rubigs napsal:
Nepřekvapil.
Ano,obyčejný lidi jsou na tom hodně špatně.
A asi na tom chtej byt jeste hur!Kdyz nekdo voli stranu,ktera bez problemu vrazdila a zavirala nevinne lidi,tak je totalni guma!Pravda je,ze korupce je dneska vsude a je jedno,jestli jde o ODS,CSSD nebo dalsi.Ale volit kvuli tomu extremisty a zlocince muze jenom hlupak!
souhlas!
+1
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nikdo si moc neuvědomuje to, že hodit do urny prázdnou obálku je taky volba. Hlas si potom nemůžou strany rozdělit v poměru k výsledkům. Kdyby to lidi věděli, třeba by to dopadlo jinak. Obecně nízká volební účast nahrává extremismu a ty 3 % méně než v minulých volbách jsou, jak je vidět dost. Holt komunisti měli vždy disciplinované soudruhy. Držím palce Janouškovi a jeho aktivitám http://www.nfpk.cz, ale myslím že stále neděláme dost a media totálně selhávají v osvětě a vysvětlení volebního systému.
FYYFF
Bubak napsal:
... si tady malem navzajem roztrhame obcanky a pozahazujeme klice od motorek do pangejtu a v podstate nas vsechny sere priblizne to samy.
... me se moc zamlouva svycarsky system prime demokracie a dusledne vyzadovani a vymahani nejen prav, ale i souvisejicich povinnosti.....
... volit mensi zlo nebo nekoho na truc necemu... je IMHO nebetycna p.i.c.o.v.i.n.a.... vojak se stara, vojak ma... krome modrych, oranzovych, zelenych a rudych komaru je i cela rada jinych malych stran a uskupeni, ktere slo volit.
... pravice nam tady v podstate nikdy nevladla, bo tady zadna neni.
Svycarsko je taky extrem.Jezdi k nam pravidelne jeden Svycar a hrozne se mu libi u nas.Takova ta uvolnenost a trochu bordel.Tam je to samej zakaz,prikaz atd.Tam si na zahrade nemuzes opect ani burty.Bracha tam shodou okolnosti ted zije a taky z toho neni 2x nadsenej.
Myslim,ze u nas to neni spatne.Nekde na pul cesty mezi Svycarskem a balkanem je podle mne idealni.Nehnal bych to ani na jednu stranu.Pouze muj nazor.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Jezdi k nam pravidelne jeden Svycar a hrozne se mu libi u nas.Takova ta uvolnenost a trochu bordel.
...ja myslel spis princip fungovani a rozhodovani s tim systemem referend... ..nemyslel jsem zakazama sesnerovanej tuhej rezim..... ..to by me sralo taky.
Upravil Bubak dne 17.10.2012 12:23
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubak napsal:
... si tady malem navzajem roztrhame obcanky a pozahazujeme klice od motorek do pangejtu a v podstate nas vsechny sere priblizne to samy.
... me se moc zamlouva svycarsky system prime demokracie a dusledne vyzadovani a vymahani nejen prav, ale i souvisejicich povinnosti.....
... volit mensi zlo nebo nekoho na truc necemu... je IMHO nebetycna p.i.c.o.v.i.n.a.... vojak se stara, vojak ma... krome modrych, oranzovych, zelenych a rudych komaru je i cela rada jinych malych stran a uskupeni, ktere slo volit.
... pravice nam tady v podstate nikdy nevladla, bo tady zadna neni.
Svycarsko je taky extrem.Jezdi k nam pravidelne jeden Svycar a hrozne se mu libi u nas.Takova ta uvolnenost a trochu bordel.Tam je to samej zakaz,prikaz atd.Tam si na zahrade nemuzes opect ani burty.Bracha tam shodou okolnosti ted zije a taky z toho neni 2x nadsenej.
Myslim,ze u nas to neni spatne.Nekde na pul cesty mezi Svycarskem a balkanem je podle mne idealni.Nehnal bych to ani na jednu stranu.Pouze muj nazor.
jj.. tj. cca serverni italie.
17 cm
vevis napsal:
Jezdi k nam pravidelne jeden Svycar a hrozne se mu libi u nas.Takova ta uvolnenost a trochu bordel.
...ja myslel spis princip fungovani a rozhodovani s tim systemem referend... ..nemyslel jsem zakazama sesnerovanej tuhej rezim..... ..to by me sralo taky.
K tomu jsme jeste nedospeli.Nedavno svycari meli referendum,jestli chtej uzakonit min.plat tusim 3000eur.Myslim,ze tam bylo i referendum o kratsim pracovnim tydnu.Nic z toho neproslo,protoze vetsina lidi vi,ze by tim zeme ztratila konkurenceschopnost.Jak myslis,ze by takova referenda dopadla u nas?A domysleli by lide dusledky?U nas by to dopadlo tak,ze by strany pred volbami slibovali referenda o vsech moznejch populistickejch nesmyslech,ktere by nas dovedli leda tak k bankrotu.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
K tomu jsme jeste nedospeli.Nedavno svycari meli referendum,jestli chtej uzakonit min.plat tusim 3000eur.Myslim,ze tam bylo i referendum o kratsim pracovnim tydnu.Nic z toho neproslo,protoze vetsina lidi vi,ze by tim zeme ztratila konkurenceschopnost.Jak myslis,ze by takova referenda dopadla u nas?A domysleli by lide dusledky?U nas by to dopadlo tak,ze by strany pred volbami slibovali referenda o vsech moznejch populistickejch nesmyslech,ktere by nas dovedli leda tak k bankrotu.
to je pravda, z vlastní zkušenosti víme , že by to u nás nemohlo fungovat. Máme moc hloupých a krátkozrakých lidí na úkor rozumných
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Já bych si přál, aby u nás vládl osvícený monarcha, který by to držel pevně v rukách. Vím, že je to utopie, ale myslím, že u nás by to fungovalo lépe než ona "demokracie" která tu teď vládne.
