Efendi napsal:
to Hicks: "btw: Perchticka = Walterova zenska. Kouknete na ty nazory... no nic, alespon jim to doma klape "
o tuhle větu mi šlo. zbytečná, víceméně urážející jeho i jeho partnerku
Waltr si tady říká svoje názory a ty (zřejmě v touze po svojí pravdě) používáš nesmyslné argumenty
Jako sorry, tohle je naprosto nevinny.
Jses myslim precitlivelej... nevim, jeslti jses s touhle vybavou na spravnem miste.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tohle nikam nevede.Jsou lidi se svým názorem,ty nepřesvědčíš.Pak jsou lidi,kteří razí názory druhých,taky nepřesvědčíš.Další sorta jsou ovce,ty sice přesvědčíš,ale jejich názory jsou k ho.vnu.Počkal bych na vyjádření druhé strany a mužeme diskutovat dál.Momentálně jsme na mrtvém bodě a nekonstruktivní debata to degraduje.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Waltr napsal:
...
A to je to, lidé si tady hojí dávné rány- celou dobu jsme o tom věděli- nebo spolupracovali-3X, Refi, Bystřa- tak proč teď jste překvapení, je v tom kus vaší práce, nebo jste byli jen tiší a rezignovaní? Tady začínám chápat Bystřovy odchody, proč jste zůstali když je vám to teď tak proti srsti.
stačí si projít diskuze a najdeš to. Prezimu jsme to říkali společně, jednotlivě a několikrát jsem na tato i podobná témata spolu mluvili. Nejsem z těch. který by i šel stěžovat na cenduro zde. Na cenduru jsem k tomu otevřel i pár vláken, ale členové to pokládali z články z bravíčka. Nebo ti vadí, že jsem ti o tom neřekl a neupozornil tebe a ostatní na to? Není to můj styl.
pro doplnění tvé informovanosti:
bystricke napsal:
...dlouho jsem zvažoval jestli to napsat,nebo ne,myslím ,že vím co refi trápí a nejenom ji,ale nemůžu to nechat na ženské,proto to zkusím dokončit
seděli jsme sním v hospodě,kdy břeťa snil o stránkách,dnešním cenduru,o stránkách věnovaných cestování za účelem tvorby zisku,tenkrát jme mu říkali,stránky ano ale ne za účelem vydělávání,věděl sem před víc jak rokem že si nedal říct,proto sem kňoural na cenduru ,že mi to nesedí,nelíbí se mi to a přestal sem na cenduru fungovat(proto jsem taky ten uplakánek,co se mu furt něco nelíbí)...
refi napsal:
bubo napsal:
Jsi si jistá, že to "vnitřní pnutí, nadšení, chuť udělat něco pro lidi" na začátku nebylo? Byl jsem na akci Cendura jen jednou, ale nezdá se mi, že by taková akce takhle zorganizovaná šla dělat jenom pro peníze... Že by takový web šel dělat jenom pro peníze... Prachy v tom asi jsou, ale nevylejme s vaničkou i dítě - web to špatný není,...
samozřejmě tam tohle bylo, ale ne prvoplánově nebo když už tak 50:50. víc k tomu napsat nechci, protože je to o informacích mezi mnou a prezim. jen jsem si já a další, kteří jsme mu pomohli v samém začátku, naivně mysleli, že převládá chuť to dělat pro lidi a šli jsme do toho s nadšením s ním. člověk některé věci vidět nechce a možná ani nemůže, protože má klapky na očích, když jde o kamarády. když si vzpomenu, jak bystřa na tt akci v tatrách rozdával osobně letáčky cendura, protože věřil, že pomůže kamarádovi k realizaci skvělé myšlenky. zklamání pro něj přišlo rychle, protože jako inzerent měl více informací než my neinzerenti.
