Kde jsem to vzal? Tak především je to vidět, jsi v podstatě jediný, kdo Autec pořád brání, já myslim, že ty musíš snad mít nějakou provizi
Ale tojsem odbočil. Jak jsem psal, v Autecu dělali 2 kamarádi, se kterými jezdím, jeden už odešel za lepším, druhý tam je stále a vzhledem k tomu, že má taky BMW motku, tak to celkem řeší a zkrátka chvilku jim díly chodí, chvíli ne, na maily nikdo neodpovídá, dovolat je těžký, jsou tam zmatky, jednání s klienty dost špatné.
hele, ale to se bavíme pořád o tom samém, snad se to už s koncem roku změní, teď Autec dělá špatnou pověst motorkám BMW a je to znát už mezi širší veřejností. myslím, že dál to nemá smysl pitvat, pokud jsi spokojený, moc ti to přeju. A kvůli zrcátku rozhodně stojí za to zavolat/stavit se (mail ani nemá smysl)
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
jacob napsal:
Kde jsem to vzal? Tak především je to vidět, jsi v podstatě jediný, kdo Autec pořád brání, já myslim, že ty musíš snad mít nějakou provizi
Ale tojsem odbočil. Jak jsem psal, v Autecu dělali 2 kamarádi, se kterými jezdím, jeden už odešel za lepším, druhý tam je stále a vzhledem k tomu, že má taky BMW motku, tak to celkem řeší a zkrátka chvilku jim díly chodí, chvíli ne, na maily nikdo neodpovídá, dovolat je těžký, jsou tam zmatky, jednání s klienty dost špatné.
hele, ale to se bavíme pořád o tom samém, snad se to už s koncem roku změní, teď Autec dělá špatnou pověst motorkám BMW a je to znát už mezi širší veřejností. myslím, že dál to nemá smysl pitvat, pokud jsi spokojený, moc ti to přeju. A kvůli zrcátku rozhodně stojí za to zavolat/stavit se (mail ani nemá smysl)
ja jenom nemam rad nespravedlnost.
Ale to porad opakujeme jedno a to same... nicmene... zname holesovicke prislovi.. prej a bude ti prano.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dík za ten tip s Renocarem myslel jsem že dělají jen auta. Zavolal jsem, velmi příjemnej pán a prý to bude příští týden protože objednávku posílal až dnes. Autek je pro mě z ruky a kupoval jsem tam motorku takže zkušenosti mám rozhodně nejsou bohužel moc dobrý.. Ve Vídni 100x lepší pocit nicméně pořád oboje je pro mne z ruky kvuli blbýmu zrcátku :-) Na servis tam budu muset jet to ale volím Vídeň..
danh napsal:
Dík za ten tip s Renocarem myslel jsem že dělají jen auta. Zavolal jsem, velmi příjemnej pán a prý to bude příští týden protože objednávku posílal až dnes. Autek je pro mě z ruky a kupoval jsem tam motorku takže zkušenosti mám rozhodně nejsou bohužel moc dobrý.. Ve Vídni 100x lepší pocit nicméně pořád oboje je pro mne z ruky kvuli blbýmu zrcátku :-) Na servis tam budu muset jet to ale volím Vídeň..
no k Randolfovi se ve Vidni taky nic moc nechovali...
17 cm
pokial by niekto zháňal zrkadlo je to výrobok Vicma montuje sa do Pegasa Trail a niektorých skútrov malý rozdiel je v ukončení tyčky zrkadla. no pokiaľ je dodané aj so závitovým držiakom je zhodné. Na Slovensku to ponúkajú rôzne firmy napr. http://www.td-moto.sk/ alebo norcobikes. V CZ a Morave si tiež nájdete predajcu
No ceny sú zhruba rovnaké ako v bavariii cca 35 E . S pegasom je zhodná aj zadná brzdová nádržka. Predné brzdy zase so stelviom alebo capom - už si presne nepamatám dá sa to vyčítať z katalóg. čísel.
AK je viacej takýchto informácií malo by význam založiť tému ORIGINáLNE DIELY MIMO BMW
Čus všem,
vážně uvažuji o koupi "mudslingu" od machineartmoto (viz. výše) nebo od Wunderlichu... Máte někdo nějakou zkušenost s "mudslingem" od těchto firem nebo i jiných.... Díky za jakoukoliv smysluplnou odpověď...
P.S. Na dotaz stran funkčnosti "mudslingu" mi v TT sdělili, že se "to u nich neosvědčilo, tak to nevyrábějí...".
Carpe diem
Vyšší GIVI plexi + mont.sadu, padáky SW-Motech, GIVI kufr V46 + plotnu pro monokey, enduro tankvak LOJZO na plast.nadrže. Vše jako nové, málo používané.
Na ceně se určitě dohodneme
Daro09 napsal:
Vyšší GIVI plexi + mont.sadu, padáky SW-Motech, GIVI kufr V46 + plotnu pro monokey, enduro tankvak LOJZO na plast.nadrže. Vše jako nové, málo používané.
Jirka77 napsal:
Mel jsem GIVI plexi, bylo OK, muselo se po stranach trochu vybrat, bo do nej narazely packy, pri plnym rejdu ale jinak bylo dobry. Schvalne pisu bylo, protoze pri navratu z Albanie mne o plexi a s nim celej predek motorky a pravou stranu pripravil bezmozek v aute, kterej musel predjizdet pres horizont a jeste v zakazu. Pak radsi ujel. Ale plexi bylo skvely. Jelikoz mam 190cm, tak by mi udelalo radost jeste tak 15cm navic, chtel jsem to resit po dovoleny nastavcem, ale na motorku si minimalne rok nesednu, takze to musim nechat. :-(
ty vado, co se ti stalo?
rok rehab je nejak hodne :/
17 cm
Daro09 napsal:
Ahoj měl bych zajem o tankvak, psal sjem ti PM, dyztak se mi ozvi na tseliger@seznam.cz
Díky Tomáš !
Jedu i když jízda dále zdá se býti nemožná !
Daro09 napsal:
Ahoj měl bych zajem o tankvak, psal sjem ti PM, dyztak se mi ozvi na tseliger@seznam.cz
Díky Tomáš !
Jedu i když jízda dále zdá se býti nemožná !
Osobně se mi líbí mnohem více než to co nabízí Tourarech, připomíná mi spíš to vysoké cestovní s výstuhou co má v příslušenství přímo BMW.
Každopádně cena těch WRS je docela zajímavá a kdyby se dohodlo více lidí a podělily se přepravní náklady (25Eur ) tak by pár z nás mohlo mít pěkného ježíška
Upravil haus1 dne 19.11.2010 16:04
To plégo je hodně "zahnuté", takže vysoké moc nebude, je otázka, jak bude chránit, osobně bych se ho bál....Navíc myslím, že bude zasahovat víc do prostoru nad řidítka a je otázka, co to bude dělat v offroadu, až třeba půjdeš po nějakém drcnutí dopředu, chtělo by to někde vidět na motorce namontované.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Ono na těch fotkách v e-shopu trochu skresluje to že plexi je položený, po namontování na moto bude mít odhadem o 20° jinej úhel, podobně jako doplňkový od BMW na fotkách.
Mě právě přijde že by docela fungovat mohlo.
Na off-road to ale nebude, to uznávám, ostatně jako téměř jakékoliv zvýšené plexi s pevně danou výškou.
haus1 přiložený následující obrázek: