lukeeno napsal:
Mě naměřili na Buchlákách 211km/h v 70km/h.... byla tam strčená bílá oktávka Vyřešila to osoba blízká a byl klid
me na magistrale za nuselakem v tech esickach v aute na 50tce 123kmh s telefonem na uchu.. Asi jsem byl pod tlakem.. :-).. Napsal jsem dopis, že jsem na 9mesicu mimo ČR a proto se nemuzu dostavit.. Pak uz mi nic neprislo, takže promlceno. :-)..
chlapci delate mi radost
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
.. pokdu chces "bojovat" tak dobreho pravnika, hodne penez a urad Ti musi prokazat nejen "formalni" spachani prestupku, ale i jeho materialni aspekt - tedy ze Tve pocinani prokazatelne zpusobilo nejakou "ujmu".....
... ns tom se da uhrat nejaky ten cas....
Upravil Bubak dne 16.03.2012 10:59
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
MOTIF napsal:
Konecne Ti zacinam prichazet na chut :-))).. Moje rec!!!
akorat nevim, jestli se treba ta houkacka nemuze nejak neprehrat vzdycky o tom premejslim...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
MOTIF napsal:
Konecne Ti zacinam prichazet na chut :-))).. Moje rec!!!
akorat nevim, jestli se treba ta houkacka nemuze nejak neprehrat vzdycky o tom premejslim...
Sundej pridavny svetla a namontuj pridavny houkacky :-))...
A k tomu, že Ti delame radost...
Nestydim se za to, že tomu obcas pustim zilou.. Je mi 24 a mam rad obcasnou sviznou jizdu.. Moje auto ma temer 300koni, motorky mam rad a nevidim duvod, proc si na NEKTERYCH usecích neuzit trosku srandy.. By me zajimalo, budu konkretni, jak treba Bluesbery jezdil, kdyz byl mlady.. Podle predpisu?? Uplne, nikdy nic??
Jinak mame s tatou autobusovou dopravu.. Jezdim normalne, slusne, nejsem zadnej "pirat silnic" ale chci mit taky z jizdy (na moto) poradnou radost dokud to jde.. za chvilku nam do moto implantuji omezovace a bude po pice...
Upravil motif dne 16.03.2012 11:08
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
bluesbery napsal:
nechci moralizovat,obcas taky prekrocim rychlost.. Ale toto je extrem,kterym ohrozujes vsechny okolo. Proto ti radit,jak snizit sankce nebudu. Spis preji opak.. !
Nebud magor, muze to byt 101 na 50, ale 200m za poslednim barakem mezi polema...
Jinak bych se nechal radeji nekym zastupovat, sam tam pujdes jak ovce na porazku...
Upravil JohnyT dne 16.03.2012 11:14
BMW R1150GS MY02
to MOTIF: jezdit ve městě (přesně vím které místo myslíš) kdekoliv 160 je prostě obrovská nezodpovědnost (volil bych jiná slova, ale zas by jste viděli jen hvězdičky) hotovo, tečka.
Efendi napsal:
to MOTIF: jezdit ve městě (přesně vím které místo myslíš) kdekoliv 160 je prostě obrovská nezodpovědnost (volil bych jiná slova, ale zas by jste viděli jen hvězdičky) hotovo, tečka.
A Ty tam jezdis kolik?
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
to MOTIF: přes den jak se má, v noci MAX. do kila.
asi takhle: pokud mi kdokoliv napíše, že ve městě (je mi jedno na jakém úseku) jede bez zjevného důvodu 160, tak pro mě JE pirát silnic.
Efendi napsal:
asi takhle: pokud mi kdokoliv napíše, že ve městě (je mi jedno na jakém úseku) jede bez zjevného důvodu 160, tak pro mě JE pirát silnic.
Co je pro Tebe zjevny duvod?? To ze uz chci byt doma je blby duvod? To že me to bavi je blby duvod?? Zjevny duvod? Pokud myslis to, že mi bude rodit manzelka?? Tak ji zavolam sanitku a jedu na pohodu do spitalu..
A poslouchej... Jet tam kilo se muze? Taky to nemuzes, tak me nepoucuj co je "piratství" a neni..
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
Efendi napsal:
Co je pro Tebe zjevny duvod?? To ze uz chci byt doma je blby duvod? To že me to bavi je blby duvod?? Zjevny duvod? Pokud myslis to, že mi bude rodit manzelka?? Tak ji zavolam sanitku a jedu na pohodu do spitalu..
A poslouchej... Jet tam kilo se muze? Taky to nemuzes, tak me nepoucuj co je "piratství" a neni..
Já tě nepoučuju. to si pleteš dojmy s pojmy. Řekl jsem svůj názor.
K těm důvodům: ano, to jsou blbé důvody.
Efendi napsal:
Já tě nepoučuju. to si pleteš dojmy s pojmy. Řekl jsem svůj názor.
K těm důvodům: ano, to jsou blbé důvody.
Zapomel jsi mi odpovedet na tech svych 100kmh? Kdyz jsou blby ty duvody, tak mi dej zjevnej duvod proc "muzes" letet po meste 160kmh...
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
Efendi napsal:
Za takový zvěrstva jako je rychlá jízda nebo chlastat bych bral papíry bez debat.
Badu napsal:
bylo to v Praze na přehledné dlouhé rovince a široké silnici, kde se nikdo nepohyboval
nebyl jsem tam, od stolu bych řekl, že jsi se opravdu přestupku dopustil, ale jestli to bylo opravdu tak, jak píšeš, že tam nikdo nebyl a pokud tam ani navíc nikdo být ohrožen nemohl, pak dle přestupkového práva jsi se přestupku podle mě nedopustil, neboť jsi nenaplnil materiální znak přestupku, tedy nemohl jsi nikoho ohrozit ani omezit...?
1. sežeň si advokáta
2. napadněte hmotnou podstatu/znak přestupku
3. napiš podrobnosti (čím jsi jel, v kolik hodin, místo)
Upravil VasekPraha dne 16.03.2012 12:11
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Za takový zvěrstva jako je rychlá jízda nebo chlastat bych bral papíry bez debat.
Za takové ovčí názory bych fackoval.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Badu napsal:
bylo to v Praze na přehledné dlouhé rovince a široké silnici, kde se nikdo nepohyboval
nebyl jsem tam, od stolu bych řekl, že jsi se opravdu přestupku dopustil, ale jestli to bylo opravdu tak, jak píšeš, že tam nikdo nebyl a pokud tam ani navíc být nikdo být ohrožen nemohl, pak jsi se dle přestupkového práva přestupku podle mě nedopustil, neboť jsi nenaplnil materiální znak přestupku, tedy nemohl jsi nikoho ohrozit ani omezit...?
1. sežeň si advokáta
2. napadněte hmotnou podstatu/znak přestupku
3. napiš podrobnosti (čím jsi jel, v kolik hodin, místo)
To už mě taky napadlo. Šikovnej kluk jsi. Jak jsem nad tím přemýšlel, tak to je asi jedinej důvod použití dodatkové tabulky o omezení hluku na magistrále, jinak by jsis s každým ouřadou za rychlost kolem 80km/h utřel zadel - absence materiálního znaku. Ty cedule to kazí, špatně se dokazuje, že jsi nevydával hluk.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Večer jdu s advokátem na pivo, tak se ho zeptám na ten "materiální znak přestupku"
Ale vzhledem k tomu, že je to dobrej advokát a pokuty za rychlost platí bez keců... nevím nevím.