refi napsal:
takže ... zklamání přišlo z toho, že ač na začátku byl jednoznačně komerční záměr řekla bych až megalomanský (tak připravené materiály vídám snad jen při žádostech o peníze z eu), po založení a v průběhu dvou dalších let jsem poslouchala řeči o tom, jak prodělává na tomhle a onom, jak je těžké hledat motivaci pokračovat atd. tohle se prolínalo skoro všemi našemi soukromými diskuzemi! chápeš už, v čem tkví základ toho zklamání. já na tyhle řeči slyšela a fungovala pro cenduro, aby přežilo !!! svolávala jsem cendurohospůdky, naštěstí s tím nemám problém a poznala jsem díky tomu nové kamarády od motorek a zažila hromadu srandy. psala jsem do diskuzí, i když většinou totální kraviny, ale vidíš ... i ty moje bezcenné příspěvky se daly inzerentům v číslech krásně zpeněžit. brrr ...
bystřo díky
refi na cenduru:
mám ale vnitřně pocit podvedení, že ten pravdoláskařský přístup nebyl v prvé linii k lidem, ale k penězům. a proto pocitu skryté manipulace s uživateli kvůli zdejší placené jsem se nezbavila od samého začátku. podrobnosti zůstávají mezi mnou a prezim, bylo již hodně řečeno za poslední dva roky i v mé komunikaci mezi ním a mnou na skajpu a jinde.
není to tedy výsledek zimního období, tento názor a pocity bych měla, i kdyby se to otevřelo v červenci. jen bych možná byla zrovna někde mimo net.
3X na cenduru:
Snažil jsem se Břeťovi pomáhat, kdykoliv mě požádal o radu nebo názor, tak jsem mu vyhověl a předal své zkušenosti, postřehy nebo nápady. S odstupem času jsem zjišťoval, že jak tyto stránky byly pro mě srdcová záležitost, tak Břéťa si na tom stavěl pouze business a to začalo být pro mě zklamáním. Břéťa je obchodník a na tom není nic špatného, jak se rozhodnul vést svůj web je taky pouze na něm. Proč se vzedmula taková vlna nevole na bmwgs je důsledek právě obchodování preziho, který využil své dovednosti ve svůj prospěch a na úkor právě webu bmwgs.
je ti to málo? Nebo je to z toho nepochopitelné?
Z mého pohledu nepotřebuji v tuto chvíli ani vyjádření Miloše. Navrhl bych oddělení cendura, když Miloš sníží cenu reklamy na 50% bude pořád na svém, protože si to zaslouží a vybudoval svým přístupem skvělé stránky, inzerenti budou také spokojeni, protože si detaily prezentace a ceny nastaví a vyjasní individuálně přímo s majitelem webu, inzerce zetorova typu bude citlivěji posouzena moderátory a Milošem a web pofrčí dále a bude stále super. Lidé tu budou hledat rady, znalí jim je poskytnout a pomohou, sem tam do sebe někdo šťouchne, ale vesměs se to zase samo uklidní.
Kasak napsal:
Tohle nikam nevede.Jsou lidi se svým názorem,ty nepřesvědčíš.Pak jsou lidi,kteří razí názory druhých,taky nepřesvědčíš.Další sorta jsou ovce,ty sice přesvědčíš,ale jejich názory jsou k ho.vnu.Počkal bych na vyjádření druhé strany a mužeme diskutovat dál.Momentálně jsme na mrtvém bodě a nekonstruktivní debata to degraduje.
Po týdnu strkanic jdou na tento web konečně informace, které dávají smysl. Škoda, že se muselo spousta lidí zhádat, než se dopracovali k jádru problému.
Podle mě by na to ale stačilo jedno vlákno, deset věcných příspěvků a bylo jasno.
Díky, jsem v obraze. Jenom nepřeju Milošovi, že se bude v zájmu objektivity muset prokousávat takovou hromadou hnoje, která na těch podstatných věcech je nakydaná...
Upravil radosek dne 07.03.2012 13:45
Waltr napsal:
...
