Ahoj kukám že výsledky moc nejsou...
takže středočechy zmákneme s Petrgussem....ráno mu cinknu, a vyberem nejlevnější....a nejrozumnější dodávku v černé barvě....
všem co jsem jim psal- hodíme cenu včetně rozděleného poštovného
jinak se nedohodnem.....
tak fajn....už aby to bylo na mašině...ne???
tak Petre...ráno si zavoláme....a dáme to do kupy
Sadlo - OK, nejsem proti jen to byl nápad jak ušetřit každýmu třebas dvacku na kafe...
Takže platí to co psal Plukovník o příspěvek výše...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Entoni> tak "podobných a lacnejších" je samozrejme dosť, výhoda toho Volcraftu je vo vodeodolnosti a bezúdržbovosti - nepotrebuješ vymieňať baterku, stačí ten solár. ak by sa pokazil, tak z českého eshopu bude 2 roky záruka
inak ak chcete niekto ten biely, veľmi podobný, ktorý bol uvedený na predošlej stránke za 202, tak na DX je za 110 s poštovným do ČR http://dx.com/p/s...50-c-44757 je tam k tomu dosť fotiek a video, ale vidno, že vodeodolný nebude
Regis napsal:
Entoni> tak "podobných a lacnejších" je samozrejme dosť, výhoda toho Volcraftu je vo vodeodolnosti a bezúdržbovosti - nepotrebuješ vymieňať baterku, stačí ten solár. ak by sa pokazil, tak z českého eshopu bude 2 roky záruka
inak ak chcete niekto ten biely, veľmi podobný, ktorý bol uvedený na predošlej stránke za 202, tak na DX je za 110 s poštovným do ČR http://dx.com/p/s...50-c-44757 je tam k tomu dosť fotiek a video, ale vidno, že vodeodolný nebude
Jen poznamka k tomu Voltcraftu - mam ho uz druhy rok, spolehlivy, voda a pocasi obecne mu naprosto nevadi, jedinou drobnou nevyhodu jsem objevil - ciste solarni pohon. Kdyz se stmiva, teplomer prestane ukazovat. A to i ve chvili, kdy by bylo na cisla okem jeste v pohode videt (kdyby tam ty cisla jeste byly ).
Je to drobnost, ale obcas za situace, kdy se na podzim k veceru uz blizi teploty k nule, jsem si rikal, ze by nebylo spatne vedet, jestli uz nahodou nenamrza. Na druhou stranu vzhledem k tomu, ze informace o teplote okolniho vzduchu nepatri ke kritickym udajum nutnym pro jizdu, je tahle hracka uspokojive reseni.
Uzijte si to
Want it? Do it !!
budu objednávat teploměry pro Moravu v černém provedení, rozvoz Olomouc a dál zajišťuje Regis, já předám v Brně či Kuřimi a snad na enduro školce u Náměště n/O v so 13.4.:
Konečná cena pro Tebe 286,- Kč/ks
Má někdo zájem ještě?
Napiš PM, pošlu číslo účtu pro převod peněz.
tatanka napsal:
jedinou drobnou nevyhodu jsem objevil - ciste solarni pohon. Kdyz se stmiva, teplomer prestane ukazovat. A to i ve chvili, kdy by bylo na cisla okem jeste v pohode videt (kdyby tam ty cisla jeste byly
Díky za pozitívne referencie. Pre tie prípady stmievania sa bude potreba namontovať k blízkosti solárneho panelku jednu LEDku s regulačnou fotodiódou
takže vážení - objednávka středočeši - dnes objednán teploměr typ SLT-10 celkem 7 kusů a to pro tyto osoby:
Plukovník - 1 kus
Jenys - 1 kus
Karlos1 - 1 kus
Patrik Dobrichovice - 2 kusy
já - 2 kusy
cena vyšla za kus 284,- Kč
sledujte PM, kde vás budu informovat o předběžném dodání a pak jakmile budu mít balík v ruce... Tak vydržte
Upravil petrguss dne 27.03.2013 20:23
Doplnění k umístění čidla z 28.3.2013.
Musím říci, že se poměrně osvědčilo. Za jízdy měření bez problémů, proudící vzduch ho nijak nepříznivě neovlivňuje a ani vzduch od chladiče oleje na něj nemá nějaký zásadní vliv. Měření ale přeci jenom ovlivňuje při stání na místě teplo od motoru a výfuků (je jasné, že když je ohřátý motor ). Teploměr je ale dost citlivý a za jízdy se to rychle srovná. Asi by bylo lepší umístění pod zobák, ale za sebe musím říct, že jednodušší montáž bez větších zásahů do plastů, vymýšlení držáků a pro moje potřeby dostatečná přesnost měření mi to vynahrazuje.
Upravil Miho dne 21.04.2013 07:49
Tak já ještě dám tip na namontování na 1100GS - koupil jsem hliníkový jekl 30x20mm, tl. 2mm, do něj odpovídající otvor atd. do palubky jsem to nijak nešrouboval, nechtělo se mi vrtat a ničit, takže jsem to nalepil takovou pěnovou obostrannou samolepkou (dodávají jí třeba na ovládání vyhřívaných heftů), zatím to drží dobře. Čidlo jsem dal zespodu zobáku, dobré je že je stále ve stínu - což považuji jako výhodu.
petrguss přiložený následující obrázek:
[139.43Kb]
Upravil petrguss dne 24.04.2013 21:42
ještě fotka čidla pod zobákem (nalepil jsem pod to kousek suchého zipu, aby se to nemělo šanci prodřít o tu kovovou hrazdu...
petrguss přiložený následující obrázek:
[118.77Kb]
Jen pro shrnuti, testuji teplomer od jara a Voltcraft v pohode.Teplota pod zobakem neni zkreslena,v destich a po umyvani zadny problem, citlivost clanku dostatecna ( po tme nejezdim ) takze za me dobry
I pád na hubu je pohyb kupředu
ja som musel vyrobit ramcek z plastovej skatulky a do neho osadit teplomer lebo sa inak nedal uchytit. cele som to s jednou malo skrutkou pripevnil o panel. nie je vodotesny tak uvidim ako dlho vydrzi
xNOKIAx přiložený následující obrázek:
[69.84Kb]
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza