Spis bych rekl, ze by ji nejake hulvatske kecy a chvastani obtloustleho strejdy, co jezdi na osuntelem osmikile, byly celkem u zadku.
Spis bych rekl, ze by ji nejake hulvatske kecy a chvastani obtloustleho strejdy, co jezdi na osuntelem osmikile, byly celkem u zadku.
Alešku jsem rad, ze je muj fanklub tady kompletní... prece sis nemohl nechat ujit takovou prilezitost, ty nas malej unafanej ratlicku
Tebe si moc pekne dokazu predstavit jako zakriknuteho hosika sediciho ve tride vzdycky vzadu, kteremu matika vlastne nikdy tak moc nesla... ostatne ono mu neslo skoro nic.
Jo ale... jak byla rvacka.. nejlip tak 40 na jednoho.. nikdy ne min.. to si vzdycky prisadil..
Muzu mit klidne 20 metraku a jezdit sockou ale porad nebudu takovej looser, jako ty
Upravil hicks dne 27.08.2012 11:03
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Na jedno jsem vždycky věřil. Že nás Pán Bůh udělal všecky stejné. Jeden je bílý a druhý černý. Jeden je krásný, anebo poďobaný od neštovic. Ale všem je nám zima, když venku mrzne, a všichni se potíme, když praží slunce. A všichni musíme dýchat, abychom se neudusili. A všechny nás nakonec odvezou. Jinými slovy, všichni jsme smrtelní. I nesmrtelní. Ale pro tohle nesmíme jeden z druhého dělat otroka. Pro tohle každý, ať jeho táta byl prezident nebo dráteník, musí mít stejnou příležitost žít plný život. Nikdo si nesmí myslet, že je něco víc nebo lepšího než ten druhý. Možná, že toho má víc v makovici, možná že nosí lepší košili, že má fortelnější ruce, možná že má větší bicepsy. Ale tohle všechno jenom zavazuje, aby toho udělal tím víc. Tím víc pro ty s menšími bicepsy a s horší košilí. Jenže tomu můžou věřit a rozumět jenom ti z lidí, kteří mají rádi lidi.
Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a jediný recept na štěstí, a to platí pro všechny. Pro mě, pro vás, pro Stalina, pro Trumana, pro celý svět.
JAN WERICH
kaca napsal:
Kucí, budete všichni na Třpitce? Že bych vzal kameru......
akorat aby se Alešek nebál, že mu to ukradne duši (charakter nemůže, ten zadnej nema
17 cm
sved63 napsal:
..to je jak lít do děravýho vědra vodu a divit se že teče.
Když jsem prolouskal těch 7 stran tak jsem se dozvěděl vlastně jen to , že všichni co maj opačný názor než H jsou č..., kre.. omezenci , prostě svoloč, která s podivem vzhledem ke svému IQ píše na PC, možná jim to pomáhá sousedka za nějakou protislužbu.
Už to tu psal Doc -možná by se to mělo zamknout a chvíli by byl klid. Už se v tom vytratila i ta cestá tý dvacetiletý slečny.Chudák možná kdyby věděla co s tím udělá za rozruch tak zůstala doma.
proc toho Hixe tady berete fakt tak vazne?? Jo uznavam v nekterejch prispevkach je treba hustsi ale proste porad je to u nej takova provokace a kdyz nezabiras tak proste zareje vic az se to chytne Ku*rva to tomu fakt nerozumite Jasne ja chapu ze mame rad kazdej jinou srandu a hecovani ale von ma rad tohle.Kdyz mu tady bude 3128lidi nadavat von bude ve svym zivlu,von se pri tom bavi kur*va chlapi dyt jsme to uz probirali hlavne ta stersi cleni by meli vedetVerte tomu ze kdyby se s ni potkal tak ji to rekne sice asi po svym jako "hele to je ta princezna co jela sama spanelsko joooo no docela dobry"von moc dobre vi ze je dobra ze to jela sama neco se ji mohlo stat atd.Proste to ale poda svym spusobem,je proste zbytecny do nej sit a myslet si ze ho to na*sere kdyz jeho to bavi Chlapci nicite si nervy uplne zbytecne.Navic ho chcete neustale moralizovat a ja si myslim ze ma lepsi moralku nez nekteri znas tady na foru ktery se tak ale snazej vystupovet
17 cm
tak to snad ne...
17 cm
czunik napsal:
hixík se ba ví a osttaním praskaj žilky..a to ho baví ještě víc
tak tak... neni nic lepsiho, nez takhle poranu zdrave na*rat neandrtálce
17 cm
To Hicks: GRATULUJI!!! 5000 shlédnutí tématu a už zhruba od 3. stránky jen díky Tobě. Excelentní výkon mladého závodníka Až budu shánět reklamní agenturu, tak už přesně vím na koho se obrátím
A pro všechny obdivovatele slečny motorkářky: objet Evropu dneska fakt není nic vyjímečného ani u 20leté holky, ale mozek, celkový rozhled a trochu soudnosti při popisování svých zážitků (když už cítí tu potřebu...) - to se vyskytuje fakt vyjímečně.
czunik napsal:
hixík se ba ví a osttaním praskaj žilky..a to ho baví ještě víc
tak tak... neni nic lepsiho, nez takhle poranu zdrave na*rat neandrtálce
jenze nas*rat neandrtalce neni vubec nic tezkyho z toho bych se po ramenou neplacal
to mi nerikej, budu z toho smutny
17 cm
Woodman napsal:
To Hicks: GRATULUJI!!! 5000 shlédnutí tématu a už zhruba od 3. stránky jen díky Tobě. Excelentní výkon mladého závodníka Až budu shánět reklamní agenturu, tak už přesně vím na koho se obrátím
A pro všechny obdivovatele slečny motorkářky: objet Evropu dneska fakt není nic vyjímečného ani u 20leté holky, ale mozek, celkový rozhled a trochu soudnosti při popisování svých zážitků (když už cítí tu potřebu...) - to se vyskytuje fakt vyjímečně.
+1.
Mas dobre nazory i vkus!
17 cm
Tak jsem si to celý přečetl a dost jsem se pobavil...
U tohoto fakt nejvíc...:
"vyborne.. rad si od nej necham poradit
Druha baba nekde na morave by se obcas hodila... Jenceku poradis jak na to? na gesicht je asi nedostavas, na vtip ani iq taky ne... jak to kurnik delas? hmm!
zves je na konzervy s vlcim sadlem? Grin nebo jak? jestli to na mistni zabira, tak hned nejaky koupim...
...a jak to vlastne funguje...? to jako prijedu... normalne nekam k ovcodojný stanici tam k vam? pak za tou babou prijdu a rovnou ji nabidnu, jestli nechce videt moji sbirku vlcich konzerv a torzo ruskyho tanku z Dukly? nebo na to mam jit nejak voklikou...? Grin .. a co uberSPZ Prazsky...? mam si to prelepit nejakou mistni..?
...a kdyz jsem tak peknej.. mam se treba trochu vomazat bahnem + misto Santiag holinky? aby si treba nemyslela, ze jsem Elf a nezdrhla rovnou... a co seno? staci trochu v topcasu, nebo musi couhat z tech holinek?
alesvagner napsal:
Alešku jsem rad, ze je muj fanklub tady kompletní... prece sis nemohl nechat ujit takovou prilezitost, ty nas malej unafanej ratlicku
Tebe si moc pekne dokazu predstavit jako zakriknuteho hosika sediciho ve tride vzdycky vzadu, kteremu matika vlastne nikdy tak moc nesla... ostatne ono mu neslo skoro nic.
Jo ale... jak byla rvacka.. nejlip tak 40 na jednoho.. nikdy ne min.. to si vzdycky prisadil..
Muzu mit klidne 20 metraku a jezdit sockou ale porad nebudu takovej looser, jako ty
Hicksi, jsem ponizen, zdrcen, jak jsi to vsechno o me mohl zjistit? Navic tak presne?