A to je to, lidé si tady hojí dávné rány- celou dobu jsme o tom věděli- nebo spolupracovali-3X, Refi, Bystřa- tak proč teď jste překvapení, je v tom kus vaší práce, nebo jste byli jen tiší a rezignovaní? Tady začínám chápat Bystřovy odchody, proč jste zůstali když je vám to teď tak proti srsti.
stačí si projít diskuze a najdeš to. Prezimu jsme to říkali společně, jednotlivě a několikrát jsem na tato i podobná témata spolu mluvili. Nejsem z těch. který by i šel stěžovat na cenduro zde. Na cenduru jsem k tomu otevřel i pár vláken, ale členové to pokládali z články z bravíčka. Nebo ti vadí, že jsem ti o tom neřekl a neupozornil tebe a ostatní na to? Není to můj styl.
pro doplnění tvé informovanosti:
bystricke napsal:
...dlouho jsem zvažoval jestli to napsat,nebo ne,myslím ,že vím co refi trápí a nejenom ji,ale nemůžu to nechat na ženské,proto to zkusím dokončit
seděli jsme sním v hospodě,kdy břeťa snil o stránkách,dnešním cenduru,o stránkách věnovaných cestování za účelem tvorby zisku,tenkrát jme mu říkali,stránky ano ale ne za účelem vydělávání,věděl sem před víc jak rokem že si nedal říct,proto sem kňoural na cenduru ,že mi to nesedí,nelíbí se mi to a přestal sem na cenduru fungovat(proto jsem taky ten uplakánek,co se mu furt něco nelíbí)...
refi napsal:
bubo napsal:
Jsi si jistá, že to "vnitřní pnutí, nadšení, chuť udělat něco pro lidi" na začátku nebylo? Byl jsem na akci Cendura jen jednou, ale nezdá se mi, že by taková akce takhle zorganizovaná šla dělat jenom pro peníze... Že by takový web šel dělat jenom pro peníze... Prachy v tom asi jsou, ale nevylejme s vaničkou i dítě - web to špatný není,...
samozřejmě tam tohle bylo, ale ne prvoplánově nebo když už tak 50:50. víc k tomu napsat nechci, protože je to o informacích mezi mnou a prezim. jen jsem si já a další, kteří jsme mu pomohli v samém začátku, naivně mysleli, že převládá chuť to dělat pro lidi a šli jsme do toho s nadšením s ním. člověk některé věci vidět nechce a možná ani nemůže, protože má klapky na očích, když jde o kamarády. když si vzpomenu, jak bystřa na tt akci v tatrách rozdával osobně letáčky cendura, protože věřil, že pomůže kamarádovi k realizaci skvělé myšlenky. zklamání pro něj přišlo rychle, protože jako inzerent měl více informací než my neinzerenti.
refi napsal:
takže ... zklamání přišlo z toho, že ač na začátku byl jednoznačně komerční záměr řekla bych až megalomanský (tak připravené materiály vídám snad jen při žádostech o peníze z eu), po založení a v průběhu dvou dalších let jsem poslouchala řeči o tom, jak prodělává na tomhle a onom, jak je těžké hledat motivaci pokračovat atd. tohle se prolínalo skoro všemi našemi soukromými diskuzemi! chápeš už, v čem tkví základ toho zklamání. já na tyhle řeči slyšela a fungovala pro cenduro, aby přežilo !!! svolávala jsem cendurohospůdky, naštěstí s tím nemám problém a poznala jsem díky tomu nové kamarády od motorek a zažila hromadu srandy. psala jsem do diskuzí, i když většinou totální kraviny, ale vidíš ... i ty moje bezcenné příspěvky se daly inzerentům v číslech krásně zpeněžit. brrr ...
bystřo díky
refi na cenduru:
mám ale vnitřně pocit podvedení, že ten pravdoláskařský přístup nebyl v prvé linii k lidem, ale k penězům. a proto pocitu skryté manipulace s uživateli kvůli zdejší placené jsem se nezbavila od samého začátku. podrobnosti zůstávají mezi mnou a prezim, bylo již hodně řečeno za poslední dva roky i v mé komunikaci mezi ním a mnou na skajpu a jinde.
není to tedy výsledek zimního období, tento názor a pocity bych měla, i kdyby se to otevřelo v červenci. jen bych možná byla zrovna někde mimo net.
