Já jsem šroťák - Dodáváme bronz a nerez pro slévárny (průmyslové i umělecké). Takže kdybyste si někdo chtěl nechat odlít sochu sebe samotného na BMW v životní velikosti, tak milerád poskytnu bronz. Tady je pár ukázek umění z našeho materiálu: ukázky soch
Pak taky máme docela rozsáhlý sortiment bronzových polotovarů - tyčoviny, pouzdra apod. pro obrábění.
Kvalita pochopitelně nejvyšší a ceny nejnižší v celé ČR a SR
Miták
Tak já pracuji ve firmě Bondioli (kolbenka ČZM Protivín) seřizuji a programuji CNC soustruhy .Vyrábíme převodovky do motorek Husqvarna,Piaggio,MV-Augusta ,Gas Gas,Šherko,občas Moto Guzzi .Rozvodové skříně do kombajnů, traktorů.
Upravil Jarda fm dne 09.03.2012 14:13
Mam reklamni agenturu, takze vse od vizitek a tiskovin pres tvorbu webu, reklamu na googlu az po medialni sluzby a outdoor kampane. Mame hodne klientu z autoprumyslu.
Meli jsme pilu na zpracovani kulatiny a prodej stavebniho reziva, bohuzel s kryzi nam prestali nejvetsi odberatele platit az nas to koncem lonskyho roku polozilo :/
Ted mam prazdniny,kdyz vse dopadna jak ma, tak cca od Kvetna budeme mit Plzenskou hospodu
brtnik napsal:
Meli jsme pilu na zpracovani kulatiny a prodej stavebniho reziva, bohuzel s kryzi nam prestali nejvetsi odberatele platit az nas to koncem lonskyho roku polozilo :/
Ted mam prazdniny,kdyz vse dopadna jak ma, tak cca od Kvetna budeme mit Plzenskou hospodu