I když Tě neznám osobně jen tady z fora tak za mě Ti přeju ať se z toho dostaneš co nejdřív!!! Fandím Ti Líbí se mi Tvoje bojovnost a optimismus! Takhle by měl každý bojovat. Super plán cesty a věřím že Ti všechno vyjde tak jak máš v plánu!
Tak to ta moje mrtvice pred vanoci je nic,ale clovek zmeni pohled na zivot a zjisti ze by mel toho jeste hodne stihnout pokud to jde.
R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.
Ahoj , už máme v rodině třetí případ , sám víš jaké to je , není potřeba se tady o tom rozepisovat , řeknu to tak , jak nám to řekl doktor , POKUD CHCETE ZIT , MUSITE BOJOVAT a TY bojuješ a proto budeš ZIT....... HOODNE STESTI
Doc napsal:
asi to není normální (ale já taky nejsem normální, takže se není čemu divit), ale stejně se možná budete divit, ale od psaní mne trochu zdržuje plánování nové cesty. Na podzim, až se z toho vyhrabu a seberu, jakožto rekonvalescentní jízda. Veliká, převeliká.
Paráda Docu jsi fakt borec moc Ti fandím a těším se na reportáž
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Doc napsal:
asi to není normální (ale já taky nejsem normální, takže se není čemu divit), ale stejně se možná budete divit, ale od psaní mne trochu zdržuje plánování nové cesty. Na podzim, až se z toho vyhrabu a seberu, jakožto rekonvalescentní jízda. Veliká, převeliká.
Také se "zname" jen tady z fora a držím Ti palce. Tvoje životní sila a optimismus Té přenese přes aktualni zkoušku osudu.
Tvoje cestopisy se vždy báječné cetly a uz se těším na další ... Stejně se vydas tou původně plánovanou cestou, ta zkrácena je na Tebe příliš snadná!
Bohemische Motoren Werke
Doc napsal:
a pokud je to moc, mám připravenou zkrácenou verzi bez Pakistánu, Indie, Nepálu a Tibetu
Kurňa Docu, neser ty invalido Já chudák při síle musím zastřešit rodinné sídlo a ty tady naprosto nemístně provokuješ cestou do dálav o kterých pouze zatím sním.
Od mé velitelky mám uslintaný záda, jak by vyrazila taky, takže to máš u mě rozházený na kvadrát.
Asi tě příští rok dojedu oběsit osobně hned co napíšeš zase nějaké cestovní písmenka. To bude ale jenom polehčující okolnost, takže milosrdně škubnu
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
GR2SCO dopsáno, dnes jsem to i v rychlosti projel a poopravil překlepy, v noci, možná, když budete hodní, začne upload, maximálně zítra ráno....
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
já se cítím skvěle, přes tu 3. chemču, ale to je subjektivní, někdy to může klamat...
ALE
dnes jsme udělal kontrolní CT hrudníku/mediastina a za dobrý výsledek je považováno když se nádor zmenší alespoň o polovinu a já mám výsledek:
ZMENŠENO NA 1/3 PŮVODNÍ VELIKOSTI
čili se mě jen tak nezbavíte!!!!
není vše ještě vyhráno, ale je to jako když poločase vedeme 2:0 nebo na mezičase v půlce kola máme nejlepší čas
ASI TAK
PUSU VŠEM MOTORKÁŘŮM (francouzáka a uslintanýho!!!!)
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
...super, neni nad to ty swini sisaty dat do 3ti tretiny 2 "goly do satny". .... panove prominou, ale misto toho sportu pro cu.raky na zeleny loucce, ja radeji poctivej hokej.......
Upravil Bubak dne 17.04.2012 18:26
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Docu...osobne sa nepozname, ale tvoje clanky citam na jedno sedenie a vsetko mi je vtedy ukradnute.. drzim palce a ty to das.....pridal som si ta na FB