Sobotka shoda 48% , ale osobne preferuji Franze. Knize me zklamava permanentnim neresnim a prehlizenim problemu, navic jeho spojenectvi s chemikem uz proste nedavam BMW R1150GS MY02
Pro orientaci
Medik přiložený následující obrázek:
[118.7Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jenže tam máš výběr jenom mezi 6 volama. Kde je ten zbytek? To už je hnus omezení.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
prouky napsal:
pokud někdo přemýšlí nad Okamůrou, doporučuji si přečíst nový reflex!
Co tam je? Přeci si nebudu kvůli jednomu článku kupovat celý časopis. Jinak pan O. bude rád, že ho budou volit komunisti - jeho slova.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
To su ty vaši kandidati?http://www.topky....-a-Avatar- Jeden lepši ako druhy, ale najlepši srandista zo všetkych je hned ten prvy. Dalši exot je avatar, teda neviem si ho predstaviť ako visi jeho obraz vo všetkych školach v čr. Ked sa zamyslim tak, maťe tam v podstate samych filmovych hrdinov, ako v jednej slov. televiznej reklame EDIT: Len dufam že, za moj vyrok niejaky vašnivy vlastenec nevyhlasi džihád!
Upravil JRM66 dne 14.11.2012 22:49
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
JRM66 napsal:
To su ty vaši kandidati?http://www.topky....-a-Avatar- Jeden lepši ako druhy, ale najlepši srandista zo všetkych je hned ten prvy. Dalši exot je avatar, teda neviem si ho predstaviť ako visi jeho obraz vo všetkych školach v čr. Ked sa zamyslim tak, maťe tam v podstate samych filmovych hrdinov, ako v jednej slov. televiznej reklame EDIT: Len dufam že, za moj vyrok niejaky vašnivy vlastenec nevyhlasi džihád!
JRM66 napsal:
Nejsem žádný velký vlastenec, ale nepovažuji to za moc vtipný příspěvek. Ono už složení kandidátů je k pláči....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
A to mame jeste kliku, ze na hrad netahnou typy jako: Zelezny s kolacema nebo Jagr s hokejkou, ty by to vyhrali na tuty. Takze hur muze byt vzdycky BMW R1150GS MY02
prouky napsal:
pokud někdo přemýšlí nad Okamůrou, doporučuji si přečíst nový reflex!
Okamura na face psal už před časem že blesk a reflex chystají proti němu štvavou kampaň; stejně postupovali i proti Babišovýmu ANO jsou to plátky kde platí ,,za peníze v Praze dům"
Citace z FB: UŽ JE TO TADY! Měl jsem z dřívějška informace, že po vyhlášení kandidatury na prezidenta začne ihned dvouměsíční lživá štvavá kampaň proti mé osobě, jelikož si stávající politicko-ekonomická mafie nepřeje za prezidenta člověka jako jsem já. Tedy takového, který má čistou minulost a otevřeně bojuje proti rozkrádání naší země. Zítra začíná špinavá kampaň časopisem Reflex, následovat má prý Blesk a další. Jsem zvědavý, co se na sebe ještě dozvím. Bohužel dovolatelnost práva je v ČR na nule a média a s nimi spříznění lidé toho patřičně využívají. Držte mi palce, snad to ustojím. Prosím Vás o podporu. Budu rád když budete tuto mojí zprávu sdílet. Díky, Tomio Okamura
Upravil kim dne 15.11.2012 18:26