bluesbery napsal:
Omlouvám se za zdržení, tady je odkaz na pár fotek z cesty po Kavkazu a Náhorním Karabachu. Byl těžké vybrat z 1500 fotek pouých 150..
Fotky super jako bych už to někdy jel.Jen mě mrzí ta cesta z Mestie do Lenteki, my jsme ji kvůli sněhu neprojeli.Je určitě lepší tam jet na podzim než jako my na jaře.
Sašo kdy podniknem to pivo ve Slavkově.
bluesbery napsal:
Omlouvám se za zdržení, tady je odkaz na pár fotek z cesty po Kavkazu a Náhorním Karabachu. Byl těžké vybrat z 1500 fotek pouých 150..
bluesbery napsal:
Jak píše Bluesbery cesty hrozné, ale ty panorámata to byla pak odměna za tu námahu. Některé přejezdy byly opravdu náročné, ale nic méně dalo se to i na Touranckách
xavier napsal:
Jo tohle je parada,ale spis mi reknete kolik km jste denne jeli pri presunu tam a zpet?
No cestu tam jsme alespoň já Praha - Komárno (vyjížděl jsem cca ve 14:30 z Prahy - takže 400 km), druhý den Komárno - Plovdiv, třetí Plovdiv - cca 200 km za Istanbul, čtvrtý den do Ordu a pátej jsme spali v Gruzii za Batumi.
Zato cesta zpět, dojeli sme z Vardzie do Ordu, pak do Haskova a z Haskova do Prahy, takže poslední dva dny 1200 + 1500 km.
Saša to měl o něco kratší.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
1200+1500 ??? To je moc hard core......když už bych jel na dovolenou, tak bych určitě takhle nikam nespěchal. Ale každého věc....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
1200+1500 ??? To je moc hard core......když už bych jel na dovolenou, tak bych určitě takhle nikam nespěchal. Ale každého věc....
To už byla cesta z dovolený ..... na dovolenou jsme nespěchali. Jinak to bylo 1200 + 1650 co jsem teď podorbně koukal. Nicméně ty přesuny jsou otravný i do Albánie a pro dvě, tři motorky se nevyplatí vozejk a auto .....
.... ideální by bylo, kdyby GS bylo "pohodlnější" a "postavený" tak, aby se to na něm dalo lépe přežít v konstatní 130-140kmh
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i