Vjetrnik napsal:
....pokud plánuješ na dlouhé cesty jinou moto se Zeggama, proč nepořídit rovnou Zeggu topcase a mít ji nafurt? Plast je pořád jenom plast....
To máš asi pravdu, taky mě to pak došlo. Jinak těď mi ale právě volali z Autecu, že mají pro mně připravenýho Adventura s enduro převodovkou ještě za cenu podle dobrýho kurzu... Sice se mi to ještě finančně nehodí, ale zase kdybych pustil GXC do světa, mohl bych to řešit rovnou a za super podmínek.... Že by byly nečekaně hezký vánoce?!
Maiali nel Fango!
Vjetrnik napsal:
....pokud plánuješ na dlouhé cesty jinou moto se Zeggama, proč nepořídit rovnou Zeggu topcase a mít ji nafurt? Plast je pořád jenom plast....
To máš asi pravdu, taky mě to pak došlo. Jinak těď mi ale právě volali z Autecu, že mají pro mně připravenýho Adventura s enduro převodovkou ještě za cenu podle dobrýho kurzu... Sice se mi to ještě finančně nehodí, ale zase kdybych pustil GXC do světa, mohl bych to řešit rovnou a za super podmínek.... Že by byly nečekaně hezký vánoce?!
adventurak by se nam hodil do tymu
akorat nevim jak to s nim pujde po Praze..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
akorat nevim jak to s nim pujde po Praze..[/quote]
Jo, abych vám tahal bagáž a ještě jste mi co chvíli cucali benzín z nádrže, co?!
Jinak jsem jel nedavno přes půl města za jedním řízkem na 1150 ADV a to kam se nacpal bych si normálně asi nelajsnul ani na GXC... Navíc prej lidi ADV zase víc uhýbaj a nefouká na kolena a.....
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Jo, abych vám tahal bagáž a ještě jste mi co chvíli cucali benzín z nádrže, co?!
Jinak jsem jel nedavno přes půl města za jedním řízkem na 1150 ADV a to kam se nacpal bych si normálně asi nelajsnul ani na GXC... Navíc prej lidi ADV zase víc uhýbaj a nefouká na kolena a.....
hele ja ti ADV rozmlouvat nebudu... ) ja osobne cekam az bude nova generace... tu si (asi) koupim...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Rešim teď jedinou otázku, vejde se do origoš top case pro BMW R1200GSA helma?
Mam na mysli Enduro helmet od BMW
PS: a mam na mysli ALU top case
Upravil falcons dne 27.01.2009 16:55
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Zase jeden kufr do pranice co říkáte na kufry HB Alu exclusiv viděl jsem je dnes na Stelviu a vypadají pěkně jsou od firmy Rimowa,která se zabývá všelijakými kufry hlavně do letadel takže povrchová úprava by mohla být velmi dobrá-tedy co se týká černění klasických hliníkových kufrů jen nevím jak je to s jejich pevností atd. Co vy na to?
MotoTraveller napsal:
Zase jeden kufr do pranice co říkáte na kufry HB Alu exclusiv viděl jsem je dnes na Stelviu a vypadají pěkně jsou od firmy Rimowa,která se zabývá všelijakými kufry hlavně do letadel takže povrchová úprava by mohla být velmi dobrá-tedy co se týká černění klasických hliníkových kufrů jen nevím jak je to s jejich pevností atd. Co vy na to?
Sice nevim přesně kolik stojí ale tuším že moc. Boční standart stojí okolo 7tis.
mam nočit na toto uchytenie a idem si na to vyrabat uchyty na kufre z jedným žlezom a dvomy pukmy
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Zdar všichni. Myslíte, že by bylo možné si od někoho z Prahy a okolí půjčit hliníkové kufry tak na týden za úplatu.Kauci v hodnotě kufru bych složil při převzetí a litr za půjčení. Mám na mé 1150 držáky Touratech.Díky
tak sice jsem dlouho laboroval, ono to totiž na ten můj stroj není jen tak něco sehnat, ale konečně už mám nějakou dobu na Xcountry topcase. Nakonec vyhrálo hepco díky nejvhodnější adaptaci držáků a kufr jsem sice vzal plasťák GOBI, ale nakonec nevypadá špatně, má ideální velikost a navíc nešpiní, čili pro moje pracovní používání po Praze důležitý usnadnění. Jo a jeden postřeh, díky dvojitým stěnám se vnitřek nijak zvlášť nezahřívá! Takže i na nákup se dá v pohodě zajet a nemusím to okamžitě převážet domů. Jo a bombónek na závěr, "u Žlábka" ho měli skladem i s držákem na ten můj atyp jo a nesmím zapomenout dodat, že za opravdu fér cenu, možná i lepší než v Německu, to se v Čechách jen tak nevidí
morabo přiložený následující obrázek:
[141.01Kb]
Upravil morabo dne 21.08.2009 21:48
Maiali nel Fango!
já vím, že to tady trochu těma svejma fotkama trochu zahnonuju, ale když u mně je svátek když něco zblejsknu a stáhnu, tak jsem nemohl odolat
morabo přiložený následující obrázek:
Nevím, co má kdo proti výrobě kufrů a ostatních doplňků doma. Mě osobně je proti srsti kupovat to co si doma dokážu udělat. A myslím, že ani kvalitou a zpracováním nepokulhávám. Dělal sem si držák na ZUMO 550 a kufry. Když bude mít někdo zájem technický výkres zašlu. (PDF) Fotky dodám v pátek pro rýpaly