paja1 napsal:
Včera jsme cvičně vytiskli prvních deset kusů kalendáře, abychom vyzkoušeli soubor pro tisk.
V tiskárně nám fotky pochválili, takže zbývá jen čekat až na kalendář přijde řada a vytisknou se všechny.
Kdo jste ještě nezaplatili a máte obědnáno s platvou převodem tak prosíme o zaplacení. Kalendáře se už tisknou takže slíbeného 23.11. budeme moci začít odesílat objednané kousky.
Pája
kalendáře jsou vytištěné, takže kdo máte objednáno a zapsán osobní odber tak můžete vyrazit pro kalendář do sídla firmy.
Computer MCL Brno , s.r.o. Brněnská 543, 664 42 Modřice
Ostatním začneme postupně posílat zásilky.
Ještě stále máme neuhrazené kalendáře..
Upravil paja1 dne 27.11.2012 18:30
Pája
Dneska jsem byl pro kalendář Ty jo, takovou orientační bojovku jsem nečekal To že nacpete Brněnská 543 do navigace, neznamená že dojedete do cíle Takže všichni co se tam chystáte, mrkněte na stránky firmy a dejte si to zobrazit na mapě, navigace Vás povede úplně někam dopryč
Jinak velice pohodový pán, pokecali jsme a kalendář je perfektní! Díky
Ta nádrž není tak jednoznačně vidět, ale blinkry a kardan má z 1100GS. No a hlavně má 1100GS v profilu....
Tady to bude OK...
Čistokrevná 1100 to je, akorat trochu jinak nalakovana.
Nakonec zde je jasný důkaz:
LiborJ přiložený následující obrázek:
[152Kb]
Upravil LiborJ dne 23.11.2012 09:39
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
Objednané kalendáře jsme až na pár vyjímek rozeslali.
Pokud vám kalendář přijde poškozený tak jej do 2 dnů reklamujte poště.
Ta jej musí na vlastní náklady poslat zpátky a my vám pak pošleme v takovém případě náhradní kus.
Kalendáře můžete dál objednávat bez omezení až do 10.12.
Po tomto datu bude cena vyšší o 50Kč a nemůžeme garantovat, že zásilku dostanete do vánoc.
Pája
paja1 napsal:
Objednané kalendáře jsme až na pár vyjímek rozeslali.
Pokud vám kalendář přijde poškozený tak jej do 2 dnů reklamujte poště.
Ta jej musí na vlastní náklady poslat zpátky a my vám pak pošleme v takovém případě náhradní kus.
Kalendáře můžete dál objednávat bez omezení až do 10.12.
Po tomto datu bude cena vyšší o 50Kč a nemůžeme garantovat, že zásilku dostanete do vánoc.
já už se tak těším jen doufám že nejsem ta výjimka
Upravil shadowGS dne 23.11.2012 19:19
tak jsem si ho vyzvedl na poště velká paráda dvacet minut jsem seděl v autě a koukal jen asi na třech fotkách mám červené skvrny buď uprostřed nebe nebo na písku :-( ale jinak krasny tisk barvy nádhera