3X na cenduru:
Snažil jsem se Břeťovi pomáhat, kdykoliv mě požádal o radu nebo názor, tak jsem mu vyhověl a předal své zkušenosti, postřehy nebo nápady. S odstupem času jsem zjišťoval, že jak tyto stránky byly pro mě srdcová záležitost, tak Břéťa si na tom stavěl pouze business a to začalo být pro mě zklamáním. Břéťa je obchodník a na tom není nic špatného, jak se rozhodnul vést svůj web je taky pouze na něm. Proč se vzedmula taková vlna nevole na bmwgs je důsledek právě obchodování preziho, který využil své dovednosti ve svůj prospěch a na úkor právě webu bmwgs.
je ti to málo? Nebo je to z toho nepochopitelné?
Z mého pohledu nepotřebuji v tuto chvíli ani vyjádření Miloše. Navrhl bych oddělení cendura, když Miloš sníží cenu reklamy na 50% bude pořád na svém, protože si to zaslouží a vybudoval svým přístupem skvělé stránky, inzerenti budou také spokojeni, protože si detaily prezentace a ceny nastaví a vyjasní individuálně přímo s majitelem webu, inzerce zetorova typu bude citlivěji posouzena moderátory a Milošem a web pofrčí dále a bude stále super. Lidé tu budou hledat rady, znalí jim je poskytnout a pomohou, sem tam do sebe někdo šťouchne, ale vesměs se to zase samo uklidní.
Ach jo- zklamal jsem- nevydržel.
Jíří ty máš klapky nebo já?
Přiložíš dvě citace od Refi a v jedné je ,,samozřejmě tam tohle bylo, ale ne prvoplánově nebo když už tak 50:50. víc k tomu napsat nechci, protože je to o informacích mezi mnou a prezim. jen jsem si já a další, kteří jsme mu pomohli v samém začátku, naivně mysleli, že převládá chuť to dělat pro lidi a šli jsme do toho s nadšením s ním."
A pod to dáš její ,,takže ... zklamání přišlo z toho, že ač na začátku byl jednoznačně komerční záměr řekla bych až megalomanský (tak připravené materiály vídám snad jen při žádostech o peníze z eu)"
A tvé citace jsem taky četl, ale ...víš co řečti si co píše Radošek třeba to od něj vezmeš lépe, já bych možná napsal po několika letech co jste věděli jak, jste to vybalili teď, a předhazuješ mi svou obhajobu nějakým článkem o stížnosti na cenzůru. Tu jsem si s Prezim vyříkal z očí do očí a ne hrdinsky jako ty. Možná bych měl teď taky nějaké eso v rukávu.
Nechme toho, jako vždy nechceme se domluvit.
Po týdnu strkanic jdou na tento web konečně informace, které dávají smysl. Škoda, že se muselo spousta lidí zhádat, než se dopracovali k jádru problému.
Podle mě by na to ale stačolo jedno vlákno, deset věcných příspěvků a bylo jasno.
Díky, jsem v obraze. Jenom nepřeju Milošovi, že se bude v zájmu objektivity muset prokousávat takovou hromadou hnoje, která na těch podstatných věcech je nakydaná...
ta utopie je tak chytlava, ze?
---
kdybychom se neservali, nebyl by specialne v tehle cause temer zadny progress, nikoho by to poradne nezajimalo a PRezi byl to mel 500x snazi zahrat pod koberec.
Upravil hicks dne 07.03.2012 12:19
17 cm
jencekgs napsal:
Já myslím že tu nejde o ty peníze, ale o tu nenažranost a mlžení.
