Znovu opakuji, že s těma závaznýma registracema to nebude až tak horký. Potřebuji prostě jen vědět kolik nechat navařit guláše, kolik zásoby piva atd. Kdo dorazí mimo registraci, tak rozhodně před bránou do areálu nezůstane, to se nebojte.
Pokud to vyjde, taky bych se rad prijel podivat, ale i na me je trochu brzo to zavazne slibit.
V pripade ze se zadari, zkusil bych OFF, jen nevim, jestli se do toho poustet s mistrem Morabem, jsem OFF zacinajici pokusnik
On-roadová vyjížďka bude mít kolem 100km. Nemusíte jí ale jet celou, pochopitelně.
Off-roadová se rozhodne až na místě, jestli se pojede (podle zájmu, který zatím moc velký není). Máte o ní kromě brnaka zájem? Vedle ve vesnici je motokrosová trať, tam se taky můžete vyblbnout. Každopádně povinné budou špunty a druhé suché oblečení. Na trase bude několik brodů a v říjnu se s bahnem musí počítat.
Paní z pensionu by chtěla nafotit autentické momentky z terénu, je vášnivá fotografka. Tak věřím, že jí dáte možnost.
Malá ochutnávka okolí konání West Session,škoda že je to v tak pozdním termínu,protože se tady dá jezdit off-road celý den,aniž by jsi porušil nějaký zákazYouTube Video Je to natočené z náklaďáku přes telefon,tak omluvte kvalitu záznamu.
Upravil Biker755 dne 08.10.2012 23:41
Dum spiro,spero.
Biker755 napsal:
Malá ochutnávka okolí konání West Session,škoda že je to v tak pozdním termínu,protože se tady dá jezdit off-road celý den,aniž by jsi porušil nějaký zákaz.
Je to natočené z náklaďáku přes telefon,tak omluvte kvalitu záznamu.
Romane díky... Jsem si říkal na čem to jedeš a pak jsem si všiml ještě dodatku pod videem...
Termín jsem volil podle ostatních (již tradičních) akcí, abych nikomu nic nenarušoval. Věřím v to, že nás enduristy podzimní chmurné počasí neodradí a někteří tím i zakončíme letošní sezonu.
Co se offu týče, tak právě díky pozdnímu termínu věřím v to, že nebudeme lidi moc s*át, i když jak píšeš zákazů v této oblasti moc není, takže prostě "přibrzdit, pozdravit, pokračovat". Docela mě mrzí, že se na tu off trasu nepodívám. Plně ji proto svěřuji do rukou TomaR1. Já si ji pak projedu někdy na jaře...
Onroadovka ale bude neméně záživná.
Biker755 napsal:
Malá ochutnávka okolí konání West Session,škoda že je to v tak pozdním termínu,protože se tady dá jezdit off-road celý den,aniž by jsi porušil nějaký zákazYouTube Video Je to natočené z náklaďáku přes telefon,tak omluvte kvalitu záznamu.
Já si říkal, kde to je točený, že to tam znám a pak jsem si všiml cedule úterý
Škoda že nemam špunty, hned bych se svezl s váma
No je fakt,že je to u Úterý nicméně s těma zákazama nevim nevim....Na videu teda jsem žádnej Off neviděl tak taM samozřejmě zákazy nejsou,ale co se týká OKOLÍ tak téměř všude okolo je CHKO Úterský potok.....a do CHKO se nesmí že? ))
TomR1 napsal:
No je fakt,že je to u Úterý nicméně s těma zákazama nevim nevim....Na videu teda jsem žádnej Off neviděl tak taM samozřejmě zákazy nejsou,ale co se týká OKOLÍ tak téměř všude okolo je CHKO Úterský potok.....a do CHKO se nesmí že? ))
Tom
jasně,že jsi žádný off neviděl,protože to bylo točené z náklaďáku.Jezdil jsem tam před čtrnácti dny a nevjel jsem do jediného zákazu ani přes značku CHKO.Jel jsem to z M.Touškova až po Bezdružice.
Dum spiro,spero.
Ahoj, asi bych se zůčastnil, záleží na počasí. Zima nevadí, déšť moc nepreferuji. Přijel bych v so, zúšastnil se vyjížďky a odjel v ne ráno po snídani. Zatím se mnou počítej nezávazně. Díky H
www.jantruhlar.cz
Příští pondělí musím nahlásit počty osob. Důležité je nahlásit kolik navařit guláše a kolik připravit spaní. Pokoje v pensionu bez problémů, chatky už jsou zazimované, takže se musí připravit, ačkoliv si myslím, že to není nutné, pokud tam budete spát ve spacáku. Přesto to potřebuju vědět.
Dále...
Protože budu mít půjčenou motorku, tak offroad nemohu jet a ani bych si netroufl. Má mi to jet TomR1 (kamarád Jirka nemůže) a kvůli srazu upravuje svůj soukromý program.
Dále...
Protože teď nemám motorku, na které bych projel onroadovou vyjížďku, tak jí budu najíždět až ve čtvrtek a v pátek. Samozřejmě ji mám připravenou od stolu, ale projetí to potřebuje.
Stále sleduju dlouhodobou předpověď. Je to první sraz, který pro vás dělám (ovšem nějaké už jsem dělal pro jiný klu a bude kolem toho hodně starostí, proto ocením, když mi od nich pomůžete alespoň registrací na sraz, děkuji!
Upravil xHackerM dne 16.10.2012 20:41
vevis napsal:
Jestli dojedu(jeste to nevim urcite),tak bych zajem mel.Ale vzadu budu mit 07,tak zadne krkolomne blative vyjezdy.
Tak bohuzel nedorazim.Vyjimecne musim v sobotu do prace,protoze se bude delat inventura.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!