká kancelář pojistitelů
Na Pankráci 1724/129
Praha 4 140 00
diik
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
neboj, tam se to ztratí jako nám.. teď jsme při odporu proti platebnímu příkazu přidávali jako důkazy několik podacích lístků právě na uvedenou adresu.. Mimo jiné jsme jako další důkazy navrhovali právě záznam z rozhovoru na uvedené infolince ČKP.. jsem zvědav jak se teď "záhadně" ztratí..
takže posílej zásadně doporučeně a všechno nahrávej taky, jako my.. !!
Nazdárek tak tatkovi to taky přišlo za uloženku na zahradě pro práce v lese. Dostala to už vymáhací agentura a ta nám řekla, že se máme písemně obrátit na ty ****y z ckp na super adresu P.O.Box 125, Záblatská 40, Ostrava 30, 70030. Navézt na Václavák haldu hnoje a všechny je tam naházet, aby je člověk už z dálky cejtil
Upravil MotoTraveller dne 27.04.2012 17:04
a včera přišel od soudu další platební rozkaz na auto které jsme NIKDY nevlastnili.. napsal jsem v odporu proti platebnímu rozkazu na soud aby jako důkaz ČKP předložila výpis z centrálního registru vozidel, že jsme byli vlastníky vozidla - tím se titiž ohánění a my je upozornili, že to je prachsprostálež, protože když jsme nikdy nebyli vlastníky, nemůžeme být v registru vozidla (mimo jiné jsem to tam radši ověřil jestli někdo někde neudělqal chybu a fakt je to tak jak říkám). takže vzhledem k tomu, že jsme je na skutečnost že jsme vozidlo nevlastnili upozornili a přesto po nás chtějí peníze podáváme tr. oznámení pro pokus nezákonného obohacení.. už se těším.. v tomhle státě je fakt možný všechno..
do televize se srá.čema z ČKP aby je lidi rozcupovali.. chtěl bych mít taky takovou soukromou firmu která tahá za asistence české politiky prachy z lidí nezákonně.. to je taková veřejná zlodějina zákonem posvěcená.. není to už trochu moc když se tu krade takřka veřejně legálně??
Upravil jezek dne 05.05.2012 11:20
Včera po více jak měsíci jsem dostal dva dopisy, že řízení ukončují a že částky skoro 2x 3000 již po mně nepožadují. Sdělují , že oni za to nemůžou, že podklady měli z pojišťovny a registru motorových vozidel.
A jak to začalo . Z jedné motorky požadovali peníze za dobu kdy byly SPZ v depozitu, a z druhé kterou jsem nikdy nevlastnil.
Když jsem jim napsal doporučené dopisy , že jsou v omylu , tak mi odepsali že mají podklady z pojišťovny i z registru, a částky ještě navýšili.
Nic mi nezbývalo než zajít 2x na registr odstát 2x hodinovou frontu, zaplatit poplatky 2x 50 kč a pak potvrzení odeslat na kancelář pojistitelů. Ještě pak měsíc trvalo , než svoji chybu uznali.
Teď nevím , zda po nich vymáhat náhradu vzniklých nákladů.
Refundace mzdy , 4x doporučený dopis, 2x cesta na magistrát, poplatky na magistrátu. Jo , chtělo by to nějak s něma zatočit, jinak v tomto sprostém stylu budou pokračovat dál. Nevím však
zda to nebude marný boj , který mi akorát přinese další náklady.
Bohužel je to hanebný spolek , podporovaný zákonem.
Upravil Olin dne 23.05.2012 07:41
Už vím, jak vypadá ta obálka. Aspoň jsem si to zde znovu přečetl.
Můj případ:
kupní smlouva ze dne 13.3.2010
odhlášeno 18.3.2010
přihlášeno 22.3.2010
pojištěno 22.3.2010
Chtějí po mě za nepojištěné období od 11.3-21.3.2010 celkem 11dní x 70+náklady170=940Kč
Jsem nevěděl, že jsem takový zločinec
Který datum je vlastně pro mě závazný pro pojištění? Lze pojistit vozidlo, pokuď není na mě přepsané? Částka mě nezrujnuje, ale je tu nějaký vyšší mravní princip Díky za radu.
Nazdar , za vozidlo je povinen platit majitel, majitelem se stavas defakto pri podpisu kupni smlouvy, jelikoz kancelar pojistitelu nevi kdy si motorku koupil, bere to tak ze kdyz zrusil predchozi majitel povinne ruceni 11.3. tak jste podepsali smlouvu 11.3., jelikoz pojistovna rusi povine ruceni az na zaklade smlouvy, ale pro tebe je zavaznej datum podpis kupni smlouvy.
rop: takze mam to potvrzeny od pravnika co se tim zabyva: Takze pro tebe je dulezity datum v kupni smlouve , pojisteny to musi mit den nasleduji po dnu v kupni smlouve, takze si to mel mit pojisteny 14.3. Z toho vyplyva ze to ukecas maximalne o 3 dny.
Jinak dotaz tobe to prihlasily bez povinyho ruceni ze si to poistoval uz 22.03.
Z toho co si napsal mi vychazi jen jedna vec , predchozi majitel to zrusil 10.3.
schrek napsal:
rop: takze mam to potvrzeny od pravnika co se tim zabyva: Takze pro tebe je dulezity datum v kupni smlouve , pojisteny to musi mit den nasleduji po dnu v kupni smlouve, takze si to mel mit pojisteny 14.3. Z toho vyplyva ze to ukecas maximalne o 3 dny.
Jinak dotaz tobe to prihlasily bez povinyho ruceni ze si to poistoval uz 22.03.
Z toho co si napsal mi vychazi jen jedna vec , predchozi majitel to zrusil 10.3.
Díky za odpověď, myslel jsem si to. Vzhledem k tomu, že by zase to vymáhali po prodávajícím, opět by chtěli uhrazení nákladů a i vzhledem k tomu, že jsem se s prodejcem domluvil na velké slevě, na to kašlu.
Jasny v pohode ja kazdymu rikam ze pokud si nemuze uzavrit POV hned po koupi tak at ses prodejcem domluvi at to stornuje az za tejden treba.zas je paradox ze pojistovna to nestornuje k datu prodeje ale az se to dozvy setkavam se stim porad. Klios zapomene stornovat POV po prodeji a prijde treba i za pul roku ma smulu. A u nemovitosti je to zas jinak tam se to stornuje k datu pravnich ucinku zapisu do katastru takze logicky je to zpetne
tak už je to tady.. Poté co přišel platební příkaz a podali jsme trošku nepříjemné ovolání proti němu, že společnost ČKP několik let upozorňujeme na neoprávněnost jejich nároku a že žádáme dokazování z jejich strany a rovnou že budeme podávat žalobu na VŠECHNY náklady spojené s několikaletým korespondováním, vyřizováním atd, přišel dopis.. A teď z nich budu lámat já všechny náklady co mě to stálo, do poslední koruny.. myslím, že je důležité aby si to NIKDO nenechal líbit..
jezek přiložený následující obrázek:
ještě tam máme jeden platební příkaz, který dopadne stejně, pak jim to všechno sečtu a pošlu fakturu s přílohama od soudu že příkazy byly na JEJICH žádast zastaveny a nechám je to všechno zaplatit.. I když asi jim to vadit nebude, oni zase nějakýho chudáka oberou..
jezek napsal:
tak už je to tady.. Poté co přišel platební příkaz a podali jsme trošku nepříjemné ovolání proti němu, že společnost ČKP několik let upozorňujeme na neoprávněnost jejich nároku a že žádáme dokazování z jejich strany a rovnou že budeme podávat žalobu na VŠECHNY náklady spojené s několikaletým korespondováním, vyřizováním atd, přišel dopis.. A teď z nich budu lámat já všechny náklady co mě to stálo, do poslední koruny.. myslím, že je důležité aby si to NIKDO nenechal líbit..
+1
zadny zajatce neber!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2