Já osobně nezávidím. Nedokázal bych být reklamní manager, nemám pro to vlohy.
Kdyby takové zisky dosáhl na cenduru, tak mi to nebude vadit a možná bych se ho i zastal.
Plný souhlas s tebou. Nejde o to kolik a za kolik a kdo ví co...jde o to že, nepřijde a neřekne jako chlap...jo kluci, je to tak a tak...vydělávám na tom. To mě na tom celém štve.
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
waltře, vypotila jsem speciálně pro tebe ještě jeden příspěvek, ale bohužel se mi to seklo a plodit už to znova opravdu nebudu. jestli chceš jakékoliv nesrovnalosti vysvětlit, nemám s tím problém, třeba jestli si přijedeš pro plexi. pro mě už to zašlo dále, než je únosné pro mou chuť se tím ještě veřejně zabývat.
souhlasím, nemusíš nic potit, jen jsem se pokusil naznačit že je někdy těžké se vyznat, natož pochopit. Mě už tenhle problém vůbec nezajímá, mrzí mě od počátku forma,a následky. Co jsem k němu měl jsem napsal jinde.
Někdy osobně a řekl bych že asi dojdeme spíše rozumnému závěru.
a nebudu ti vysvětlovat obsah několika zdejších vláken a vymýšlet jiná přirovnání, abychom se pochopili. Ty jsi to řešil z prezim z očí do očí a my podle tebe hrdinsky tady. Co chceš ještě slyšet?
jezek napsal:
jsem tu pár dní nebyl a koukám jako jelen a ne jako ježek..
Nechcete si u nás někdo koupit nějaký díly???
zdar
17 cm
Bubo nesouhlasim... jednoduse mi prijde, ze Preziho hajis divnym zpusobem a varis ted z niceho.
Nakonec -- ty taky chodis dost na Cenduro, ne?
Že ty jsi Hicksi nedával pozor? Již v úvodu jsem psal, že mám s Prezim osobní zkušenost, jak pracovní, tak přes Cenduro. Taky jsem několikrát psal, že mi je jedno, kolik peněz na tom kdo má a nemám problém s placenou inzercí. Problém pro mě představoval případ Zetorgate - vliv a zájem inzerentů (diky cene opravněný?) ovlivňovat chod fóra a zasahovat do naší nekomerční inzerce. Někde jsi psal, že ti jde o pravdu a spravedlnost. OK, asi ty pojmy ale vnímám jinak. Pravda již byla několikrát vyřčena a taky bylo řečeno, kdo byl strůjcem. Vytažení těch cenových letaku byl už jen ubohý bulvár, který na řešení problému neměl žádný vliv. A spravedlnost? Tu si nakonec Milos zjednal sam. A nemusel kvuli tomu nechat Preziho upalit nebo roztrhat katemkama. Nebo potrebujes pro dosazeni spravedlnosti jeste pro Preziho trest? A jaky, abys byl uspokojen? A jakym pravm?
Nebo napis, co si presne predstavujes, ze by jeste melo byt vykonano, aby vysla najevo pravda a bylo dosazeno spravedlnosti.
A jedna nakonec: predstav si, ze se potkas v prirode s medvedem. Pokud mu nechas nejaky prostor ke klidnemu odchodu, tak je sance, ze budete oba moci v klidu zit dal. Pokud ho zazenes do kouta, dojde ke zbytecne konfrontaci a nekdo to neprezije.
BMW GS = stroj na radost
bubo napsal:
Že ty jsi Hicksi nedával pozor? Již v úvodu jsem psal, že mám s Prezim osobní zkušenost, jak pracovní, tak přes Cenduro.
to jsem si vsiml jen okrajove.. byl jsi na Cenduru jako disident?
---
jinak nevim, proc mi podsouvas trest pro Preziho... mluvil jsem o nem? Navic reagujes az PO Milosovem rozhodnuti na prispevek z doby PRED rozhodnutim.
17 cm