Vlastimile, hoď něco do placu, ať je nějaký vzrůšo.
Upravil hobr dne 17.10.2012 13:11
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobrnos napsal:
Já bych si přál, aby u nás vládl osvícený monarcha, který by to držel pevně v rukách. Vím, že je to utopie, ale myslím, že u nás by to fungovalo lépe než ona "demokracie" která tu teď vládne.
hobrnos napsal:
Osvícený monarcha v Čechách?To je fakt utopie
utopie je navic i jeho osviceny nasledovnik.
17 cm
Já se považuju za pravicově smýšlejícího ,nicméně že bych byl nadšenej z toho jak to teď vypadá ,to tedy nejsem. to byla taky jedna z věcí co dělali komouši- říkali je to super ,a ono to stálo za h..., tak aby se historie neopakovala ,jen v jiném provedení.
Když nic jinýho ,tak aspoň ty prachy ve státních zakázkách by měly naštvat všechny .
Takhle ten ,,stát´´ nejde uživit ,je jedno jestli podnikáš nebo jsi zaměstnanej.
Je nás na to málo
sved63 napsal:
Já se považuju za pravicově smýšlejícího ,nicméně že bych byl nadšenej z toho jak to teď vypadá ,to tedy nejsem. to byla taky jedna z věcí co dělali komouši- říkali je to super ,a ono to stálo za h..., tak aby se historie neopakovala ,jen v jiném provedení.
Když nic jinýho ,tak aspoň ty prachy ve státních zakázkách by měly naštvat všechny .
Takhle ten ,,stát´´ nejde uživit ,je jedno jestli podnikáš nebo jsi zaměstnanej.
Je nás na to málo
A nefachčících briket je na pracující lid prostě taky hodně
Ať bude u vesla kdo chce tak stejně by museli udělat změny do hloubky systému aby se dalo něco změnit. V první řadě krouhnout platy politikům, pak krouhnout ty co dělat nechtějí a sou na sociálce atd. Na to ale nemá koule žádná strana protože i ti na socce jsou přece voliči a že jich není málo že.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
A nefachčících briket je na pracující lid prostě taky hodně
Ať bude u vesla kdo chce tak stejně by museli udělat změny do hloubky systému aby se dalo něco změnit. V první řadě krouhnout platy politikům, pak krouhnout ty co dělat nechtějí a sou na sociálce atd. Na to ale nemá koule žádná strana protože i ti na socce jsou přece voliči a že jich není málo že.
...a to je prave ten kamen urazu neomezene vseobecne demokracie, kdy ma kazdej 3 prdele prav a zadny vymahatelny povinnosti....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Au,au pěkně se to tady vybarvilo Kdo dneska volí komouše tak je to minimálně neucta k lidem který proti tomuhle totalitnímu režimu celej život bojovali a byli za to zavíraný a stíhaný. Jelikož tady si většina lidí neváží nikoho a ničeho tak neni důvod se ted divid.Odůvodnovat volbu komoušů potrestanim druhých stran jsou jen nesmyslný alibi.
Michal napsal:
Au,au pěkně se to tady vybarvilo Kdo dneska volí komouše tak je to minimálně neucta k lidem který proti tomuhle totalitnímu režimu celej život bojovali a byli za to zavíraný a stíhaný. Jelikož tady si většina lidí neváží nikoho a ničeho tak neni důvod se ted divid.Odůvodnovat volbu komoušů potrestanim druhých stran jsou jen nesmyslný alibi.
Milý michale, každý fanatismus je průser i ten, co zde prezentuješ. Zažil jsem ho na vlastní kůži z opačné strany. Pokud zde budou takovéhle názory, nemáme šanci stát se demokratickou společností, papouškuješ pravdy, které jsi asi nezažil. Nemůžeš za to, Komunisti mě vycvičili v tom, že nevěřím co mi kdo předkládá, nevěřím černobílým řešením. To evidentně dnešní generaci chybí, věří tomu, co je jim předkládáno bez výhrad, nezkoumají co je za tím. Jsou lehce zmanipulovatelní, mě kalouse nezblbnul, ani nikdo jiný, přemýšlím na rozdíl od těch, co nadávají a nejdou k volbám. Nejsou špatní komunisté, hodní ODs, vynikající TOPáci, jsou jen dobří a špatní lidé, ty špatní patří do jeleního příkopu - dle naší tradice, ti dobří do čela. Není otázka jestli ano nebo ne, dneska je už jen otázka kdy, jak doufám.
Michal napsal:
Milý michale, každý fanatismus je průser i ten, co zde prezentuješ.
jaky fanatismus? pokud vim fanatismus znamená nekompromisní vášnivá zaujatost a tu Michal nesplnuje. Pouze konstatuje pravdu. Mnoho statečných lidí zaplatilo velkou cenu za boj proti komunismu a pak musí číst, že se ti zločinci zase derou k moci
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
chlapi,ja nechci videt,co se v tomhle vlakne bude psat na konci unora.. Bude vrcholit zimni depka a motoabstak, to bude teprve poctenicko..
Upravil bluesbery dne 17.10.2012 18:57
bluesbery napsal:
chlapi,ja nechci videt,co se v tomhle vlakne bude psat na konci unora.. Bude vrcholit zimni depka a motoabstak, to bude teprve poctenticko..
Pravda, to budou vylevy nemyslici hlavy v abstinencnim absintovem nalevu
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08